Ester Vos Body coaching Bali

1 OP 1 BEGELEIDING IN BALI


Deze ontspannende reis is speciaal samengesteld voor ambitieuze mensen en die een druk bestaan hebben. Wanneer je regelmatig onder druk staat, stress ervaart en verlangt naar ontspanning en rust, is dit de reis voor jou.

Joyful Bali vindt plaats op het prachtige eiland Nusa Lembongan. Je zult je direct thuis voelen tussen de vriendelijke bevolking, het heerlijke eten, de prachtige stranden en het rustige leven.

Wanneer?
17 maart – 24 maart 2018

Wat kun je verwachten?
Yoga en/of meditatie, veel persoonlijke aandacht en ‘bodytalks’. Er is veel vrije tijd om te relaxen, te zwemmen, te snorkelen, een duik te nemen, maar ook om te reflecteren/stil te staan.

Wat levert dit programma op:
Je leert op deze reis bewuster, intenser en met minder stress te leven. Je bent beter in staat om keuzes te maken, zowel zakelijk als privé. Je krijgt praktische handvatten om het geleerde te integreren in je dagelijks leven. Op reis ben je bezig met:

 • Ontspanning van lichaam en geest
 • Kennis van je lichaam en hoe hier beter naar te luisteren
 • inzicht in de effecten van stress
 • Inzicht in wat jij wil in leven en werk, in wat er echt toe doet, balans vinden tussen werk en privé
 • Inzicht in waar je kracht en kwetsbaarheid zit
 • Een betere verbinding tussen hoofd en hart
 • Hoe je met aandacht en in het hier en nu kunt leven

Verlang je ook naar ontspanning en meer rust in je hoofd? Ben je bereid te leren, sta je open voor nieuwe mogelijkheden, durf je een grote stap te zetten en je leven een flinke impuls te geven? Dan is JOYFUL Bali echt iets voor jou!

HIGHLIGHTS


♦   Privé begeleiding

♦   Elke dag yoga

♦   Explore Bali!

♦   Nieuwe perspectieven op het/jouw leven

♦   Verschillende baaien ontdekken

♦   Diepgang met een down to earth benadering,
een combi van rust en plezier

♦   Professionele begeleiding van
een psycholoog en yogadocent

PROGRAMMA


Joyful Bali is op alle fronten een bijzondere ervaring. Het is een programma voor ambitieuze ondernemers, professionals en managers die op zoek zijn naar meer balans. Op het prachtige eiland Nusa Lembongan leer je bijvoorbeeld wat de effecten van stress zijn. En nog belangrijker: hoe je het voorkomt. Je krijgt inzicht in je krachten en kwetsbaarheid. Je behoeftes en knelpunten. Je leert beter keuzes te maken. Je grenzen te bepalen en bewaken. Als professional én mens. Je krijgt een haarscherp inzicht in wat jíj wilt in jouw werk en leven. Kortom: tijdens deze week krijg je praktische handvatten die je helpen bewuster, intenser en met meer ontspanning te leven.

Het programma op Bali is een programma van 8 dagen (7 nachten) waarin zowel fysiek als mentaal wordt gewerkt. De nadruk ligt op het fysieke aspect. Er wordt uitgegaan van 4 verschillende niveaus, te weten spiritueel, emotioneel, fysiek en mentaal. Het fysieke niveau is steeds de insteek om op andere niveaus te komen en zodanig alle niveaus met elkaar te verbinden. Kortom, we bewegen veel en er is veel ruimte voor ontspanning en plezier! Het programma is gebaseerd op de JOYFUL methode, ontwikkeld door Ester de Vos.

 

Meld je nu aan voor: € 1590,-

Inclusief:

 • accommodatie (7 nachten)
 • privé traject Bodytalks door Ester de Vos
 • 7 x ontbijt
 • 7 x diner
 • 6 yoga lessen
 • 2 massages
 • vervoer naar het eiland  en hotel
 • gebruik van fietsen
 • snorkeltrip

Exclusief:
Vliegtickets, prijzen van tickets naar Denpasar liggen tussen 600 en 850 Euro. Mocht je hulp nodig hebben met het boeken van je ticket dan geven wij graag advies.

HOLIWAY GARDEN RESORT


Je zult verblijven in jouw eigen, mooi verzorgde kamer in het prachtige Holiway Garden Resort in het Noord-Oosten van Bali.

ENKELE LESSEN OP BALI


Ga jij op vakantie naar Bali?

En….Wil je meer leren over yoga? De wereld van de asana’s verder verkennen? Of wilt je leren wat er specifiek voor jouw lichaam goed is?
Boek een privé les!

Wil je meer leren over de connectie tussen lichaam en geest? Hoe jouw emotionale patronen zichtbaar zich door jouw beweging? En wil je leren over de interesante relatie tussen yoga en psychologie?
Boek een Body Coaching!

De coachingsessies zijn een combinatie van lichaam en geeft. Drs. Ester de Vos zegt: “Het lichaam antwoordt eerst”. Het lichaam draagt veel wijsheid met zich mee. We gaan samen op zoek naar jouw terugkerende patronen en hoe we daarmee aan de slag kunnen.

Ester specialiseert zich in het helpen met zelfcompassie. Met haar achtergrond in de psychology helpt ze jou met een goede analyse over je lichaam en geest en hoe die samen werken.

Je krijgt tijdelijks de Body coachings persoonlijke inzichten en praktische tips hoe je deze kunt integreren in je dagelijkse leven.

Voorbeelden:

 • Hoe leer ik leven met minder stress?
 • Hoe vind ik een betere werk-privé balans?
 • Hoe kan ik beter luisten naar mijn lichaam en er direct op reageren?
 • Wat is er écht belangrijk?

Kosten
Privé yoga les: € 75,- (75 minuten)
Introductie Body coaching: GRATIS (10 minuten)
Body coaching: € 99,- (60 minuten)

Set van drie Body coaching sessies: € 259,-