Zeilen langs de Turkse en Griekse kust en yoga doen op bijzondere plekken... Wie wil dat niet?! 🙂

Yoga op magische plaatsen, fantastisch eten, geweldig gezelschap en 's avonds genieten op het dek van de sterrenhemel... En misschien zelfs wel slapen op datzelfde dek.

Eind september en begin oktober 2022 gaan we varen met de fantastische crew van de Sailing Chef. Gegarandeerd in de watten worden gelegd op allerlei manieren. Door ontspannende yoga, in de meest magische baaitjes. En door heerlijk eten. Je voelt je geheel thuis aan boord en je hoeft even nergens over na te denken... Zie je jezelf al zitten - of beter gezegd liggen - aan dek met de warmte van de zon op je huid? Neem dan contact op, ook als je eerst alleen een optie wilt nemen. Geheel gratis en vrijblijvend, zeker in deze tijd kan dat fijn zijn.

Wanneer gaan we?

week 1: 24 september - 1 oktober 2022 (volgeboekt, stuur een mailtje of whatsapp om op de reservelijst te komen)
week 2: 8 - 15 oktober 2022 (volgeboekt, stuur een mailtje of whatsapp om op de reservelijst te komen)

‘s Morgens yogales in de natuur, 's middags balanceren op het voordek, ontbijten in de zon en al zwemmend en snorkelend op weg naar de volgende mooie plek.

Vaargebied

Vermoedelijk starten we de vaarweek in de haven van Datca. Vanuit daar varen we direct uit naar baaien rondom de Turkse kust om vervolgens naar de baaien rondom het Griekse eiland Symi te gaan. In Symi doen we ook de hoofdplaats/haven van het eiland 1 nacht aan. Vermoedelijk eindigen we de week in Bodrum. Het definitieve programma wordt uiteraard tijdig met je gecommuniceerd.

Programma

Elke ochtend vertelt de kapitein waar we heen zeilen. Eenmaal aangekomen, gaat het anker uit in de baai en kunnen we zwemmen of snorkelen. Of gewoon in de zon liggen uiteraard. Of we leggen aan in een haventje waar we kunnen rondslenteren. De bemanning zeilt het schip, de boodschappen worden gedaan, er wordt gekookt en afgewassen. Kortom: niks hoeft en veel mag, tijd om te genieten!

De yogalessen zijn geschikt voor zowel beginners als mensen met ervaring in de yoga. De lessen zijn altijd een combinatie van hatha met yin (ontspanning). Mocht je hier vragen over hebben of twijfelen, neem dan contact op met Ester via mail info [at] vositivity.nl of whatsapp naar 0652478247.

Inclusief
 • 7 overnachtingen aan boord
 • alle maaltijden aan boord: ontbijt, lunch, diner
 • alle (alcoholische) drankjes (thee, koffie, fris, bier, wijn)
 • toeslag Griekenland € 25,- pp voor havengeld en transitlog
 • dagelijks twee yogalessen, muv 1 dag waarop slechts 1 les gegeven wordt
 • yogamatten zijn aanwezig
 • een unieke ervaring
Exclusief
 • retourvlucht en transfers (zie ook kopje vlucht boeken hieronder)
 • twee x diner aan land
 • € 15 boekingskosten per factuur
 • ontspanningsmassages, de tarieven van de behandelingen zijn als volgt: 30 minuten € 30, 45 minuten € 40, 60 minuten € 50.
 • eventueel fooi voor de bemanning
 • aan boord is de wifi in Turkije beperkt. In Europa/Griekenland werkt jouw Nederlandse internetbundel gewoon gratis binnen jouw bundel.
Vlucht boeken 

Wij stemmen voor iedere week ons programma af rondom een bepaalde vlucht om op die manier een gezamenlijk transfer te kunnen regelen. De tickets kun je zelf regelen. En als je op de aanbevolen vlucht zit dan regelen wij het transfer. De transferprijs is afhankelijk van het aantal personen en ligt voor een enkele reis tussen de € 35 en maximaal € 60 pp. Hier hoef je zelf niets voor te regelen.

Na je aanmelding ontvang je van ons meer informatie omtrent de aanbevolen vluchten.

Uiteraard helpen wij je graag bij het meedenken van jouw vluchttijden en evt. aansluitende overnachtingen en transfers.

Hutten

Iedere hut heeft z’n eigen douche en toilet.
Voor iedereen is een zonnematras buiten op het dek dat veelal gebruikt wordt als buitenbed ‘s nachts. Als je toch (een keer) liever binnen slaapt dan zijn er de volgende opties: 

1. Prijs hut type 1: € 1.250 pppw (beide weken volgeboekt)
1 x Mastercabin [meer ruimte, 1 2-persoonsbed…naast het bed staat nog 1 grote bank, eventueel kan er 1 op de bank en 1 in het 2-persoonsbed].

2. Prijs hut type 2: € 1.150 pppw (beide weken volgeboekt)
4 x twin cabin, 2-persoonsbed

3. Prijs hut type 3: € 1.450 pppw (beide weken volgeboekt)
2 x 1-persoonshut, 1-persoonsbed

Heb je nog vragen?

AANMELDEN wachtlijst

Stuur mij, Ester een mailtje naar info@vositivity.nl en ik zet je op de lijst en hou je op de hoogte zodra er een plekje vrij komt.