Yoga retreat Poros Griekenland

POROS | GRIEKENLAND   -   23 - 30 oktober 2019


Poros, een romantisch eiland waar je je rust kunt vinden en de levendigheid kunt opzoeken. Vooral in de zomermaanden is het aan de boulevard een drukte van belang en een geliefde plek voor de watersporters. Het eiland is veelal bedekt met dennenbomen, olijfbomen en citroenbomen. De dennenbomen reiken tot aan de ruige kusten en zandstranden. De meest gefotografeerde bezienswaardigheid op Poros is de historische torenklok, op de top van de heuvel. De torenklok ligt tussen dennen-, cactus- en vijgenbomen. Vanaf hier heb je een waanzinnig mooi uitzicht over de stad, de haven met z'n vele bootjes, de pendelende veerboten en de kust van de Peloponessos.

​Langs de kust zie je vele neoklassieke gebouwen. Wanneer je door de smalle steegjes wandelt, zie je overal witte huisjes en bougainvilles. In het stadje, dat op de helling van een heuvel is gebouwd, zijn leuke, traditionele taverna’s en kafeneions. Ook zijn er vele souvenirwinkeltjes, bars, juweliers en boetieks.

Wij gaan er naar toe in een van de meest bijzondere weken van het seizoen, namelijk de week van de olijvenoogst. Heel bijzonder om mee te maken! Indien je eerst nog meer wilt weten of ons wilt leren kenen, voel je dan ook vrij een bericht te sturen. Dan plannen we graag een telefoon of skypegesprek met je in. Deze reis wordt begeleid door Ester de Vos en collega Suus de Jong (van Yogametsuus).

Wil je je aanmelden voor deze trip of heb je nog wat vragen? Bel: 06-52478247

Meld je nu aan voor: € 895,-

Ontspan en laad op
Een week lang (bijna) geen beslissingen nemen en boodschappen doen. Laat je verzorgen. Laat je spanningen los. Geniet van jezelf, de yoga, de hapjes en de drankjes, de schoonheid van de natuur en van de mensen om je heen.

​Raak geïnspireerd
Laat je inspireren door de begeleiders en andere deelnemers die allemaal op hun eigen manier bezig zijn met thema's als bewegen, geluk, groei, ontstressen, emoties, ontspannen leven, overbelasting, onthaasten en/of floreren.

​Bouw yoga en mindfulness routine op
Een week lang kun je dagelijks 2 yogalessen per dag volgen (m.u.v. 1 dag, dan slechts 1 les). Yogalessen waarin mindfullnessthema’s aan bod komen. Door de kleine groepsgrootte  max. 14 personen) is het een hele persoonlijke week waarbij je al jouw vragen over yoga kunt stellen. Na afloop kan je thuis met de routine en techniek die je hebt opgebouwd verder aan de slag met yoga en mindfulness.

Inclusief
Je krijgt van onze kok iedere dag (7x) ontbijt en 5 x een diner inclusief (alcoholische) drankjes. De lunch kun je zelf invullen maar je kan natuurlijk altijd voor een heerlijke salade (of iets anders) bij de Odyssey taverna terecht. 2 avonden ben je vrij om te dineren bij een van de vele Griekse taverna’s in het dorp.

Daarnaast:

 • 11 Nederlandstalige yogalessen [dagelijks 2 x 1 uur yoga: 1 x flow, 1 x yin] van twee docenten, dus veel aandacht en tussentijdse minimassages!
 • Twee schitterende natuurwandelingen
 • Een wandeling door het historische dorp Poros
 • Zeven overnachtingen in een kamer, alleen of gedeeld
 • Het beddengoed, de handdoeken, een badlaken, toeristenbelasting en de wifi
 • Onbeperkt gebruik van het terrein en de gezellige gezamenlijke binnenruimte
 • Dagelijkse kamerservice, onder toepassing van milieu vriendelijke methodes
 • Alle drankjes bij het ontbijt, borrel en diner (verse jus / koffie / thee bij het ontbijt, fris, bier en wijn bij borrel en diner; sterke dranken zijn voor eigen rekening).

Exclusief

 • Vliegticket naar Athene
 • Transfer van Athene naar Poros (indien je gebruik maakt van de aanbevolen vlucht)
 • Lunches (die je overigens wel kunt nuttigen in ons hotel)
 • 2 x diner
 • Evt. taxiritjes op het eiland of huur van andere vervoermiddelen
 • Evt. overige activiteiten 

PROGRAMMA


 Een nieuwe yogareis van 7 dagen van 23 oktober tot 30 oktober 2019

WOENSDAG aankomst
Het programma start als de gasten zijn aangekomen met een welkomst- en kennismakingsborrel en verdeling van de
appartementen.

DONDERDAG T/M DINSDAG
Yoga*
08.15 - 9.15
of 12.30 - 13.30
of 17.00 - 18.00

Ontbijt 9.30

Vrije tijd
(op 3 dagen wordt er een wandeling aangeboden, zie verder overige activiteiten)

Borreltijd 18.30 - 19.30

Avondeten 19.30
(een gezond Mediterraan menu)

WOENSDAG vertrek
Ontbijt en vertrek naar het vliegveld

* Het moment van de yogalessen wordt tijdens het ontbijt en het diner vastgesteld. We proberen zo veel mogelijk de yoga buiten te doen en daardoor
kan het tijdstip verschillen. Uiteraard houden we rekening met ongeveer minimaal 2 uur tijd tussen een maaltijd en de yogales. Alle lessen worden gegeven door twee docenten, Ester de Vos en Suus de Jong. Veel persoonlijke aandacht en tussendoor minimassages!

Yoga retreat Poros Griekenland

HIGHLIGHTS


♦   Yoga en gezelligheid, inclusief een wijntje voor wie daar zin in heeft

♦   Een duidelijke prijs, met een lijst van wat inclusief en exclusief is, geen verborgen kosten

♦   10 jaar ervaring met het verzorgen van (yoga)vakantieweken & -weekenden

♦   Nederlandstalige yogadocenten & verzorging vanuit het hotel

♦   Twee docenten, vier handen die minimassages verzorgen tijdens de lessen!