9 – 16 maart 2024

Innerlijke Balans en Verbinding op Bali

WhatsApp Image 2023-03-22 at 06.01.22

Bali… Zodra ik er 1 voet zet worden mijn zintuigen overweldigd door de oh zo bekende en typische geuren die dit eiland kenmerken. Ik voel de bijzondere energie die Bali doordrenkt.

De liefde voor mezelf. De liefde voor anderen. De liefde voor het grote geheel. Hier voel ik het direct. Of het nu komt door de unieke ligging van dit eiland of door de voortdurende offers die hier elke dag worden gebracht. Er heerst hier een buitengewone vibe. En als je je daardoor laat meeslepen, zul je zeker inzichten krijgen. Niet vanuit je hoofd, maar vanuit je hart. Hier vallen alle puzzelstukjes op hun plaats.

HET WAS WEER MAGISCH!

Wat was het ontzettend fijn na 3 jaren terug te keren naar dit betoverende eiland. Naar de plek waar ooit mijn droom begon om inspiratiereizen te organiseren. Het voelt ook als een tweede thuis, waar ik al meerdere groepen naartoe heb mogen brengen en waar we talloze prachtige en bijzondere avonturen hebben beleefd, terwijl we de adembenemende plekken van dit eiland hebben verkend. Opnieuw kon ik in maart dit jaar zien hoe de magie van dit eiland ook anderen wist te betoveren.

WhatsApp Image 2023-03-23 at 15.49.51
IMG-20230321-WA0036
20230321_090230
WhatsApp Image 2023-03-23 at 15.44.44

Ben je klaar om je persoonlijke reis verder te verdiepen? OmjJezelf een krachtige boost van zelfliefde te geven? Inzicht te krijgen waar jouw energie stroomt of juist blokkeert? Opnieuw te verbinden met wat voor jou van ware betekenis is? Dit alles op een diepgaande en speelse wijze? Met de betoverende magie van het eiland?

Je bent van harte welkom bij dit magische en energiszing retreat.

Net als dit jaar bij het bijzonder Holiway Garden resort. Een paradijsje in het rustige noorden van Bali. Een plek waar ik al vele jaren kom. Waar ik zo thuis ben. Eigenlijk valt het in woorden niet te omschrijven wat deze plek met je doet. Magisch is het…

Met enorm veel liefde en oog voor detail is dit resort gebouwd. En wat ook zo mooi is, is dat dit resort echt onderdeel is geworden van de Balinese community. Het is een heel fijne werkplek geworden voor de mensen die er wonen. Ik voel me helemaal thuis op Holiway Garden resort en heb zelf al meerdere malen ervaren hoe deze plek je laat voelen wat er echt toe doet. En wat de bedoeling is. Ik wil dan ook niets liever dan jou meenemen in deze bijzondere ervaring. De elementen zijn nog veel sterker en intenser voelbaar op deze unieke plek. In deze week duiken we op verschillende manieren in de wijsheid van het lichaam. Met diverse kapstokken waaronder andere de chakrapyschologie, de chakrayoga, de Chinese elementenleer, meditatie, lichaamswerk, (reikie) energie en Intuïtief werken. Met behulp van alle elementen die aanwezig zijn.

Je krijgt op deze plek altijd precies wat de bedoeling is.

 

Als je voelt dat dit resoneert bij jou, laat mij dan alsjeblieft weten dat je interesse hebt. Je kunt mij mailen op info@vositivity. Of een appje sturen naar 0031652478247. Je kunt je ook direct aanmelden door een aanbetaling van € 300,- te doen. Er vindt nog wel een telefoongesprek plaats om het retreat door te spreken. Heb je eerst nog andere vragen of twijfels?  Neem dan ook contact op met  mij 

Een persoonlijke reis door de chakra’s en (jouw) energie 

Dit Bali retreat vindt plaats op 1 van mijn favoriete locaties Holiway Garden Resort. Je voelt je direct thuis op deze prachtige plek waar je liefdevol wordt begeleid door mij & het geweldige personeel van Holiway Garden. Het rustige leven en de magische sfeer brengen je direct in contact met jouw essentie, met wat er echt toe doet.

