Ben jij toe aan:

yoga / avontuur / ontspanning / ruimte in je hoofd

Of all of the above?


Join Vositivity naar Suriname, Turkije, Kalenberg of Bali!

SC_3

Yoga & Zeilen Deluxe (volgeboekt!)

week 1: 23 – 30 september 2023
week 2: 7 – 14 oktober 2023

Eind september en begin oktober 2023 gaan we varen met de fantastische crew van de Sailing Chef. Gegarandeerd in de watten worden gelegd op allerlei manieren. Door ontspannende yoga, in de meest magische baaitjes. En door heerlijk eten. Zie je jezelf al zitten – of beter gezegd liggen – aan dek met de warmte van de zon op je huid?

Dahab nieuw brug en winkeltjes

Joyful Dahab

2 t/m 9 december 2023

We zingen en zennen op de mooiste plekjes, nemen een duik in de azuurblauwe zee én maken kennis met de happy people en relaxte vibes van Dahab. We connecten met onszelf, met elkaar, maar zeker ook met de plaatselijke bevolking, hun cultuur en tradities. Met een Bedoeïnenfamilie ontdekken we de woestijn op unieke wijze.

Suriname2019_2

JOYFUL Suriname

18 – 28 januari 2024

Op deze reis maak je niet alleen een reis door dit bijzondere land, maar maak je ook een persoonlijke reis. Al je zintuigen worden geprikkeld en je leert nieuwe kanten van jezelf kennen. Deze reis brengt je gegarandeerd inspiratie! Ofwel door de helende kracht van de natuur of door de manier van leven in Suriname.

WhatsApp Image 2023-03-23 at 15.04.49

Bali: Reconnecting met je roots

28 februari – 6 maart 2024

Een retreat voor Indische vrouwen die zich in Indonesië willen verbinden met hun roots, onder andere via opstellingen, dans en beweging en korte lezingen over de geschiedenis van Indonesië.

WhatsApp Image 2023-03-22 at 06.01.22

Joyful Bali

9 – 16 maart 2024

Ben je er aan toe je persoonlijke journey verder te verdiepen? Jezelf een enorme boost (zelfliefde) te geven? Inzicht te krijgen waar jouw energie stroomt of juist blokkeert? Opnieuw te connecten met wat (voor jou) de bedoeling is? Op een diepgaande en speelse wijze? Met de magie van het eiland?

Je bent van harte welkom bij dit magische en energiszing retreat.

Turkije2021

Zennen, Zingen & Zeilen

4-11 mei 2024

Zeilen langs de Turkse kust, zingen en yoga doen op magische plekken… Wie wil dat niet?! 🙂 Met mijn zangcollega Elly Machtel organiseer ik deze geweldige zeilreis.

© ALMAR SETZ FOTOGRAFIE. Voor ieder gebruik is toestemming vereist tenzij anders is overeengekomen.

Zang & Zen weekenden in Kalenberg

24-26 mei & 6-8 september 2024

Met mijn zangcollega Elly Machtel, die je niet alleen heerlijk laat zingen, maar ons ook nog eens binnen no time prachtig meerstemmig laat klinken, organiseer ik dan ook met veel plezier ons zennen & zingen weekenden aan een prachtige locatie aan het water in de Weerribben.

Monique_Ester

Voluit leven vanuit je hart

9 september 2023 (nieuwe datum in 2024 volgt zsm)

Ester de Vos van Vositivity en Monique Bolung van Golden Blues organiseren dit retreat, waarbij je vragen rondom je roots en hartsverbindingen kunt onderzoeken en antwoorden kunt vinden door opstellingen en fysieke oefeningen

SC_3

Yoga & Zeilen Deluxe

week 1: 21 – 28 september 2024
week 2: 5 – 12 oktober 2024

Eind september en begin oktober 2024 gaan we varen met de fantastische crew van de Sailing Chef. Gegarandeerd in de watten worden gelegd op allerlei manieren. Door ontspannende yoga, in de meest magische baaitjes. En door heerlijk eten. Zie je jezelf al zitten – of beter gezegd liggen – aan dek met de warmte van de zon op je huid?

Uitstekend
Gebaseerd op 23 recensies
Nicolle Themmen
Nicolle Themmen
2023-06-19
Het weekeind Zennen en zingen was voor mij, zelfs met de keus even niet te zingen, fijn, helend en inspirerend... dank!!
Rianne de Mos
Rianne de Mos
2023-06-18
Ik heb bij Ester het Zennen en Zingen weekend gedaan in Kalenberg. Wat een heerlijke combinatie op een prachtige plek. Ester geeft haar lessen met veel zorg, aandacht en humor. Je voelt aan alles dat ze weet waar ze het over heeft. Een echte aanrader!
Griet Kramer
Griet Kramer
2023-06-11
Lieve Ester Ik heb zo genoten van ons weekend in de Weeribben alles was perfect ...,dank je voor jouw veiligheid tijdens yoga toen ik dat even hard nodig had..Zingen en Yoga is een perfecte combinatie heb ik gezien ,de Gesprekken met fijne groep ,het eten,de accommodatie..Alles was top xxx
Joke Duyvesteyn
Joke Duyvesteyn
2023-05-18
Net weer een zalige week zeilen, zennen en zingen achter de rug in Turkije. Met Ester is het altijd weer een feestje om een week lang elke dag yoga te doen op de meest fantastische locaties: verlaten strandjes, mooie steigers of aan boord. Ze heeft liefdevolle aandacht voor iedereen en begeleid ons in de reis naar binnen, zodat zo'n week weer een prima oplader wordt voor de komende tijd. Aanradertje voor ieder die van yoga houdt!
Christine
Christine
2023-05-18
Magic it was! Ik ging mee met Ester naar Bali tijdens haar Magical Bali Retreat en het was....magic! Bali is een magisch eiland en de plek waar Ester ons mee naartoe nam deed daar nog een schepje bovenop. Alles was tot in de puntjes verzorgd en wij voelden ons als groep zo enorm welkom. Ester begeleidde ons op een professionele en oh zo warme manier in onze eigen processen. Ze voelde precies aan wat wij als groep en als individuen nodig hadden. Een reis om nooit te vergeten en om zeker ooit nog eens te maken!
Rosa van vliet
Rosa van vliet
2023-04-18
Ik heb een fantastisch mooie reis gemaakt in Indonesië met als afsluiting een week op het magical Bali Retrait. Ik heb hier onder begeleiding van Ester veel nieuwe inzichten gekregen en veel geleerd over de Chakra's en balans hierin. De fijne Yoga lessen en meditatie momenten hebben mij als persoon echt verrijkt. Dit voelde echt als een cadeautje aan mijzelf!
Marije
Marije
2023-02-11
Ik had het genot om de door Ester georganiseerde groepreis naar Suriname te beleven en ik heb werkelijk van iedere minuut genoten. Ester heeft (samen met partner in crime Cheronne) een prachtige reis weten te organiseren naar dit waanzinnige land. Dankzij haar liefdevolle begeleiding, haar wijsheid én haar gezelligheid weet ze genieten & verwonderen te combineren met verstilling & verdieping. Dit smaakt naar meer! 🙂
Petra Poll
Petra Poll
2023-02-07
Wat was het weer fijn op de boot van de Sailing chef in Turkije met heerlijke down-to-earth yogalessen van Ester, zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Met veel aandacht en liefde en minimassages. En naar wens een reikimassage, deinend op de golven tijdens het varen met de boot. Het was weer een feestje! Grote aanrader als je toe bent aan een weekje me-time ❣
Iris Koning
Iris Koning
2023-02-02
Een geweldige reis gehad in Suriname. Ester weet de groep en de dynamiek goed aan te voelen. Met 10 dames 10 dagen door de jungle en we hebben het alleen maar fijn gehad; wie krijgt dat voor elkaar? De dagelijke yoga en regelmatige meditaties en reflectie momenten zijn cruciaal voor het succes van deze reis!