Yoga retreat Suriname

SURINAME | 23 januari - 2 februari 2020


Suriname, een land waar je, zeker als Nederlander, eigenlijk een keer naar toe moet…

Een indrukwekkende geschiedenis, het oergevoel van de jungle, een totaal andere cultuur maar tegelijkertijd wel in je eigen taal kunnen communiceren. Een land wat je zeker raakt, waar je ziet hoe mensen van verschillende achtergronden en met verschillende religies naast elkaar leven.

Op deze reis maak je niet alleen een reis door dit bijzondere land, maar maak je ook een persoonlijke reis. Al je zintuigen worden geprikkeld en je leert nieuwe kanten van jezelf kennen.
Deze reis brengt je gegarandeerd inspiratie! Ofwel door de helende kracht van de natuur of door de manier van leven in Suriname. En vanwege de connecties van Vositivity beleef je deze unieke reis echt op z’n Surinaams!

Indien je eerst nog meer wilt weten of ons wilt leren kenen, voel je dan ook vrij een bericht te sturen. We plannen sowieso met iedere deelnemer een  telefoon of skypegesprek in om te zorgen dat jouw verwachtingen en onze mogelijkheden goed op elkaar aansluiten..

Wil je je aanmelden voor deze trip of heb je nog wat vragen? Mail ons op info@vositivity.nl of bel: 06-52478247

Deze reis vraagt een investering van € 1790,-.  Tot 1 mei geldt er een vroegboek korting van € 100,-.
Ben je al eerder met ons op reis geweest, dan ontvang je € 50,- terugkom korting.

Dit is inclusief:

10 overnachtingen, 10 x ontbijt, 8 x lunch, 9 x diner, elke dag yoga of meditatie (behalve op aankomst en vertrekdag en dag 5), koffie, thee, (alcoholische) drankjes bij het diner, (geen sterke drank), bodytalks (een gesprek met Ester de Vos waarin de combinatie van lichaam en geest centraal staat), begeleiding van een reisleidster die is opgegroeid in Suriname, advies op maat voor verlenging van de reis, alle activiteiten, trips en transfers.

Exclusief vlucht naar Paramaribo (tussen de € 500,- en € 900,-), 2 x lunch en 1 x diner

Zodra het minimum aantal deelnemers is aangemeld, worden er in overleg tickets geboekt.

Meld je nu aan voor: € 1690,- 

Inclusief:  10 overnachtingen met ontbijt, lunch en diner, transfers, yogalessen en bodytalks
Exclusief: vliegticket, reis- en annuleringsverzekering en consumpties.

HIGHLIGHTS


♦   Elke dag yoga
 
♦   Trips die door locals worden begeleid,je
     leert het echte Surinaamse leven kennen!
 
♦   Nieuwe perspectieven op het/jouw leven
 
♦   Een inspiratiereis waarbij je rondreist en tegelijkertijd de rust in en van de yoga ervaart
 
♦   Diepgang met een down to earth benadering,
     een combi van rust en plezier
 
♦   De voordelen van reizen met een groep, (max 10 personen)
     maar genoeg tijd voor jezelf
 
♦   Professionele begeleiding van
     een psycholoog en yogadocent

 

PROGRAMMA


 JOYFUL Suriname 23 januari - 2 februari 2020

Dag 1

Aankomst Paramaribo
 
 
Transfer
Inchecken
Surinaams Hapje & Drankje

Dag 2

Switi Sranan
(aangenaam Suriname)

Yoga
Paramaribo verkennen
Time to relax

Dag 3

Riverside
 
 
Uitchecken
Saramacca
Vrije tijd
Yoga

Dag 4

Relax & Chill
 
  
 Yoga
Relax & Chill

Dag 5

History & Fun
 
  
 
Commewijne Cruise
Dolfijnen spotten
Vrije tijd
Yoga/meditatie

Dag 6

Back 2 Basic
 
  
 
Transfer naar Atjoni
Aankomst binnenland
Yoga/meditatie
Vrije tijd

Dag 7

Meet the People;
Culture & Nature

Yoga
Dorpswandeling
Relax & Chill
Optioneel Kaaimannen spotten

Dag 8

No Spang
 
  
 
Yoga
Vrije tijd

Dag 9

Bruisend Suriname

Vertrek binnenland
Verblijf Paramaribo

Yoga

Dag 10

Jungle BBQ

                                                                                                                           Yoga                                                                                                                           Powakka
Zwemmen in een echte zoetwaterkreek
Heerlijke Surinaamse BBQ (afsluiting)

Dag 11

Check out

 
Vlucht terug
naar huis

Yoga retreat Suriname

REVIEWS


Reviews van deelnemers van vorige JOYFUL Suriname reizen.

