Ga je mee?


Jouw droom wordt werkelijkheid tijdens een onvergetelijke week, waarin Ester en zangcoach Elly Machtel je uitnodigen voor een exclusieve zeilreis op een luxueuze boot. Met mede zang en yoga liefhebbers genieten van een week waarin je geheel ontzorgd wordt. En misschien slaap je wel aan dek met zicht op een prachtige sterrenhemel.

Innerlijke rust, culinair genot en muzikaal plezier

In mei 2024 hijsen we opnieuw de zeilen, samen met de voortreffelijke bemanning van de Sailing Chef. Laat je compleet in de watten leggen en geniet van de energising yoga en heerlijke zangsessies in idyllische baaien, op het dek of op schilderachtige plekjes aan land. Maar dat is nog niet alles – geniet van culinaire hoogstandjes die je smaakpapillen betoveren. Aan boord voel je je direct thuis, zonder zorgen of verplichtingen. Kun je jezelf al voorstellen, luierend aan dek met de warme zonnestralen op je huid? Neem dan vooral contact met mij op, ook als je eerst alleen een optie wilt nemen of misschien vragen hebt.

Turkije 2023 Op de steiger mooi! meer kleur
Turkije 2022 yoga aan wal
Turkije 2023 kaart kijken
Eten_4

Wanneer gaan we?
4 – 11 mei 2024


‘s Morgens yogales in de natuur, ’s middags zingen op het voordek, overheerlijk eten van onze geweldige sailing chef en al zwemmend en snorkelend op weg naar de volgende mooie plek.

Vaargebied :
We starten onze week in de haven van Datca. Vanuit daar varen we direct uit naar baaien rondom de Turkse kust om vervolgens diverse mooie baaien rond de Turkse kust te bezoeken. Het definitieve vaarprogramma wordt uiteraard tijdig met je gecommuniceerd.

Programma


Elke ochtend vertelt de kapitein waar we heen zeilen. Eenmaal aangekomen, gaat het anker uit in de baai en kunnen we zwemmen of snorkelen. Of gewoon even lekker in de zon liggen uiteraard. Of we leggen aan in een haventje waar we kunnen rondslenteren. De bemanning zeilt het schip, de boodschappen worden gedaan, er wordt gekookt en afgewassen. Kortom: niks hoeft en veel mag, tijd om te genieten!

De yogalessen zijn geschikt voor zowel beginners als mensen met ervaring in de yoga. De lessen zijn altijd een combinatie van hatha met yin (ontspanning). Ester zorgt er altijd voor dat je aanpassingen krijgt als een oefening voor jou niet gaat bijvoorbeeld. Bij yoga is het motto dat je luistert naar je lichaam en er lief voor bent. Mocht je hier vragen over hebben of twijfelen, neem dan contact op met Ester via mail info [at] vositivity.nl of whatsapp naar 0652478247.

 Ook de zangsessies zijn toegankelijk en Elly krijgt echt iedereen (jaja, zelfs onze bemanning) aan het zingen. En na twee dagen staan we vaak al met kippevel meerstemmig te zingen. Ik ben ontzettend blij dat Elly deze lessen verzorgd. Haar Turkse vocabulaire zorgt ook nog eens voor extra verbinding met Turkije

Inclusief


 • 7 overnachtingen aan boord
 • alle maaltijden aan boord: ontbijt, lunch, diner (op 2  x diner na)
 • alle (alcoholische*) drankjes (thee, koffie, fris, bier, wijn)
 • dagelijks een yogales én een sessie meerstemmig zingen op de mooiste plekjes
 • yogamatten zijn aanwezig
 • optreden een dag voor vertrek in de haven van Datca
 • een unieke ervaring

*uiteraard op verantwoorde en veilige wijze

Exclusief


 • retourvlucht en transfers (zie ook kopje vlucht boeken hieronder)
 • twee x diner aan land
 • € 15 boekingskosten per factuur
 • een reikie-behandeling van 45 minuten (€ 50)
 • eventueel fooi voor de bemanning (indicatie 75 Euro)
 • er is voldoende wifi aan boord. (het is niet de bedoeling om teveel te streamen, misschien ga je zelfs wel een weekje offline 🙂

Vlucht boeken

 

De vliegtickets voor deze reis regel je in principe zelf. Uiteraard helpen we je hier graag bij. De transferprijs vanaf het vliegveld is afhankelijk van het vliegveld waar je op vliegt en met hoeveel personen je vliegt. Zo kan je naar Dalaman vliegen. Maar ook naar Bodrum vliegen is een optie. 

Na je aanmelding ontvang je van ons meer informatie omtrent de aanbevolen vluchten. Daarnaast kan je ons ook ervoor natuurlijk al benaderen voor vragen over de tickets.

Turkije 2023 Datca
Turkije 2022 Elly geeft les aan de punt!
SC_7
Turkije 2023 zingen aan boord!

Hutten

Iedere hut heeft z’n eigen douche en toilet.
Voor iedereen is een zonnematras buiten op het dek dat veelal gebruikt wordt als buitenbed ‘s nachts. Als je toch (een keer) liever binnen slaapt dan zijn er de volgende opties: 

1. Prijs hut type 1: € 1.650 pppw
1 x Mastercabin [meer ruimte, 2-persoonsbed… naast het bed staat nog 1 grote bank, eventueel kan er 1 op de bank en 1 in het 2-persoonsbed].

2. Prijs hut type 2: € 1.550 pppw
4 x twin cabin, 2-persoonsbed

3. Prijs hut type 3: € 1.850 pppw (bezet)
2 x 1-persoonshut, 1-persoonsbed

Hut type 1 (mastercabin) en 2 (twin cabin) zijn gedeelde hutten. Daarom is het misschien extra leuk als je een yoga of zangvriend/in meeneemt. Heb je die niet? Dan deel je een hut met een van de andere deelnemers. Hierbij proberen we te zorgen voor een goede verdeling, waarbij we in principe via volgorde van aanmelden een indeling maken.

Het is onze ervaring dat de hutten met name worden gebruikt om te douchen en je spullen neer te leggen, aangezien de meeste mensen de ervaring van het slapen onder de sterren niet willen missen. Mocht je privacy willen en toch in je hut willen slapen kan je ook afspreken met je roomy om dat om en om te doen.

Sailing_chef_tweepersoonskajuit
Sailing_chef_loungedek
WhatsApp Image 2021-09-27 at 18.33.36

AANMELDEN

Heb je interesse in dit onvergetelijke avontuur, laat het ons hier even weten. In verband met ons programma, het bootleven en de groepsdynamiek plannen we bij interesse graag een telefonische afspraak met je in. In dit gesprek maken we nader kennis en onderzoeken we of deze reis bij je past en of we dus een match zijn. Bij een goede match en het voelen van een YES dit wil ik, doe je daarna eerst een aanbetaling van €300,-. Het resterende bedrag kun je in termijnen betalen (nader overeen te komen) of ineens; wij ontvangen graag jouw volledige betaling uiterlijk een maand voor de reis.