Roddelpraat

Mijn man belt aan bij de buurman. Want misschien wist je het nog niet. We zijn verhuisd. Of beter gezegd, we gaan binnenkort verhuizen. Van Amsterdam, via Zwolle, naar een dorp. Een zeer klein dorp. En- ook al hadden we gezegd dat nooit te gaan doen- ons huis wordt flink verbouwd. En dan is het wel zo netjes dat aan te kondigen bij de buren…

De buurman is thuis en nodigt mijn man uit voor een drankje in de tuin. Ze praten een beetje over koetjes en kalfjes en dan zegt de buurman:

Dus jij bent getrouwd met een Filipijnse.

Uhmmm, zegt mijn man, nee hoor, mijn vrouw is hartstikke Hollands en vraagt zich af waar deze conclusie vandaan komt.

Oh, zegt de buurman. Wij hoorden van de buren dat je vrouw op de Filpijnen was toen je het huis kocht.

En dan valt het kwartje bij mijn man… Ik was namelijk inderdaad op de Filipijnen toen hij het huis bekeek en kocht. Welkom in het dorpsleven waar de tam tam net iets sneller werkt 🙂

Ik – en mijn man overigens ook – zijn enorm benieuwd hoe het dorpse leven ons straks gaat bevallen. En ja, ik vind het spannend. Maar het mooie is, dat ik weet en voel dat het klopt. Ook al was ik op de Filipijnen en zag ik het huis alleen maar op Funda, ik durfde vol vertrouwen ja te zeggen toen mijn man enthousiast was over het huis. Niet alleen omdat ik weet dat hij me goed kent. Maar omdat alles in mij zei dat dit klopte. Heel spannend, maar mijn intuïtie zei ja. En de zijne ook. Het is ontzettend fijn om je intuïtie te kunnen volgen. Je innerlijke kompas. Door je zelf en je lichaam beter te leren kennen, kan je je intuïtie ook versterken. In mijn journey door de zeven chakra’s is dat een van de dingen die je leert. Hoe te luisteren naar je intuïtie, vertrouwen te hebben. En zoals 1 van de deelnemers van vorig jaar het zo mooi vertelde; ik durf door deze journey keuzes te maken vanuit liefde in plaats van angst.

Met veel plezier laat ik dan ook weten dat je je weer aan kunt melden voor deze journey. Met dank aan de input van de eerdere reizigers hebben we het programma nog meer afgestemd op persoonlijke voorkeuren. Met drie verschillende opties. Ik hoor of lees heel graag wat je ervan vindt. Of als je vragen hebt natuurlijk. Je mag me altijd mailen op info [at] vositivity.nl of appen op 0031652478247. Als je direct een yes voelt, mag je je ook gewoon direct aanmelden en jouw persoonlijke journey starten. Hoe dan ook, je bent zeer welkom.

 

DARE TO FEEL

Echt, je leven wordt er een stuk makkelijker van. Zelfs in zeer roerige tijden

Ester Vos, auteur van Vliegen zonder te zweven. De reisgids waarmee je de sprong maakt van denken naar voelen.

DARE TO FEEL. Echt, je leven wordt er een stuk aangenamer van.

 

Photo by Ben White on Unsplash

0
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *