Vositivity helpt ambitieuze professionals, ondernemers, managers, directeuren en teams die vastzitten in hun hoofd om meer vanuit hun hart te werken en leven. Om zo meer te ontspannen, te genieten van wat er is en intenser te leven! Vositivity is in 2008 opgericht door Ester de Vos. Lees meer over Ester de Vos.

Visie
Vositivity helpt mensen en teams om  te leren ontspannen in de vaak drukke hectische tijd waarin we leven en werken. Veel mensen en organisaties worstelen nu met de balans tussen snel moeten handelen en lange termijn denken. Dit levert vaak stress op. Op korte termijn kan stress zorgen voor onrust en een opgejaagd gevoel. Op lange termijn kan stress je immuunsysteem aantasten met allerlei gevolgen van dien. Vanuit ontspanning weet en voel je beter wat er echt belangrijk is. Hierdoor kunnen betere besluiten worden genomen.

Om te kunnen ontspannen kiest Vositivity voor een lichaamsgerichte benadering, beweging van het lichaam brengt rust in het hoofd. Vrijwel iedereen beaamt zich beter te voelen na fysieke inspanning; je voelt je beter (emotioneel), je presteert beter (mentaal), je weet beter wat goed voor je is (spiritueel). Wanneer meer mensen vanuit hun hart leven en werken, met minder stress, denk ik dat we bijdragen een aan gezondere wereld.

Kennismaking
Nieuwsgierig naar de diensten van Vositivity, maar wil je graag eerst kennis maken? Dat kan!
Telefonisch of face-to-face. Je kan een afspraak maken met Ester de Vos van Vositivity.

Neem hiervoor contact op via het contactformulier. Ester de Vos neemt dan contact met je op voor het maken van een afspraak.