Ben jij toe aan:

yoga / avontuur / ontspanning / ruimte in je hoofd

Of all of the above?


Join Vositivity naar Suriname, Turkije, Kalenberg of Bali!

© ALMAR SETZ FOTOGRAFIE. Voor ieder gebruik is toestemming vereist tenzij anders is overeengekomen.

Zang & Zen weekend in Kalenberg

2 – 4 juni 2023

Met mijn zangcollega Elly Machtel, die je niet alleen heerlijk laat zingen, maar ons ook nog eens binnen no time prachtig meerstemmig laat klinken, organiseer ik dan ook met veel plezier ons zennen & zingen weekend aan een prachtige locatie aan het water in de Weerribben.

SC_3

Yoga & Zeilen Deluxe

week 1: 23 – 30 september 2023
week 2: 7 – 14 oktober 2023

Eind september en begin oktober 2023 gaan we varen met de fantastische crew van de Sailing Chef. Gegarandeerd in de watten worden gelegd op allerlei manieren. Door ontspannende yoga, in de meest magische baaitjes. En door heerlijk eten. Zie je jezelf al zitten – of beter gezegd liggen – aan dek met de warmte van de zon op je huid?

Dahab nieuw brug en winkeltjes

Dare to Connect in Dahab

2 t/m 9 december 2023

We zingen en zennen op de mooiste plekjes, nemen een duik in de azuurblauwe zee én maken kennis met de happy people en relaxte vibes van Dahab. We connecten met onszelf, met elkaar, maar zeker ook met de plaatselijke bevolking, hun cultuur en tradities. Met een Bedoeïnenfamilie ontdekken we de woestijn op unieke wijze.

Suriname2019_2

JOYFUL Suriname

18 – 28 januari 2024

Op deze reis maak je niet alleen een reis door dit bijzondere land, maar maak je ook een persoonlijke reis. Al je zintuigen worden geprikkeld en je leert nieuwe kanten van jezelf kennen. Deze reis brengt je gegarandeerd inspiratie! Ofwel door de helende kracht van de natuur of door de manier van leven in Suriname.

WhatsApp Image 2023-03-22 at 06.01.22

Joyful Bali

9 – 16 maart 2024

Ben je er aan toe je persoonlijke journey verder te verdiepen? Jezelf een enorme boost (zelfliefde) te geven? Inzicht te krijgen waar jouw energie stroomt of juist blokkeert? Opnieuw te connecten met wat (voor jou) de bedoeling is? Op een diepgaande en speelse wijze? Met de magie van het eiland?

Je bent van harte welkom bij dit magische en energiszing retreat.