Ester is een fijn, warm persoon, waar je je direct bij op je gemak voelt. En geeft je het gevoel dat het er allemaal mag zijn. Doordat zij zich zo opstelt, durf je je ook meer open te stellen en kan je er mee aan de slag. Ik heb ontzettend veel aan Ester gehad. Ze heeft mij weer geleerd om minder te denken en meer te voelen. Te dealen met wat er speelt, de emoties te onderzoeken, accepteren en omarmen die er voorbij komen.

Mirjam de Jong

Ester, je hebt mij een inzicht gegeven. Want ik merkte op dat als ik in mijn frustratie kwam, doordat ik de oefening zwaar vond, dat ik dan alles ga aanspannen ipv ontspannen. En dat gebeurt dus ook in het dagelijks leven besef ik. Ipv loslaten, ga ik mij er juist in vastbijten. Wat natuurlijk averechts werkt . Mooie eyeopener waar ik wat mee kan en mee ga doen.

Esther

Esters yoga reizen zijn fantastisch: ook al kun je geen stap of beweging yoga, ze leert het je op een heel toegankelijke manier.

Sophie

Ester is erg down to earth en geeft ook op deze manier haar yogalessen. De lessen zijn voor iedereen te volgen van beginners tot gevorderden, je doet mee op je eigen niveau.

Petra Poll

Ester is een golf positieve energie die over je heen spoelt. Ze brengt haar wijsheid met humor, zorgzaamheid en warmte en schuwt daarnaast niet om het een beetje uitdagend voor je te maken. Ik heb altijd ontzettend veel aan haar sessies en het is daarnaast een plezier om met haar samen te werken.

Afgelopen januari mocht ik mee met Vositivity naar Curaçao. Ik had er veel zin in maar dat het zo fijn zou zijn had ik nooit kunnen bedenken! Een week lang heb ik mijn hoofd leeg kunnen maken, kunnen ontspannen en genieten en bewust mogen zijn van mijn gevoel en mijn lijf. Ester draagt daaraan bij door de reis comfortabel te laten zijn, maar vooral door haar lieve, zachte en nuchtere aanwezigheid, in contact en altijd vanuit gelijkwaardigheid met een flinke dosis humor en relativeringsvermogen. 

Marjan

Ik heb Ester’s boek gelezen. Daarna heb ik ook enkele online yogalessen bij haar gevolgd. Nooit eerder aan yoga gedaan, vond ik te zweverig en niets voor mij 🙂 Liever een les waarbij ik lekker bezig ben met gewichten of danspasjes, actie dus. Totdat ik de eerste les van Ester mocht ervaren. Er ging letterlijk een wereld voor me open! Ik had hele lichte spierpijn (had geen idee dat je zo intensief aan het werk gaat), mijn rug was compleet nat (je kon mijn t-shirt uitknijpen), maar ik voelde me zo bijzonder licht. En dat lichte gevoel bleef de hele dag aanwezig. Alles deed ik die dag met gemak en met een lach op mijn gezicht. Bijzondere ervaring!

Marie

In mijn werk als coach voel ik soms de beperking van het woord, de letterlijke taal. De ander verstaan, betekent niet automatisch de ander bereiken. Ester leerde mij in haar Masterclass Fysiek Werken een andere weg om elkaar te bereiken. Ik ervaarde dat je met het lichaam kan “weten”, wat je met je hoofd nog niet bevat. Ester koppelt theorie aan praktijkvoorbeelden en geeft eenvoudige oefeningen mee die direct toepasbaar zijn. Attent en nuchter, humorvol en doordacht zijn woorden die haar werkwijze en persoonlijkheid typeren.

Annemarie Kok

Wat een heerlijke les Ester! Met aan het einde zo’n savasana met een soort magisch randje. Na die les zo’n fijn gevoel van helderheid en stilte, van in het moment zijn. Iets dat ik toch ook echt wel op Bali geleerd heb als ik zo terugkijk. Bijzonder altijd weer wat zo’n yogales van jou brengt! Dankjewel!

Albertien

De methode die Ester heeft ontwikkeld helpt bij de verbinding te maken tussen hoofd, hart en lichaam. Ik heb Ester leren kennen als een warme persoonlijkheid en een integere coach, die bevlogen en zeer professioneel haar vak verstaat.

Regien Donders

Ester kan je fysiek laten ervaren wat je op psychisch vlak te doen hebt en andersom. Ik vind haar de beste in dit vak.

Ze weet hoofd en lijf weer met elkaar in contact te brengen, waardoor je leeft en werkt vanuit wat je echt gelukkig maakt.

Annemieke Figee

 

Ester brengt warmte, humor, luchtigheid en diepgang. Juist die combinatie maakt haar werkwijze zo fijn, authentiek en effectief. Gun je jezelf wat meer ruimte, liefde en relativering, dan ben je bij haar aan het goede adres.

Ik noem Ester een kleine tovenaar, want ik blijf me verbazen over de stappen die ik met haar maak en de aha-momenten die zij weet te creëren. Ester’s aanpak is multidisciplinair opgebouwd en dat resulteert in persoonlijke overwinningen die beklijven.

Michael Spierenburg

Wanneer je niet lekker in je vel zit, teveel hooi op je vork hebt genomen of wakker ligt van je gepieker dan moet je bij Ester zijn. Ester helpt je om weer te luisteren naar je lijf en je emoties. Dit doet ze op een fysieke, nuchtere en lieve manier. Heel vanzelfsprekend, stapje voor stapje. Ze leert je open te staan voor andere signalen dan je gewend bent. Doordat Ester dit als vanzelfsprekend inbrengt in organisaties komen de fysieke, emotionele, mentale en spirituele lagen weer meer in balans.

Leonie van Rijn

Ester ziet zoveel dingen in jou die je zelf niet ziet. Die verbinding probeert ze jou weer te laten voelen; de verbinding met jezelf en je eigen innerlijke wilskracht. Ik kan niet precies beschrijven hoe of wat, maar de fysieke aanpak van Ester doet iets.

Bianca