Zeilen langs de Turkse en Griekse kust en yoga doen op bijzondere plekken... Wie wil dat niet?! 🙂

En lees alvast meer over deze magische reis:

Yoga op magische plaatsen, fantastisch eten, geweldig gezelschap en 's avonds genieten op het dek van de sterrenhemel... En misschien zelfs wel slapen op datzelfde dek.

Eind september en begin oktober 2024 gaan we varen met de fantastische crew van de Sailing Chef. Gegarandeerd in de watten worden gelegd op allerlei manieren. Door ontspannende yoga, in de meest magische baaitjes. En door heerlijk eten. Je voelt je geheel thuis aan boord en je hoeft even nergens over na te denken... Zie je jezelf al zitten - of beter gezegd liggen - aan dek met de warmte van de zon op je huid? Neem dan contact op, ook als je eerst alleen een optie wilt nemen. Geheel gratis en vrijblijvend, zeker in deze tijd kan dat fijn zijn.

Wanneer gaan we?

week 1: 28 september - 5 oktober 2024
week 2: 12 - 19 oktober 2024

‘s Morgens yogales in de natuur, 's middags balanceren op het voordek, ontbijten in de zon en al zwemmend en snorkelend op weg naar de volgende mooie plek.

Vaargebied

Vermoedelijk starten we de vaarweek in de haven van Datca. Vanuit daar varen we direct uit naar baaien rondom de Turkse kust om vervolgens weer terug te keren naar Datca. Het definitieve programma wordt uiteraard tijdig met je gecommuniceerd.

Programma

Elke ochtend vertelt de kapitein waar we heen zeilen. Eenmaal aangekomen, gaat het anker uit in de baai en kunnen we zwemmen of snorkelen. Of gewoon in de zon liggen uiteraard. Of we leggen aan in een haventje waar we kunnen rondslenteren. De bemanning zeilt het schip, de boodschappen worden gedaan, er wordt gekookt en afgewassen. Kortom: niks hoeft en veel mag, tijd om te genieten!

De yogalessen zijn geschikt voor zowel beginners als mensen met ervaring in de yoga. De lessen zijn altijd een combinatie van hatha met yin (ontspanning). Mocht je hier vragen over hebben of twijfelen, neem dan contact op met Ester via mail info [at] vositivity.nl of whatsapp naar 0652478247.

Inclusief
 • 7 overnachtingen aan boord
 • alle maaltijden aan boord: ontbijt, lunch, diner
 • alle (alcoholische) drankjes (thee, koffie, fris, bier, wijn)
 • eventuele toeslag bij bezoek Griekenland
 • dagelijks twee yogalessen, muv 1 dag waarop slechts 1 les gegeven wordt
 • yogamatten zijn aanwezig
 • een unieke ervaring
Exclusief
 • retourvlucht en transfers (zie ook kopje vlucht boeken hieronder)
 • twee x diner aan land
 • € 15 boekingskosten per factuur
 • reikiesessie van 45 minuten a € 50.
 • eventueel fooi voor de bemanning (indicatie 70 Euro)
 • aan boord is de wifi in Turkije beperkt. In Europa/Griekenland werkt jouw Nederlandse internetbundel gewoon gratis binnen jouw bundel.
Vlucht boeken 

Wij stemmen voor iedere week ons programma af rondom een bepaalde vlucht om op die manier een gezamenlijk transfer te kunnen regelen. De tickets kun je zelf regelen. En als je op de aanbevolen vlucht zit dan regelen wij het transfer. De transferprijs is afhankelijk van het aantal personen en ligt voor een enkele reis tussen de € 40 en € 100 pp. Hier hoef je zelf niets voor te regelen.

Te zijner tijd ontvang je van ons meer informatie omtrent de aanbevolen vluchten.

Uiteraard helpen wij je graag bij het meedenken van jouw vluchttijden en evt. aansluitende overnachtingen en transfers.

Hutten

Iedere hut heeft z’n eigen douche en toilet.
Voor iedereen is een zonnematras buiten op het dek dat veelal gebruikt wordt als buitenbed ‘s nachts. Als je toch (een keer) liever binnen slaapt dan zijn er de volgende opties: 

1. Prijs hut type 1: € 1.450 pppw
1 x Mastercabin [meer ruimte, 1 2-persoonsbed…naast het bed staat nog 1 grote bank, eventueel kan er 1 op de bank en 1 in het 2-persoonsbed].

2. Prijs hut type 2: € 1.350 pppw
4 x twin cabin, 2-persoonsbed

3. Prijs hut type 3: € 1.610 pppw
2 x 1-persoonshut, 1-persoonsbed

AANMELDEN

Als je interesse hebt om mee te gaan varen, laat het ons hier even weten. Dan plannen we graag een afspraak met je in. Bij een goede match doe je daarna eerst een aanbetaling van €300,-. Resterend bedrag kun je in termijnen betalen (nader overeen te komen) of ineens; wij ontvangen graag jouw volledige betaling uiterlijk een maand voor de reis.