Bijzonder Suriname

"Het was een geweldige reis, 1 van de bijzonderste reizen die ik ooit heb gemaakt. Totally in love with SU, het land, de mensen, de sfeer, het weer, heerlijk! en natuurlijk elke dag yoga 🙂
Heel veel plezier, nieuwe indrukken en ervaringen, en allerlei dingen die ik nog niet wist over Su. Goede afwisseling tussen reizen en rusten, veel persoonlijke aandacht, inkijkjes bij locals, elke dag yoga. Ook goede afwisseling tussen yang en yin lessen, geschikt voor beginners en gevorderden, met veel aandacht voor de chakrapsychologie. In nuchtere taal uitgelegd, met veel persoonlijke aandacht.

Ik zou deze reis zeker aanbevelen! Het is een heel bijzondere ervaring om in Su rond te reizen, enerzijds omdat alles in het Nederlands is, het land ademt de bewogen geschiedenis en er heerst een vrolijke, open sfeer. Ik ga zeker terug!"

- Petra, JOYFUL Suriname 2018

Yoga & afwisseling

"Ik heb enorm genoten van deze bijzondere reis. Reizen in combinatie met yoga doet veel goeds voor me. Ook al ben ik geen ochtend mens, na een yogales tijdens het ochtendgloren staan mijn zintuigen de rest van de dag meer open waardoor ik Suriname ook van binnenuit heb mogen ervaren.

Wat ik uit de reis meeneem?

  • In het dagelijks leven mijn emoties proberen te voelen zodat ik dichter bij mezelf blijf en me geaard voel in mijn eigen lichaam.
  • Inzicht in welke kant ik op wil op het gebied van relaties, werk en invulling van mijn vrije tijd.
  • Liefde voor de gevarieerde Surinaamse keuken, inmiddels een goed adresje voor Saoto soep en Roti gevonden 🙂
  • Leven en laten leven, meer inzicht in de verschillende culturen binnen Suriname.

Wat ik vooral goed vind aan deze reis is de persoonlijke opzet. En de afwisseling tussen bewegen (yoga), reizen, cultuur, natuur en persoonlijke ontwikkeling en bewustwording . De verrijkende betrokkenheid van Cheronne en haar familie & ons avontuur naar de binnenlanden van Suriname maken van deze reis een bijzondere en vooral echt Surinaamse ervaring.

De yogalessen waren super fijn! Met een mooie opbouw gedurende de week. Elke les is goed aangepast op het moment van de dag, de stemming binnen de groep en de mogelijkheden van de locatie. De klanken van de 7 chakras, het afsluitend mediteren bij Mandje en de duo-les op de pier zijn me het meeste bijgebleven.
Ik zou JOYFUL Suriname zeker aanbevelen aan anderen."

- Annelies, JOYFUL Suriname 2018

Diversiteit

"Fantastisch! Leuke groep, veel persoonlijke aandacht en een zeer mooi divers programma samengesteld. Ontspanning, een warm gevoel bij Suriname en belangstelling voor het land en de bewoners neem ik mee.

Het contact met de verschillende bevolkingsgroepen die samen Suriname vormen, de mix tussen 'afzien' (maar niet heus) en luxe verblijven, het heerlijke eten, yoga op mooie plekken… vond ik goed aan deze reis. De yogalessen waren prettig, had het ervoor een tijdje niet gedaan maar voel me nu weer wat losser in de schouders en ga proberen ermee door te gaan.

Een aanbeveling, zeker! Een unieke ervaring om Suriname op een andere manier te ervaren."

- Annemarie, JOYFUL Suriname 2018

Ontspanning en inspanning

"Ik heb genoten van de JOYFUL reis naar Suriname! Ik heb meer van het land gezien dan ik had kunnen hopen. Hierdoor was het deel dat ik persoonlijk sterker in de JOYFUL reis naar Bali heb ervaren (echt met jezelf bezig zijn, bijna elke dag gesprekken en een thema) wat minder aanwezig. Ik heb mij hier aan overgegeven en heb volop genoten van het moois dat deze reis en het land zelf te bieden had. Dat zorgde voor genoeg commotie in het lijf.

Ik heb geleerd dat ik goed kan switchen tussen diverse situaties, als een kameleon bijna. En dat de natuur mij (meer) voedt dan ik voor mogelijk hield. Dat ik geniet als anderen genieten. Dat ik getriggerd wordt door de trots van anderen (op een positieve manier) en dat ik energie krijg van een goede balans tussen ontspanning en inspanning.

De afwisseling van de hele reis was goed. Dat we alle kanten van Su hebben kunnen ontdekken: de diversiteit aan keukens, aan inwoners, aan natuur. De yogalessen waren fijn. Vooral 's morgens zijn ze een must en zetten je mindset zo scherp voor de dag die voor je ligt. En 's avonds is het heerlijk om de dag af te ronden en echt even te voelen wat het met je heeft gedaan. Ik zou de reis zeker aanbevelen!"

- Anya, JOYFUL Suriname 2018