Yoga Retreatavond

Woe 16 januari  |   19:00 – 21:15 uur

2 yogalessen met minimassages.Twee docenten, twee lessen, vier handen. De lessen worden gegeven samen met Suus de Jong, dus volop aandacht en handen voor adjustments en minimassges!

! Mail info@vositivity.nl om je aan te melden !
Prijs: € 27,50   Locatie: Haarlemmerweg 321a, Amsterdam

JOYFUL Suriname

24 januari – 3 februari 2019

Op deze reis maak je niet alleen een reis door dit bijzondere land, maar maak je ook een persoonlijke reis. Al je zintuigen worden geprikkeld en je leert nieuwe kanten van jezelf kennen.

Ben jij toe aan:

yoga / avontuur / ontspanning / ruimte in je hoofd

Of all of the above?


Join Vositivity naar Portugal, Texel, Suriname, Griekenland of Kaapverdië!

Niet zoveel tijd vrij? Gun jezelf een yoga avond incl. mini-massage in Amsterdam

JOYFUL BALI

JOYFUL Bali

4 – 12 maart 2019

Deze ontspannende reis is speciaal samengesteld voor ambitieuze mensen en die een druk bestaan hebben. Wanneer je regelmatig onder druk staat, stress ervaart en verlangt naar ontspanning en rust, is dit de reis voor jou.

JOYFUL kaapverdie

JOYFUL KAAPVERDIË

3 – 10 april 2019

Groene valleien, enorme bergen, mooie stranden en  bananenplantages. In april gaan we op avontuur en genieten we van het zonovergoten eiland Santiago!

JOYFUL Poros Glamping

JOYFUL Glamping Poros

8 – 15 juni 2019

Samen met Suus (van YogametSuus.nl), een week lang yoga op het prachtige Griekse eiland Poros. De tenten staan vrij, maar in de buurt van elkaar, onder de bomen, met het geluid van de krekels en de zee op de achtergrond.

JOYFUL Griekenland met Suus

29 juni – 6 juli 2019

Jezelf verwennen met yoga, zeezicht, een fijn appartement, buitenlucht, wandelingen langs de zee of door de bossen, vrijheid om er elke dag een ontdekkingstocht van te maken op jouw manier.

yoga griekenland retreat

JOYFUL Griekenland Poros

23 – 30 oktober 2019

Een week tijdens de olijfoogst op het idyllische Griekse eiland Poros. De diepte in met yoga, met verder veel ontspanning, gezelligheid en wijntjes.

MASTERCLASSES

Start Masterclass 1:  17 april 2019

Masterclasses Fysiek Werken, voor psychologen en coaches. Hierin gaan we aan de hand van de chakrapsychologie in, op hoe je fysieke oefeningen, kunt gebruiken in je werk.

Afgelopen evenementen 2018


JOYFUL Portugal

6 – 13 oktober 2018
Een week vol yoga en ontspanning in het prachtige Portugal. Met ruimte voor bodytalks en met beide benen op de grond de diepte in.

Lees meer over JOYFUL Portugal

 

JOYFUL Griekenland – Poros
24 oktober – 31 oktober 2018
Een week vol yoga, wijntjes en gezelligheid op het idylische Griekse eiland Poros.

Lees meer over JOYFUL Poros

 

JOYFUL Texel
6 – 8 juli 2018
If you are looking for some real quality time with yourself and if you want to learn more about the relationship between how you move and how you feel, than join us in July in our journey around the chakras, on one of the beautiful island of the Netherlands, Texel.

Read more about JOYFUL Texel

Joyful Poros yoga