Wat kun je verwachten?
Yoga en meditatie, veel persoonlijke aandacht, een coachingsessie/bodytalk (een vorm van coaching waarbij lichaamswerk centraal staat gecombineerd met een praktische benadering)’. Er is daarnaast veel tijd om te alles te laten bezinken, te relaxen aan het heerlijke zwembad met uitzicht op de oceaan, te zwemmen, te snorkelen en voor stilte & reflectie. Alleen al hier ZIJN brengt je enorm veel inzichten.

Zeven nachten verblijf je op deze bijzondere magische plek. Vijf daarvan doorlopen we een programma. De eerste dag is een dag om aan te komen en rustig te landen. De laatste dag heb je de tijd en rust om alles van het het programma te laten indalen. Opladen en avontuur gaan hand in hand. Veel deelnemers boeken nog extra dagen of weken (of maanden 😉  om het eiland verder te verkennen. Ik denk graag met je mee en kan je op basis van mijn jarenlange ervaring met dit land heel goed adviseren. Op dit Bali retreat wordt je uiteraard geraakt op de thema’s die in dit land naar voren komen, zoals hoe je kunt vertragen, in contact kunt zijn met je yin (rustige, meer naar binnen gerichte) kant, meer kunt ZIJN, je hart kunt volgen & het pad te lopen wat voor jou de bedoeling is.

Voor jou als je al best wat stappen hebt gezet op het vlak van persoonlijke groei, maar net even dat stapje verder of dieper wilt zetten. En dat in een veilige bedding wilt doen onder professionele begeleiding met behulp van alle elementen. Ook wanneer je eerder deel hebt genomen aan een van onze eerdere Bali retreats, ben je van harte welkom. De chakrapsychologie kan je altijd blijven verdiepen en opnieuw doorlopen. Het brengt je elke weer een laag dieper. . Daarnaast zal ons retreat in 2024 diverse nieuwe elementen hebben, waaronder het werken met energie.

HIGHLIGHTS


♦   Elke dag yoga gebaseerd op de chakrapsychologie, de chakrayoga, de yin yoga volgens de Chinese meridianenleer en (reikie) energie

♦   Groepssessies waarbij we dieper induiken op bovenstaande.

♦   Een uniek stukje Bali ontdekken, een paradijsje in het noorden

♦   In contact zijn en blijven met wat het er daadwerkelijk toe doet

♦   Diepgang met een down to earth benadering,
een combi van rust en plezier

♦   De voordelen van een groep, maar genoeg tijd voor jezelf

♦   Professionele begeleiding van
een psycholoog en yogadocent

‘Magic it was! Ik ging mee met Ester naar Bali tijdens haar Magical Bali Retreat en het was….magic! Bali is een magisch eiland en de plek waar Ester ons mee naartoe nam deed daar nog een schepje bovenop. Alles was tot in de puntjes verzorgd en wij voelden ons als groep zo enorm welkom. Ester begeleidde ons op een professionele en oh zo warme manier in onze eigen processen. Ze voelde precies aan wat wij als groep en als individuen nodig hadden. Een reis om nooit te vergeten en om zeker ooit nog eens te maken!’

Christine

IMG-20230321-WA0035
Foto 23-04-17 11 21 45
Foto 16-04-17 02 48 09

PROGRAMMA


Dit Bali retreat is op alle fronten een bijzondere ervaring. Het is een programma dat zodaning wordt geïntegreerd met het Balinese leven waardoor je met nieuwe inzichten en een flinke dosis zelfliefde weer terug gaat.

Vanwege mijn jarenlange ervaring met reizen naar Bali brengt de reis je een unieke lokale beleving.. Denk hierbij aan een bijzonder local tripje of speciale ceremonie. Ook is er een bijzondere special guest die een bezoek komt brengen met zeer waardevolle informatie voor jouw persoonlijke leven.

