Ben jij toe aan:

yoga / avontuur / ontspanning / ruimte in je hoofd

Of all of the above?


Join Vositivity naar Suriname, Turkije, Kalenberg of Bali!

Zennen, Zingen & Zeilen

4-11 mei 2024

Zeilen langs de Turkse kust, zingen en yoga doen op magische plekken… Wie wil dat niet?! Met mijn zangcollega Elly Machtel organiseer ik deze geweldige zeilreis.

Verdiepend Yoga weekend in Luxe

14 – 16 juni 2024

Een weekend waar we echt de tijd en ruimte nemen jouw lichaam verder te exploreren.
Voor jou als je een volgende verdiepende stap wilt zetten. Als je dat contact met je lichaam wilt versterken. Verbinden met de boodschappen die je lijf je momenteel te vertellen heeft. Bijvoorbeeld als je al eerder een reis met me maakte. Of een coachtraject volgde.

Zang & Zen weekenden in Kalenberg

24-26 mei & 6-8 september 2024

Met mijn zangcollega Elly Machtel, die je niet alleen heerlijk laat zingen, maar ons ook nog eens binnen no time prachtig meerstemmig laat klinken, organiseer ik dan ook met veel plezier ons zennen & zingen weekenden aan een prachtige locatie aan het water in de Weerribben.

Van binnen naar buiten

31 augustus 2024

Ik organiseer ook in 2024 one day retreats. Voor mijn one day retreat op 31 augustus heb ik wederom Monique Bolung van Golden Blues uitgenodigd voor het doen van opstellingen. Ik ben ontzettend blij haar er weer bij te hebben. Op een dag waarop we lichaaamswerk/yoga combineren met opstellingen.

Yoga & Zeilen Deluxe

week 1: 28 september – 5 oktober 2024
week 2: 12 – 19 oktober 2024

Eind september en begin oktober 2024 gaan we varen met de fantastische crew van de Sailing Chef. Gegarandeerd in de watten worden gelegd op allerlei manieren. Door ontspannende yoga, in de meest magische baaitjes. En door heerlijk eten. Zie je jezelf al zitten – of beter gezegd liggen – aan dek met de warmte van de zon op je huid?

Uitstekend
Gebaseerd op 23 recensies
Nicolle Themmen
Nicolle Themmen
2023-06-19
Het weekeind Zennen en zingen was voor mij, zelfs met de keus even niet te zingen, fijn, helend en inspirerend... dank!!
Rianne de Mos
Rianne de Mos
2023-06-18
Ik heb bij Ester het Zennen en Zingen weekend gedaan in Kalenberg. Wat een heerlijke combinatie op een prachtige plek. Ester geeft haar lessen met veel zorg, aandacht en humor. Je voelt aan alles dat ze weet waar ze het over heeft. Een echte aanrader!
Griet Kramer
Griet Kramer
2023-06-11
Lieve Ester Ik heb zo genoten van ons weekend in de Weeribben alles was perfect ...,dank je voor jouw veiligheid tijdens yoga toen ik dat even hard nodig had..Zingen en Yoga is een perfecte combinatie heb ik gezien ,de Gesprekken met fijne groep ,het eten,de accommodatie..Alles was top xxx
Joke Duyvesteyn
Joke Duyvesteyn
2023-05-18
Net weer een zalige week zeilen, zennen en zingen achter de rug in Turkije. Met Ester is het altijd weer een feestje om een week lang elke dag yoga te doen op de meest fantastische locaties: verlaten strandjes, mooie steigers of aan boord. Ze heeft liefdevolle aandacht voor iedereen en begeleid ons in de reis naar binnen, zodat zo'n week weer een prima oplader wordt voor de komende tijd. Aanradertje voor ieder die van yoga houdt!
Christine
Christine
2023-05-18
Magic it was! Ik ging mee met Ester naar Bali tijdens haar Magical Bali Retreat en het was....magic! Bali is een magisch eiland en de plek waar Ester ons mee naartoe nam deed daar nog een schepje bovenop. Alles was tot in de puntjes verzorgd en wij voelden ons als groep zo enorm welkom. Ester begeleidde ons op een professionele en oh zo warme manier in onze eigen processen. Ze voelde precies aan wat wij als groep en als individuen nodig hadden. Een reis om nooit te vergeten en om zeker ooit nog eens te maken!
Rosa van vliet
Rosa van vliet
2023-04-18
Ik heb een fantastisch mooie reis gemaakt in Indonesië met als afsluiting een week op het magical Bali Retrait. Ik heb hier onder begeleiding van Ester veel nieuwe inzichten gekregen en veel geleerd over de Chakra's en balans hierin. De fijne Yoga lessen en meditatie momenten hebben mij als persoon echt verrijkt. Dit voelde echt als een cadeautje aan mijzelf!
Marije
Marije
2023-02-11
Ik had het genot om de door Ester georganiseerde groepreis naar Suriname te beleven en ik heb werkelijk van iedere minuut genoten. Ester heeft (samen met partner in crime Cheronne) een prachtige reis weten te organiseren naar dit waanzinnige land. Dankzij haar liefdevolle begeleiding, haar wijsheid én haar gezelligheid weet ze genieten & verwonderen te combineren met verstilling & verdieping. Dit smaakt naar meer! :)
Petra Poll
Petra Poll
2023-02-07
Wat was het weer fijn op de boot van de Sailing chef in Turkije met heerlijke down-to-earth yogalessen van Ester, zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Met veel aandacht en liefde en minimassages. En naar wens een reikimassage, deinend op de golven tijdens het varen met de boot. Het was weer een feestje! Grote aanrader als je toe bent aan een weekje me-time ❣
Iris Koning
Iris Koning
2023-02-02
Een geweldige reis gehad in Suriname. Ester weet de groep en de dynamiek goed aan te voelen. Met 10 dames 10 dagen door de jungle en we hebben het alleen maar fijn gehad; wie krijgt dat voor elkaar? De dagelijke yoga en regelmatige meditaties en reflectie momenten zijn cruciaal voor het succes van deze reis!