Joyful Bali

YOGA REIS NAAR BALI

Nieuwe datum voor 2021 volgt zo spoedig mogelijk. Als je alvast meer wilt weten of een optie wilt nemen, kan dat uiteraard. Neem dan contact op met info [at] vositivity.nl. Uiteraard hangt een en ander af van de komende ontwikkelingen rondom Corona.


Een persoonlijke reis voor ultieme ontspanning, persoonlijke inzichten en inspiratie. .

Joyful Bali vindt plaats op het prachtige eiland Nusa Lembongan. Je voelt je direct thuis  tussen de vriendelijke bevolking, het heerlijke eten, de prachtige stranden en het rustige leven.

Wanneer?
12 – 20 maart 2020

Wat kun je verwachten?
Op 6 van de 8 dagen yoga en/of meditatie, veel persoonlijke aandacht en ruimte voor ‘bodytalks’. Er is daarnaast veel vrije tijd om te relaxen, te zwemmen, te snorkelen, een duik te nemen, maar ook om te reflecteren & stil te staan.

Wat levert dit programma op:
Je leert op deze reis bewuster, intenser en met minder stress te leven. Je bent beter in staat om keuzes te maken. Je krijgt praktische handvatten om het geleerde te integreren in je dagelijks leven. In onze reizen sta jij centraal. Dat betekent dat je eruit kunt halen wat jij wilt en wat voor jou belangrijk is. Op onze JOYFUL Bali reis word je uiteraard geraakt op de thema’s die in dit land naar voren komen. Bali een eiland waar je eigenlijk altijd krijgt wat je op dat moment in het leven nodig hebt. Enkele voorbeelden zijn:

 • Ontspanning van lichaam en geest
 • Kennis van je lichaam en hoe hier beter naar te luisteren
 • inzicht in de effecten van stress
 • Inzicht in wat jij wil in leven en werk, in wat er echt toe doet, balans vinden tussen werk en privé
 • Inzicht in waar je kracht en kwetsbaarheid zit
 • Inzicht in je emoties en hoe deze juist een bron van bewustwording kunnen zijn
 • Een betere verbinding tussen hoofd en hart
 • Hoe je met aandacht en in het hier en nu kunt leven
 • Helderheid in je ambities, talenten en welk pad je hebt te lopen, prive of met je onderneming

Verlang je ook naar ontspanning en meer rust in je hoofd? Ben je bereid te leren, sta je open voor nieuwe mogelijkheden, durf je een grote stap te zetten en je leven een flinke impuls te geven? Dan is JOYFUL Bali echt iets voor jou!

HIGHLIGHTS


♦   Elke dag yoga

♦   Explore Bali!

♦   Nieuwe perspectieven op het/jouw leven

♦   Verschillende baaien ontdekken

♦   Diepgang met een down to earth benadering,
een combi van rust en plezier

♦   De voordelen van reizen met een groep,
maar genoeg tijd voor jezelf

♦   Professionele begeleiding van
een psycholoog en yogadocent

bali yoga

PROGRAMMA


Joyful Bali is op alle fronten een bijzondere ervaring. Het is een programma dat zodaning wordt geintegreerd met het Balinese leven waardoor je balans vindt in je leven. Je krijgt een haarscherp inzicht in wat jíj wilt in jouw werk en leven. Kortom: tijdens deze week krijg je praktische handvatten die je helpen bewuster, intenser en met meer ontspanning te leven.

Het programma op Bali is een programma van 8 dagen (7 nachten) waarin zowel fysiek als mentaal wordt gewerkt. De nadruk ligt op het fysieke aspect. Uiteraard in combinatie met gesprekken via een nuchtere benadering.. Kortom, we bewegen veel en er is veel ruimte voor ontspanning en plezier! Het programma is gebaseerd op de JOYFUL methode, ontwikkeld door Ester de Vos.

En verder
Gedurende deze week heb je 2 x een individueel coachgesprek/bodytalk en krijg je veel persoonlijke aandacht. Je hebt verder veel tijd voor jezelf, zowel voor opdrachten als vrije tijd. Je krijgt praktische handvatten zodat je het geleerde kunt integreren in je dagelijkse leven. De yogalessen zijn voor iedereen geschikt, ook als je nog nooit aan yoga hebt gedaan. Ook krijg je op speelse wijze meer inzicht in de chakrapsychologie, door middel van theorie, (groeps) oefeningen en persoonlijke reflectie.

Joyful Bali vindt plaats op het prachtige eiland Nusa Lembongan. Hier voel je je direct thuis tussen de vriendelijke bevolking, het heerlijke eten, de prachtige stranden en het rustige leven. Vanwege onze jarenlange ervaring met reizen naar Bali brengt de reis je een unieke lokale beleving.

Meld je nu aan voor: € 1150,- + 1 extra dag in Bali

Inclusief:

 • accommodatie (8 overnachtingen incl. ontbijt)
 • 3 x diner
 • op 6 van de 8 dagen yoga en/of meditatie
 • 2 x een bodytalk (een coaching waarbij vooral fysiek wordt gewerkt)
 • 1 Balinese massage
 • vervoer vanaf Sanur naar het eiland en hotel
 • inhoudelijke opdrachten en theorie over de chakrapsychologie en de chakrayoga

Exclusief:
Vliegtickets, reis- en annuleringsverzekering, drankjes in vrije tijd, overige diners en lunches, vervoer op het eiland (fiets of scooter)

Vliegtickets, prijzen van tickets naar Denpasar liggen tussen 600 en 850 Euro. Mocht je hulp nodig hebben met het boeken van je ticket dan geven wij graag advies. Ook geven we ja graag meer reisadvies vanuit onze ervaring. Bij interesse wordt altijd eerst een telefonische of face to face afspraak ingepland.

PER DAG


 • Dag 1: Aankomst
  Ontvangst, inchecken kamers, praktische informatie, diner, kennismaking
 • Dag 2: Lichaam (grounding)
  Dag 3: (grip op) Emoties
 • Dag 4: Balans tussen ontspanning en inspanning, gezonde wilskracht
 • Dag 5: vrije dag
  Dag 6: Inspiratie
 • Dag 7 : Realitycheck, integratie, wat neem je mee?
  Balinese afsluiting afsluiting
 • Dag 8: Uitchecken en vertrek
 • NB bovenstaand programma is onder voorbehoud. De ervaring leert dat we enigszins flexibel moeten zijn qua programma op het eiland. Dat geeft de mooiste weken. Meegaan met de flow en je openstellen geeft bijzondere inzichten en ervaringen.
Yoga retreat bali

Veel van onze gasten combineren onze joyful reis met een reis door Bali. Een aanrader!
Hieronder een impressie van de reis die een van onze gasten maakte.