Tot slot valt de bijzondere dag van nyepi (silent day) binnen ons retreat. Dit betekent een indrukwekkende optocht gevolgd door een hele dag geen licht, elektra. Een stiltedag in puurste vorm en met een beetje geluk met de mooiste sterrenhemel ooit…

Je investering voor dit magische retreat bedraag : € 1.940,-

Dit is inclusief je verblijf en full board tijdens het retreat (dus 7 x overnachting in een heerlijke single room, 7 x ontbijt, 7 x lunch en 7 x diner), alle yogalessen, groepsessies, meditaties, reflecties, een bodytalk, werkmapje mbt de chakra’s en een bijzondere verrassing met inzichten over jouw toekomst!

De reis is exclusief vliegticket en transfer.
Bij aanmelding doe je een aanbetaling van € 300,-.
Resterend bedrag kan je later ineens voldoen of verspreid over een aantal maandelijkse termijnen.

Foto 08-04-17 09 29 35
yogahw2
WhatsApp Image 2017-04-10 at 07.59.26

‘Het was magisch mooi!

Uit deze reis neem ik heel veel liefde mee, een diep gevoel van ontspanning en weer veel mooie nieuwe inzichten en ervaringen. Het is zo leuk dat je steeds opnieuw een verdiepingsslag kan maken met de chakra’s.

Het was een rijk gevuld programma dat ontzettend goed in elkaar zat. Een hele goede balans en een heel verschillende aanbod in activiteiten. Ook ogho ogho en nyepi passen goed in het programma. Echt een hele waardevolle toevoeging. En ook daarin was van alles mogelijk, als je bijvoorbeeld nog mee wilde naar de grotere optocht. En ook de vrijheid rondom de activiteiten is fijn, of je nu wel of niet meegaat alles is goed. En het eten was heerlijk, veel variatie.

De 1-op-1 sessie was heel fijn en ook waardevol in de journey. In een half uur kreeg ik dan toch weer een heel aantal nieuwe inzichten en altijd op een liefdevolle wijze.

De yogalessen voelden heel vertrouwd, een fijne balans in de lessen tussen stilte en praten en ook een goede balans in de koppeling met de Chakra’s en meridianen. Ook al is het soms een herhaling van iets dat ik al weet, toch land het dan soms ineens op een andere manier. De lessen hebben een fijne diepgang en voelden fysiek gezien ook als passend.

De organisatie was meer dan goed en met zoveel aandacht voor detail, bijv. met een welkomstceremonie. Per dag(deel) was er steeds heldere informatie, het programma werd in delen gedeeld waardoor je ook echt in het moment kan zijn. Als deelnemer kan je echt achterover leunen en je aan het programma overgeven.

Ik heb echt genoten van de diepgang in het programma. Ook hier een goede balans in uitdaging en ontspanning. En vooral ook de vrijheid om te kiezen. Die chakra’s zijn zo’n krachtige kapstok waar je echt steeds weer een verdiepingsslag mee kan maken.

Ester jouw begeleiding was weer zo liefdevol en ook zo oprecht spiegelend tegelijk. Mijn dank is echt heel erg groot! Ik heb ook deze reis weer de nodige dingen van je geleerd. En jouw humor en lichtheid zijn ook weer altijd zo fijn.’

Albertien

WhatsApp Image 2023-03-19 at 08.41.14
WhatsApp Image 2023-03-13 at 15.27.07
WhatsApp Image 2023-03-22 at 06.01.23
WhatsApp Image 2023-03-21 at 15.05.32 (1)

‘Magisch was het zeker! Ik vond het echt een fantastische ervaring en echt een goed cadeau aan mijzelf. Een totale verrijking.

Wat ik uit deze reis mee heb genomen? Luisteren naar mijn gevoel. Tijd nemen voor mijzelf. Mijn gedachten kunnen verzetten, niet leven in angst en wat als.

De begeleiding was goed, er was altijd ruimte om even te praten en alsnog werd je onwijs vrij gelaten en dat voelde heel goed.

De 1-op-1 sessie was heel prettig, ik kon mijn gevoel kwijt en ik had echt het gevoel dat er ruimte was om mijn emoties te laten gaan.

Ester heeft een hele fijne rust over haar heen waardoor ze mij echt raakte met haar stem en kalmte.’

Rosa van Vliet

Veel van onze gasten combineren onze reis met een reis door Bali. Een aanrader! Hieronder een kleine impressie van de reis die een van onze gasten maakte.