It’s not the destination,
its the journey

-Ralph Waldo Emerson

Online Yoga met Ester

Nieuwe Yogaspecial reeks vanaf 25 maart, doe je mee?

Wil jij ook vanbinnen uit weer verbinden met wat er echt toe doet? Om vanuit daar jezelf in de wereld te zetten op een wijze die jou past? Niemand kan voelen wat en hoe jij je voelt. Dat kan alleen jij. Ik gun iedereen dat contact met zichzelf. Die liefde voor zichzelf.

Aanstaande maandag start ik weer met een nieuwe yogareeks. Gebaseerd op die bijzondere chakra’s. Doe je mee? Ik begeleid je met plezier en liefde. En je krijgt ook de opnames. Dus je kunt de les later doen of lekker herhalen de rest van de week.

Doe jij (weer) mee en geef je jezelf een liefdevolle yogaboost?!

De vorige reeks wandelden we van boven naar beneden. Kon je je wensen en verlangens liefdevolle kracht bijzetten door alle fysieke (yoga) oefeningen. Eerder deed ik al een reeks van beneden naar boven. Om echt uit je hoofd in je lijf te komen. Dit keer combineer ik de chakra’s. Zodat je bijvoorbeeld nog meer kunt verankeren wat je in de wereld wilt zetten. Of nog meer connectie kunt maken tussen lichaam en geest. En op hartswijze met kracht jouw stappen kunt zetten.

Voor jou:

*Als je verdieping zoekt van je yoga.

*Als je nog beter wilt leren hoe de verschillende yogahoudingen doorwerken in je emoties en in je geest.

*Als je nieuwe inspiratie zoekt.

*Als je nieuwsgierig bent.

*Als je net iets meer zoekt dan een reguliere yogales.

*Als je wilt leren, maar ook de ontspanning van de yoga wilt blijven ervaren.

Zodat je yoga en wat je leert in yoga kunt toepassen in je dagelijkse praktijk, rust & ruimte nog meer kunt vasthouden, bewuste keuzes kunt maken & beter kunt connecten met je omgeving.

Hoe werkt het?

Het gaat hier om een reeks van 5 online yoga lessen die worden gegeven op maandagen:

25 maart (1ste & 7e chakra): een combinatieles van aardingsoefeningen, meditaties & visualisaties
1 april  (2e & 5e chakra: pure, zuivere communicatie): een les waarbij we naar buiten brengen wat we vanbinnen voelen. Aan de hand van vooral yinhoudingen
8 april (3e & 6e chakra: zonder leiding geen zicht): een actieve gentle hatha les om te ervaren hoe deze 2 chakras elkaar versterken
15 april (3e & 4e chakra) met zachte wilskrachtje op jouw manier bewegen
22 april (alle 7 chakras): een combinatieles van rustige houdingen, yin & meditaties & vislualisaties

Alle lessen vinden plaats van 20:00 – 21:00 uur.

Zoals altijd maak ik het praktisch, haalbaar & leuk!

 

FAQ:
Ik kan niet op deze data, maar ik wil toch graag meedoen, kan dat?
Geen probleem, je kunt de opnames ontvangen. Bestel de lessen en stuur mij een apart mailtje op info [at] vositivity.nl

Ben je getriggerd, maar twijfel je nog? Lees dan hieronder 2 reacties van deelnemers van online yoga

“Ester, je hebt mij een inzicht gegeven. Want ik merkte op dat als ik in mijn frustratie kwam, doordat ik de oefening zwaar vond, dat ik dan alles ga aanspannen ipv ontspannen. En dat gebeurt dus ook in het dagelijks leven besef ik. Ipv loslaten, ga ik mij er juist in vastbijten. Wat natuurlijk averechts werkt. Mooie eyeopener waar ik wat mee kan en mee ga doen.”

“Wat een heerlijke les Ester! Met aan het einde zo’n savasana met een soort magisch randje. Na die les zo’n fijn gevoel van helderheid en stilte, van in het moment zijn. Iets dat ik toch ook echt wel op Bali geleerd heb als ik zo terugkijk. Bijzonder altijd weer wat zo’n yogales van jou brengt! Dankjewel!”

Kosten

De 5 Yogaspecials koop je als een totaalpakket samen. Dit pakket kost € 40,00 incl. btw.
Heb je vragen, stuur een mailtje naar info [at] vositivity.nl of app naar 0652478247

Doe je mee? Meld je hieronder aan:

Yoga is zoveel meer….

dan alleen fysieke oefeningen doen op een yogamat. Dat ervaar ik na al die jaren nog steeds. Ook toen het de afgelopen jaren niet makkelijk was,  vond ik regelmatig troost, rust en vertrouwen op de mat. En ook nu… het geeft me kracht. Ik blijf het bijzonder vinden hoe ons lichaam ons zoveel kan vertellen, als we er naar luisteren.

Ik ben vooral enthousiast over de werking van de chakra’s en van de meridianen uit de Chinese filosofie. Die vind je dan ook terug in al mijn lessen. In mijn lessen vind je altijd een combinatie van diepgang met lichtheid, speelsheid en humor.

Ga je mee op deze reis verder naar binnen? Dat vind ik ontzettend leuk! Ik kan niet wachten mijn kennis met je te delen.

Tot slot..

Enige yogaervaring of ervaring met mindfullness is aanbevolen. Maar mijn lessen zijn absoluut geschikt voor mensen die niet super lenig zijn of beginners. Ik maak de lessen heel toegankelijk.
Twijfel je of de les geschikt is voor je? Neem dan contact met mij op via een prive bericht, of mail info [at] vositivity.nl of WhatsApp naar 0652478247. Ik help je graag verder.

Ik wens je alvast een mooie vervolg van dit nog maar net begonnen nieuwe jaar vol zelfcompassie, rust en ruimte.

DARE TO FEEL

Echt, je leven wordt er een stuk aangenamer van!