Wat een jaar is 2021 geweest…

Verre reizen werden (deels) online reizen.

Nachtelijk shinen voor de camera voor een prachtig programma ‘Diep’.

Opnieuw geconfronteerd worden met die klote kanker.

Ook nog eens net nadat we ons huis hadden verkocht.

Verlieten we onze geliefde stad Amsterdam.

Om terug te keren naar onze roots in Zwolle.

Een blij ei toen ik eindelijk weer een groep in het echt yoga mocht geven in Friesland.

Genoten ik en lieve deelnemers intens toen we weer op reis mochten in september.

Yoga in baaitjes die nog mooier leken dan voorheen.

Werd een (regen)storm in Griekenland gevolgd door een prachtige zonnige olijfoogstweek.

En dansten we bij volle maan op een discoboot.

 

Ja, wat een jaar was 2021…

Nog enigszins wazig van de jetlag kijk ik terug op dit afgelopen jaar. Waarbij ik de laatste weken mocht werken op een prachtig eiland. Met een geweldige Nederlandse en Filipijnse crew. Waar ik intens genoot. Maar ook vol onzekerheid en spanning afwachtte wat een nieuwe – niet geplande – operatie van mijn man bracht. Die gelukkig heel goed afliep. En ik dan ook nog maar even op afstand een huis kocht whaaaaa.

Ja, het was een orkanisch jaar.

Waarbij ik bleef staan. EN mee bewoog. De enige manier. Best veerkrachtig, dat mag ik wel zeggen van mezelf.;-)

En JIJ, JIJ volgde mij. Stond misschien wel naast me als het moeilijk was. Of genoot (mee) bij de mooie momenten. Bij de opkomende zon tijdens een ochtendduik in Friesland of Turkije. In een online yogaspecial of reis door de chakra’s. Of bij een plons in de Griekse zee bij volle maan. Misschien alleen door mee te lezen met mijn nieuwsbrieven en blogs.

Waar je ook was.

Dankje wel dat je er bent

Graag reis ik verder met je in 2022. Op verre maar vooral innerlijke reizen. Want groei is waar het bij mij over gaat. Altijd. Met gevoel. Dat maakt het leven mooi. Je kunt een kijkje nemen op de site van Vositivity naar (reis)plannen die er zijn voor 2022. Denk aan Suriname, Egypte en uiteraard ook weer Yoga & Zeilen de Luxe weken. En wie weet wat er allemaal nog bij gaat komen. Hoe ik, jij en wij veerkrachtig gaan meebewegen ;-). Beweeg je mee?

Ik wens en gun je een prachtig nieuw jaar vol persoonlijke reizen en mooie ontmoetingen. Met jezelf EN de ander. Waarbij je geraakt wordt, zodat je kunt VOELEN dat je leeft.

 

DARE TO FEEL

Echt, je leven wordt er een stuk makkelijker van. Zelfs in zeer roerige tijden

Ester Vos, auteur van Vliegen zonder te zweven. De reisgids waarmee je de sprong maakt van denken naar voelen.

DARE TO FEEL. Echt, je leven wordt er een stuk aangenamer van.

Photo by Shashank Sahay on Unsplash

0
Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *