Emoties

"Ik raak niet meer direct zo van slag, kan mijn gevoel beter plaatsen en daardoor helder aangeven wat ik wil.. Heel fijn voor mezelf en voor mijn (werk)omgeving. Ook kon ik daardoor makkelijk de keuze maken voor een andere baan, omdat ik voelde dat het klopte"

Deze fijne feedback deelde een deelneemster onlangs met mij na het volgen van één van mijn programma's. Zo blij word ik daarvan! Wat een mooi werk mag ik toch doen! Bijdrage aan een wereld leveren om weer meer te mogen voelen, oftewel meer in contact te zijn en dus ook meer te kunnen verbinden met anderen.

In learning to love ourselves, we learn to connect to others

 

In oktober geef ik samen met Yvette Storer de tweedaagse workshop; De Kracht van Emoties. Om grip te krijgen op wat je voelt. En ook om te leren hoe wat je voelt je inzichten kan geven in wat je wilt. We gebruiken de kracht en wijsheid van het lichaam, en kijken naar de systemen die je meeneemt. Zoals je familiesysteem, hoe dit beïnvloedt hoe je omgaat met wat je voelt? Misschien schiet je snel in je hoofd wanneer het spannend wordt, of zoek je afleiding. En dat wil je juist niet meer. Je wilt je eigen bewuste keuzes maken. Niet meer het gevoel hebben dat emoties je overvallen of je beheersen. Je emoties juist gebruiken om je te ontwikkelen.

We kijken er naar uit je te begeleiden op deze reis door de wondere wereld van de emoties. Laat ons weten als je mee wilt doen, er zijn nog wat plekjes!

Vositivity workshop emoties

0
Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *