Ben jij toe aan:

yoga / avontuur / ontspanning / ruimte in je hoofd

Of all of the above?


Join Vositivity naar Griekenland, Suriname, Turkije of Friesland!

JOYFUL Suriname

20 – 30 januari 2022

Op deze reis maak je niet alleen een reis door dit bijzondere land, maar maak je ook een persoonlijke reis. Al je zintuigen worden geprikkeld en je leert nieuwe kanten van jezelf kennen. Deze reis brengt je gegarandeerd inspiratie! Ofwel door de helende kracht van de natuur of door de manier van leven in Suriname.

Zennen, Zingen & Zeilen

7 – 14 mei 2022

Begin mei 2022 gaan we varen met de fantastische crew van de Sailing Chef. Gegarandeerd in de watten worden gelegd op allerlei manieren. Door ontspannende yoga en zang in de meest magische baaitjes, aan dek of op een prachtig plekje aan land. En door fantastisch eten. Je voelt je geheel thuis aan boord en je hoeft even nergens over na te denken…

Zennen & Zingen in Egypte

18 – 25 maart 2022

We doen yoga en zangles op de mooiste plekjes, nemen een duik in de azuurblauwe zee op nog geen 20 meter van ons hotel én maken kennis met de happy people van Dahab: Bedouinen, Egyptenaren én Europeanen die hier in perfecte harmonie samen leven en werken.

Zennen en Zingen in Friesland

10 – 12 juni & 16 – 18 september 2022

Op een steenworp van Leeuwarden vonden wij dit Zingenindezon-paradijs. Een boerderij met twee grote, hoge glazen werkruimtes, uitkijkend op het water, gezellige zitjes, wandelpaadjes, kampvuurplek met podium en… 18 eenpersoonskamers met eigen douche en toilet! Een weekend met yoga, zang en ontspanning.

Yoga & Zeilen Deluxe

week 1: 24 september – 1 oktober 2022 (volgeboekt!)
week 2: 8 – 15 oktober 2022

Eind september en begin oktober 2022 gaan we varen met de fantastische crew van de Sailing Chef. Gegarandeerd in de watten worden gelegd op allerlei manieren. Door ontspannende yoga, in de meest magische baaitjes. En door heerlijk eten. Zie je jezelf al zitten – of beter gezegd liggen – aan dek met de warmte van de zon op je huid?