Dit jaar was het eerste jaar denk ik dat december geen maand was waarin ik aan 1 stuk door aan het rennen en vliegen was. Sterker nog, ik logeerde in de week voor kerst bij mijn ouders om in alle rust dingen weg te werken en aan mijn boek te schrijven. Wat een luxe!

Hierdoor kon ik tevens deelnemen aan een mooi ritueel georganiseerd door mijn lieve collega Yvette Storer. Met mooie mensen even stil staan bij 2017.  Stilstaan bij de hoogtepunten, maar ook de mindere momenten, afscheid nemen en vooruit blikken op het nieuwe jaar, op wensen en verlangens. Dit was ontzettend fijn om te doen. Wat een mooie dingen heb ik mogen doen in 2017, en wat een mooie dingen komen er aan in 2018. Zoals onze eerste JOYFUL Suriname reis in januari, daar ben ik zo trots op!

Geïnspireerd door dit ritueel heb ik een geleide meditatie opgenomen.
En omdat ik heel blij ben dat je onze ontwikkelingen volgt via deze nieuwsbrief wil ik je graag bedanken door je deze geleide meditatie cadeau te doen.  Dus wil jij ook even stilstaan bij het oude en het nieuwe, luister dan naar deze opname. Zoek een plekje, sluit je ogen en luister. 

Wil je hier iets over delen? Ik lees het heel graag. 
Ik wens je veel plezier en ontmoet je graag in 2018!

Ester

0
Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.