Terwijl in Nederland de herfst begon, had ik het geluk nog even van de zon te kunnen genieten. Waar anders dan op mijn geliefde Bali! De eerste helft van de maand zat ik op Nusa Lembongan, een eiland in het zuidoosten van Bali. Een voor mij bekende omgeving, maar in een andere functie. Ik begeleidde er een groep van zingen in de zon, oftewel ik regelde van alles, van heerlijk Balinees eten tot het bijwonen van weer een bijzondere ceremonie. Het mooiste moment vond ik nog dat we een diner hadden bij Ibu (dat betekent in het Balinees moeder). We kregen een heerlijk diner en vervolgens werd er voor Ibu en het personeel gezongen. De tranen schoten haar in de ogen. Kippenvel zei ze! En dat deelde ik.

Daarna vertrok ik naar het Noorden van Bali, waar ik de rest van oktober Yogales en meditatie mag geven in het geweldige Holiway garden resort. In dit resort ben ik inmiddels meerdere malen geweest en het voelt echt als thuiskomen. Niet alleen de eigenaren, maar ook het Balinese personeel ontvangen mij daar met zoveel warmte, echt ontroerend! Ik slaap dit keer in een bungalow direct achter de keuken. Het is ongelooflijk om elke keer weer te zien, en dit keer vooral te horen, met hoeveel plezier de mensen hier werken. De hele dag hebben ze lol met elkaar (en met mij :-)) terwijl ze toch echt een heel ander minder luxe leven leiden dan de gemiddelde Nederlander. Lange werkdagen, een klein hutje ergens in het bos… maar nergens zie ik zoveel plezier en geluk als hier!

Werken en tegelijkertijd ontspannen, het kan! Lees het artikel van Resi Lankester in De Westkrant die jou een blik achter de coulissen van Vositivity & mijn werk geeft.

Wil je jouw ervaring met mijn coaching delen? Check mijn gastenboek.

Tot gauw weer in NL!

0
Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *