2 – 4 juni 2023

Wanneer ik zing, voel ik bijna letterlijk hoe de zogenaamde gelukstofjes vrijkomen :-). Want wist je dat er bij zingen daadwerkelijk endorfine vrijkomt? Daarnaast is het vooral heel erg lekker om te doen en ben ik zelf dol op de combinatie met yoga. Yoga & zang verrijken elkaar en dat laten we jou ook graag ervaren.

Met mijn zangcollega Elly Machtel, die je niet alleen heerlijk laat zingen, maar ons ook nog eens binnen no time prachtig meerstemmig laat klinken, organiseer ik dan ook met veel plezier ons zennen & zingen weekend aan een prachtige locatie aan het water in de Weerribben.

Wil je graag mee? Lees dan even de verdere informatie of meld je hieronder direct aan.

© ALMAR SETZ FOTOGRAFIE. Voor ieder gebruik is toestemming vereist tenzij anders is overeengekomen.
© ALMAR SETZ FOTOGRAFIE. Voor ieder gebruik is toestemming vereist tenzij anders is overeengekomen.
pop up Zennen & Zingen 2022 zingen bij een pauzeplekje
© ALMAR SETZ FOTOGRAFIE. Voor ieder gebruik is toestemming vereist tenzij anders is overeengekomen.

Nu ik zelf bij de Weerribben woon, kan een locatie daar natuurlijk niet ontbreken.

Ook organiseerden Elly en ik afgelopen zomer al een pop-up ZangZen en dit was een groot succes. Ik vond een prachtig boutique hotel aan het water. Bij ontzettend leuke mensen die een oude boerderij hebben omgetoverd tot een pareltje van een hotel. De grote kamers zijn allemaal ingericht vanuit de 7 elementen (vuur, aarde, wind, metaal, hout, lucht, water). Ik was direct enthousiast en ben enorm blij met deze samenwerking.

Het hotel ligt aan het water en dus kunnen we de ochtend starten met een lekkere plons in het water en kunnen we met een bootje de mooie omgeving verkennen. De kamers zijn zeer ruim opgezet, de bedden kunnen ruim uit elkaar worden geplaatst indien gewenst. Dat maakt het tot prima kamers om te delen.

Er zijn 7 slaapkamers.
Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers.

Hoe ziet het weekend eruit?

Vrijdag

Op vrijdagmiddag ben je vanaf 15:30 uur welkom. Om 16:00 uur beginnen we met het programma. We beginnen met een heerlijke rustige yogales om je te laten landen op deze fijne plek. Na de yogales heb je de tijd om je even op te frissen om vervolgens, eventueel met een lekker drankje in de hand, de eerste zangsessie te ervaren. Na het zingen staat er een heerlijk diner voor ons klaar.

Zaterdag

Op zaterdag starten we met een energieke yogales om je lichaam en geest lekker wakker te maken. Na de yoga staat een ontbijtje voor je klaar en na dit ontbijt is het weer tijd voor een zangsessie van Elly. Na de lunch is er vrije tijd. Je kunt genieten van de prachtige Weerribben met een wandeling of een tochtje met de boot. Aan het einde van de middag is er een yinyogales om even alle aandacht weer naar binnen te brengen, zodat je lekker van binnen naar buiten jezelf kunt uitdrukken bij de zangsessie die erop volgt.

Zondag

De yoga op zondag is een combinatie van yang & yin, inspanning en ontspanning met elkaar afgewisseld. In de laatste zangsessie zingen we de ‘generale repetitie’. Zondag sluiten we af na de lunch, met een zangoptreden op een terras, óf door het maken van een filmpje ter herinnering.

Inclusief: 2 x ontbijt, 2 x lunch en 2 x diner en 2 overnachtingen in het mooie Boutique hotel in de weerribben (een 2 persoonskamer).

Voor wie?

Zenners & zangers.

Oftewel je houdt van yoga (je hoeft echt geen ervaren yogi te zijn) en je houdt van zingen of zou dat in ieder geval eens willen onderzoeken. Deze combinatie maakt je enthousiast en je vindt het leuk dit met gelijkgestemden te ervaren in een weekend in een prachtige omgeving van water en groen.

We sluiten in dit weekend zoveel mogelijk aan bij de deelnemers. Oftewel de yogalessen zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Voor de zang geldt ook dat je zowel met ervaring als zonder mee kunt doen. Via een kleine vragenlijst vooraf horen we graag je niveau, zodat we er goed op in kunnen spelen. Ik ben zelf elke keer weer verbaasd hoe we in een weekend al zo’n enorme verbinding creëren en hoe geweldig de meerstemmige liedjes al klinken!

Wat zijn de kosten?

Het Zang & Zen weekend kost € 540,- inclusief BTW

Inclusief

  • Twee overnachtingen in een prachtige ruim opgezette kamer voor 2 personen. Elke kamer heeft een unieke uitstraling met elk een aparte living en eigen badkamer en toilet.  De bedden kunnen ruim uit elkaar worden geplaatst. Fijn wanneer je bijvoorbeeld met een onbekende deelt.
  • Alle maaltijden in het programma (2 x ontbijt, 2 x lunch, 2 x diner)
  • Alle Zang & Zen sessies onder enthousiaste en liefdevolle begeleiding van Elly Machtel en Ester de Vos. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, omdat de groep klein is.

Exclusief

  • Reis en annuleringsverzekering (we verzoeken je deze zelf af te sluiten)
  • Het vervoer naar de locatie
  • Drankjes
  • Lijkt het je wat, maar twijfel je nog?
    Neem dan vooral even een kijkje op de Facebook pagina’s van Vositivity/Ester de Vos en Zingen in de Zon/Elly Machtel. Daar vind je mooie foto’s en zeer enthousiaste reacties van deelnemers. Een aantal heeft al opnieuw geboekt, dus pas op, het is verslavend ;-). Uiteraard mag je ook gerust contact opnemen als je nog vragen hebt, stuur een mailtje naar info@vositivity.nl of een whatsappje naar 0031652478247.

Sta je te popelen?

Ga je mee?

Meld je hieronder direct aan door een aanbetaling van € 95,- te doen:

Behalve Zang & Zen, organiseert Elly nog andere zangreizen en dagworkshops binnen en buiten Nederland. Meer info vind je op haar website: https://www.zingenindezon.nl

Wil je liever mee op een verre reis? Kijk dan vooral ook eens bij onze andere reizen naar Bali, Suriname en Turkije.

Onderstaand gedicht ontvingen Elly en ik
van een deelnemer aan het weekend
dat wij eerder organiseerden in Friesland: