Joyful Journey - Uit je hoofd

Een reis van 6 weken door de eerste chakra

NIETS in je hoofd
Ervaar jij dat wel eens?
Of maakt jouw hoofd overuren
Voel je onrust in je lijf
Misschien regelmatig stress
Korte lontjes
Of overmatige tranen
Gevoelens van onzekerheid
Piekeren
Geen of weinig contact met wat je lichaam je vertelt
geen of te weinig balans in je leven

Wil je balans vinden en het geheim van relaxte mensen ontdekken?
Maak dan deze mini reis van 6 weken door de eerste chakra: Uit je hoofd!
Voel het verschil.

 

Een verrijkende mini online zelfgroei training, met beide beentjes op de grond

Reis je zes weken mee op een reis die ZEKER door kan gaan?

Vlieg dan met ons mee met op een online reis ‘uit je hoofd’. Deze mini reis is onderdeel van een reis die totaal 42 weken duurt, maar staat ook op zichzelf. Een mooie manier om te proeven aan deze reis en tegelijkertijd te ervaren hoe je meer ‘uit je hoofd’ komt en meer rust kunt ervaren. Ontdek hoe je kunt meebewegen en tegelijkertijd rust kunt vinden in de onrust.

Deze mini online training, is voor jou als je interesse hebt in de bijzondere werking tussen lichaam en geest, als je meer rust en ruimte wilt ervaren in hoofd en lichaam, de geheimen wilt ontdekken hoe ontspannen te leven en – net als Ester – persoonlijke ontwikkeling en reflectie interessant vindt.

Een reis gericht op uit je hoofd komen, die diepgang brengt, op nuchtere wijze.
Ideaal voor een druk bestaan, een cadeau aan jezelf. En ook voor je omgeving, aangezien je ook een leuker mens wordt voor anderen als je investeert in jezelf 🙂

Van onrust naar rust

Je ervaart regelmatig onrust in je hoofd en lichaam. Je hoofd draait overuren. Je verlangt naar meer rust en ruimte. Je kunt je gedachten moeilijk stop zetten. Ook heb je weinig grip op wat je voelt. Je voelt weinig of wordt juist overladen door emoties. Je bent daardoor soms ook de grip op je besluitvorming kwijt of neemt te weinig tijd om op te laden. Daarnaast – of misschien vooral –  ben je benieuwd naar hoe lichaam en geest samenwerken. In deze journey maken we gebruik van de kapstok van de chakrapsychologie, de ontwikkelingspsychologie, de haptonomie en yoga.  Wil je je yoga bijvoorbeeld verder verdiepen of wil je de psychologie vanuit een andere invalshoek bekijken. Dan is deze reis echt iets voor jou!

Ik, Ester, geef je enorm veel. Ik heb het programma met enorm veel liefde samengesteld. Deelnemers die je voorgingen, zijn elke keer verbaasd over de inhoud en de hoeveelheid die ze ontvangen. Je moet er alleen wel ook zelf voor gaan 😉 
Dus voor wie niet?

Deze training is niet bedoeld:
– Voor degene die geen commitment met zichzelf wil aangaan
– Voor degene die geen behoefte heeft om te veranderen
– Voor degene die niet buiten de eigen comfortzone wil gaan

– Voor degene die geen behoefte heeft om aan zichzelf te werken

Jouw winst

In deze reis :

 • Krijg je inzicht in waar je blokkades liggen (waar heb je teveel van en waar te weinig?)
 • Leer je meer over jezelf (en over anderen) in relatie tot jouw energie
 • Doe je concrete oefeningen om rust en ruimte te ervaren in hoofd en lichaam
 • Ontvang je diverse oefeningen, meditaties en visualisaties
 • Krijg je inzicht in de werking van de chakrapsychologie, vooral het eerste chakra
 • Krijg je ‘DARE TO FEEL oefeningen’: oefeningen die je uit je comfortzone halen EN die zorgen dat je het geleerde in je praktijk kunt toepassen

Kortom, niet geschikt als je niet bereid bent iets spannends te ondernemen 😉.
Wel geschikt, als je zin hebt in een avontuur en jezelf  wilt ontwikkelen 😊

yoga cursus online
Hoe werkt het?

Je reis beslaat een periode van 6 weken. Die jij op en in je eigen tijd kan doorlopen. Die 6 weken zijn niet voor niks. Ons brein heeft namelijk zo’n 42 dagen nodig om nieuwe gewoontes te integreren. Op deze manier is de kans groot dat je ook daadwerkelijk een verandering doormaakt.

In deze 6 weken krijg je verschillende opdrachten:

 • Fysieke oefeningen
 • Meditaties & visualisaties
 • DARE TO FEEL opdrachten: oefeningen die je uit je comfortzone halen en daarmee zeker voor een leereffect zorgen

Lijkt het je wat?
Meld je aan en ga direct aan de slag! Heb je nog een vraag, schroom niet deze te stellen!

Wanneer?

Je doet de opdrachten in je eigen tijd, wanneer het jou dus uitkomt. Dat betekent dat er geen vaste tijden zijn om ermee aan de slag te gaan. Streven is wel om de opdrachten per week te voltooien.

Wel helpen we je met een kleine richting: om de 7 dagen ontvang je een volgende e-mail met instructie hoe de komende week aan de slag te gaan.

Ester is een fijn, warm persoon, waar je je direct bij op je gemak voelt. En geeft je het gevoel dat het er allemaal mag zijn. Doordat zij zich zo opstelt, durf je je ook meer open te stellen en kan je er mee aan de slag. Ik heb ontzettend veel aan Ester gehad. Ze heeft mij weer geleerd om minder te denken en meer te voelen. Te dealen met wat er speelt, de emoties te onderzoeken, accepteren en omarmen die er voorbij komen.

Mirjam de Jong

Ester, je hebt mij een inzicht gegeven. Want ik merkte op dat als ik in mijn frustratie kwam, doordat ik de oefening zwaar vond, dat ik dan alles ga aanspannen ipv ontspannen. En dat gebeurt dus ook in het dagelijks leven besef ik. Ipv loslaten, ga ik mij er juist in vastbijten. Wat natuurlijk averechts werkt . Mooie eyeopener waar ik wat mee kan en mee ga doen.

Esther

Ester is een golf positieve energie die over je heen spoelt. Ze brengt haar wijsheid met humor, zorgzaamheid en warmte en schuwt daarnaast niet om het een beetje uitdagend voor je te maken. Ik heb altijd ontzettend veel aan haar sessies en het is daarnaast een plezier om met haar samen te werken.

Esters yoga reizen zijn fantastisch: ook al kun je geen stap of beweging yoga, ze leert het je op een heel toegankelijke manier.

Sophie

Afgelopen januari mocht ik mee met Vositivity naar Curaçao. Ik had er veel zin in maar dat het zo fijn zou zijn had ik nooit kunnen bedenken! Een week lang heb ik mijn hoofd leeg kunnen maken, kunnen ontspannen en genieten en bewust mogen zijn van mijn gevoel en mijn lijf. Ester draagt daaraan bij door de reis comfortabel te laten zijn, maar vooral door haar lieve, zachte en nuchtere aanwezigheid, in contact en altijd vanuit gelijkwaardigheid met een flinke dosis humor en relativeringsvermogen. 

Marjan

Ik heb Ester’s boek gelezen. Daarna heb ik ook enkele online yogalessen bij haar gevolgd. Nooit eerder aan yoga gedaan, vond ik te zweverig en niets voor mij 🙂 Liever een les waarbij ik lekker bezig ben met gewichten of danspasjes, actie dus. Totdat ik de eerste les van Ester mocht ervaren. Er ging letterlijk een wereld voor me open! Ik had hele lichte spierpijn (had geen idee dat je zo intensief aan het werk gaat), mijn rug was compleet nat (je kon mijn t-shirt uitknijpen), maar ik voelde me zo bijzonder licht. En dat lichte gevoel bleef de hele dag aanwezig. Alles deed ik die dag met gemak en met een lach op mijn gezicht. Bijzondere ervaring!

Marie

In mijn werk als coach voel ik soms de beperking van het woord, de letterlijke taal. De ander verstaan, betekent niet automatisch de ander bereiken. Ester leerde mij in haar Masterclass Fysiek Werken een andere weg om elkaar te bereiken. Ik ervaarde dat je met het lichaam kan “weten”, wat je met je hoofd nog niet bevat. Ester koppelt theorie aan praktijkvoorbeelden en geeft eenvoudige oefeningen mee die direct toepasbaar zijn. Attent en nuchter, humorvol en doordacht zijn woorden die haar werkwijze en persoonlijkheid typeren.

Annemarie Kok

Wat een heerlijke les Ester! Met aan het einde zo’n savasana met een soort magisch randje. Na die les zo’n fijn gevoel van helderheid en stilte, van in het moment zijn. Iets dat ik toch ook echt wel op Bali geleerd heb als ik zo terugkijk. Bijzonder altijd weer wat zo’n yogales van jou brengt! Dankjewel!

Albertien

Ester brengt warmte, humor, luchtigheid en diepgang. Juist die combinatie maakt haar werkwijze zo fijn, authentiek en effectief. Gun je jezelf wat meer ruimte, liefde en relativering, dan ben je bij haar aan het goede adres.

Een reis : Uit je hoofd

Met behulp van diverse fysieke oefeningen, meditaties, en ‘dare to feel’ opdrachten ga je inzicht krijgen in hoe aanwezig jij bent in het hier en nu. En hoe je ervoor kunt zorgen dat je rust en ruimte kunt ervaren in je hoofd (en lichaam), ook al is het onrustig om je heen.

