VLIEGEN ZONDER
TE ZWEVEN

de reisgids waarmee je de sprong
van denken naar voelen maakt

VLIEGEN ZONDER
TE ZWEVEN

de reisgids waarmee je de sprong
van denken naar voelen maakt

Ben jij je bewust van de rol die je gevoelens spelen in je leven?

Weet je dat ze je keuzes beïnvloeden?

Iets op je lever hebben, je gal spuwen, van je hart geen moordkuil maken. De uitspraken die emoties verbinden aan een orgaan of lichaamsdeel zijn talrijk. Niet voor niets. Emoties nestelen zich in ons lichaam. Maar we luisteren er nauwelijks naar. Wanneer ons hart sneller klopt in een lastig gesprek of we een brok in onze keel voelen bij slecht nieuws, negeren we dat liever. Zonde, want juist daar zijn antwoorden te vinden.

In Vliegen zonder te zweven lees je hoe je die antwoorden kunt vinden. Je krijgt een kijkje in de dagelijkse praktijk van een psycholoog die tevens yogadocent is. Je leest hoe het helpt om juist wel naar de signalen van ons lichaam en alles wat we voelen te luisteren. Hoe stress zich vastzet in ons lichaam en we dus in dat lichaam de sleutel kunnen vinden om met die stress om te gaan. Persoonlijke ervaringen van de psycholoog worden afgewisseld met verhalen van haar cliënten waar je jezelf gegarandeerd in herkent.

In dit boek reis je mee naar verre oorden, maar vooral naar reizen van mensen die weer naar hun lichaam gaan luisteren. Mensen die te druk waren in hun hoofd en weer gaan voelen. En daardoor kunnen genieten. Van de dingen die er echt toe doen. Een boek vol praktische verdieping.

Om zelf ook die sprong van denken naar voelen te maken, vind je in dit boek in elk hoofdstuk praktische tips. Tips hoe beter naar je lichaam te luisteren en in verbinding te blijven met jezelf. Tips hoe je emoties als boosheid en verdriet juist kunt gebruiken om jezelf beter te leren kennen. En zo bewustere keuzes kunt maken. Ook krijg je tips over hoe op je werk om te gaan met emoties, met aparte tips voor leidinggevenden.

Van denken naar bewust voelen. Om vervolgens bewust te besluiten wat jij wilt. Doen wat goed VOELT.

 

boek Vliegen zonder te zweven

Vliegen zonder te zweven

Auteur: Ester de Vos

Paperback  |  144 pagina’s  |  full colour

€ 20,00 incl. BTW

Pre-order “Vliegen zonder te zweven”
en ontvang het als eerste vers uit de drukpers!
Verwacht: begin augustus 2020

De auteur

Ester de Vos is psycholoog en yogadocent. In haar werkwijze combineert ze deze disciplines waarbij ze er van uit gaat dat het lichaam als eerste antwoord geeft. Voelen centraal staat. Maar ons denken zeker niet vergeten wordt. Met haar bedrijf Vositivity helpt ze organisaties en individuen in balans te leven en te werken. Vositivity organiseert ook diverse inspiratiereizen naar onder andere Suriname, Bali, Kaapverdië, Turkije en Griekenland.

Ester zegt:

“We zijn overprikkeld en raken emotioneel uitgeput, onder andere omdat we ons niet bewust zijn van de signalen van ons lichaam of er niet naar luisteren. Dat je een betere grip kunt krijgen op emoties via het lichaam is nog voor velen onbekend terrein.”

“In mijn praktijk en het bedrijfsleven kom ik veel mensen tegen die lastig overweg kunnen met hun emoties en gevoelens. Ik geloof dat het belangrijk is dat mensen weer meer gaan voelen, de kracht van het lichaam ervaren en zich daar bewust van worden, waardoor ze grip krijgen op hun eigen emoties en zich meer kunnen verbinden met anderen. 

Want als we beter weten wat we voelen kunnen we ook duidelijker maken wat we willen en meer begrip creëren voor elkaar.”

Sneak preview

Vliegen zonder te zweven

Auteur: Ester de Vos

Paperback  |  144 pagina’s  |  full colour

€ 20,00 incl. BTWV

Pre-order “Vliegen zonder te zweven”
en ontvang een gesigneerde druk.
Verwacht: begin augustus 2020