Om je een beter beeld te geven wat je wekelijks krijgt, zijn hieronder de wekelijkse indeling.

Je lichaam als kompas

 • Video: welkom, introductie, uitleg van de module, hoe het werkt
 • Uitleg door Ester van chakra 1
 • Een bodyscan met opdracht

Yoga als verbinding tussen lichaam en geest

 • Audio-opname van Ester met korte toelichting
 • Een variant op de bodyscan
 • Audio-opname behorende bij serie 1 uit het boek ‘Vliegen zonder te zweven’

Back to your ROOTS

 • 4 Audio’s van Ester, o.a. gericht op roots en aarden
 • Een easy ‘Dare to Feel’ opdracht
 • Een kleine, maar spannende ‘Dare to Feel’ opdracht

Jouw huis, jouw tempel

 • Deze week gaat over de kracht van herhaling
 • Yogaserie video
 • Bodyscan
 • Opdrachten

Bekrachtiging

 • Een spannende ‘Dare to Feel’ opdracht
 • Video yogaserie
 • 3 audio’s

Jouw plek op aarde

 • Audio meditatie over jouw plek op aarde
 • Een ‘Dare to Feel’ opdracht om JOUW plek nog meer in te nemen
 • Reflectie opdracht om al het geleerde te bekrachtigen

Wil je graag meedoen maar houdt iets je nog tegen? Laat me weten wat je weerhoudt om aan jezelf te gaan werken onder mijn wekelijkse begeleiding per e-mail.

Ik ben zeer benieuwd. Mail mij gerust op info [at] vositivity.nl

Ik ben Ester de Vos, psycholoog, yogadocent en on a mission om mensen meer in contact te brengen met wat ze voelen.

Omdat ik erin geloof dat je daardoor niet alleen een fijner en mooie leven leidt, maar ook een leuker mens wordt voor je omgeving.

Ik ben er fan van ons lichaam daarbij te gebruiken als kompas. Ons lichaam bezit zo  veel kennis, maar we zijn vergeten hier naar te luisteren.

Zelf heb ik dat ook opnieuw moeten leren. En ben ik zo blij dat ik die verbinding weer terug heb. Het brengt mij een enorme rust en gevoel van vrijheid.

En dat gun ik jou ook.

Ester kan je fysiek laten ervaren wat je op psychisch vlak te doen hebt en andersom. Ik vind haar de beste in dit vak.

Ze weet hoofd en lijf weer met elkaar in contact te brengen, waardoor je leeft en werkt vanuit wat je echt gelukkig maakt.

Annemieke Figee

De methode die Ester heeft ontwikkeld helpt bij de verbinding te maken tussen hoofd, hart en lichaam. Ik heb Ester leren kennen als een warme persoonlijkheid en een integere coach, die bevlogen en zeer professioneel haar vak verstaat.

Regien Donders

Ik noem Ester een kleine tovenaar, want ik blijf me verbazen over de stappen die ik met haar maak en de aha-momenten die zij weet te creëren. Ester’s aanpak is multidisciplinair opgebouwd en dat resulteert in persoonlijke overwinningen die beklijven.

Michael Spierenburg

Ester ziet zoveel dingen in jou die je zelf niet ziet. Die verbinding probeert ze jou weer te laten voelen; de verbinding met jezelf en je eigen innerlijke wilskracht. Ik kan niet precies beschrijven hoe of wat, maar de fysieke aanpak van Ester doet iets.

Bianca

Wanneer je niet lekker in je vel zit, teveel hooi op je vork hebt genomen of wakker ligt van je gepieker dan moet je bij Ester zijn. Ester helpt je om weer te luisteren naar je lijf en je emoties. Dit doet ze op een fysieke, nuchtere en lieve manier. Heel vanzelfsprekend, stapje voor stapje. Ze leert je open te staan voor andere signalen dan je gewend bent. Doordat Ester dit als vanzelfsprekend inbrengt in organisaties komen de fysieke, emotionele, mentale en spirituele lagen weer meer in balans.

Leonie van Rijn

Ester is erg down to earth en geeft ook op deze manier haar yogalessen. De lessen zijn voor iedereen te volgen van beginners tot gevorderden, je doet mee op je eigen niveau.

Petra Poll

CHECK: Heb je het boek al?

Het is raadzaam om Ester’s boek Vliegen zonder te zweven aan te schaffen als naslagwerk en voor oefeningen: https://www.vositivity.nl/boek/.

Heb je dit boek reeds gekocht, dan ontvang je een korting van € 10,- op deze reis. Gebruik bij je aanmelding de volgende couponcode voor aftrek van dit bedrag: vliegen10

JOYFUL journey : Uit je hoofd

99

 • Waarde: €300,- excl. btw
 • Nu met €201,- korting!
 • Direct toegang tot alle materialen
 • Een reis van 6 weken