Ben jij een klant (geweest) van Ester de Vos en wil je graag laten weten wat jouw ervaring met haar is en wat je van haar coaching vindt?

Jouw reactie is zeer welkom hieronder! Alvast onze dank.

 Have you been doing a program with Ester?
We would love it if you will share your experience with Ester and her programs. Thanks in advance!

 

 

13
Reacties
 1. Een review schrijven voor Ester.. dat doe ik met heel veel liefde.. maar waar te beginnen.. mijn vositivity avontuur begon in 2015 op een strand bij Bloemendaal waar ik leerde “te ademen” en te leren waar mijn lichaam behoefte aan had en niet mijn hoofd.. mijn hele leven voelde ik met mijn hoofd in plaats van met mijn hele lichaam, kende geen grenzen, ging maar door en verdriet dat was er niet als ik er maar geen aandacht aan besteede.. Totdat ik overliep in emoties, slecht begon te slapen, angsten ontwikkelde en van ieder hard geluid dat zich voordeed schrok.. Voor mij een teken om hulp te vragen.. (Waarschijnlijk mijn grootste overwinning ooit..)

  Ik kwam bij Ester terecht, die samen met mij het avontuur aan wilde gaan om mij te leren weer van mijzelf te houden, goed voor mijzelf te zorgen en volop van alles om me heen te genieten! Met alle emoties die daarbij horen… Vaak met heel veel lachen, maar ook met af en toe lekker huilen.. Vooral het accepteren van mijn eigen emoties en het feit dat ze er mogen zijn.. Dat IK er mag zijn..

  Ik ben niets anders dan dankbaar voor de mooie reis die ik met Vositivity heb mogen maken en kijk nog heel vaak terug op een mooie leerzame fysieke periode.

  Ester is een hele fijne coach om je avontuur mee aan te gaan. Ester is vooral down to earth, eerlijk, weet de juiste snaren te raken en heeft enorme passie voor haar vak. Daarnaast beschikt Ester over een netwerk van coaches die samen een op maat gemaakt progamma aan kunnen bieden.

  De yoga, het fysieke gedeelte heeft mij geholpen naar mijzelf te leren luisteren, een runningcoach, heeft mij o.a. geleerd goed te leren ademen, heb ik via paardencoaching mijzelf beter leren kennen, via speltherapie inzichten gekregen in mijn eigen grenzen stellen en heeft een yoga weekend op Vlieland mij geleerd echt alleen te kunnen zijn met mijn emoties.

  Mijn traject bij Vositivity was uitdagend, fysiek, emotioneel, afwisselend, maar vooral ook heel erg leuk.
  Ik ben dankbaar voor alle mooie momenten die geholpen hebben een betere versie van en voor mezelf te worden.

  Lieve Ester, Bedankt!

 2. “Ik had me niet voor kunnen stellen toen ik met dit traject startte dat het me dit zou brengen. Ik zag even geen uitweg meer en zag qua hulpverlening ook door de bomen het bos niet meer.
  Via via werd Ester mij aangeraden en ook al moest ik even wennen aan de werkwijze al heel snel voekde ik me beter. Namen mijn paniek en angstaanvallen af en durfde ik weer te vertrouwen op mezelf.

  Na al die uren coaching en yoga heb ik zo langzamerhand het gevoel de wijde wereld weer een beetje (boel) aan te kunnen.
  Al dat gepraat, gehuil, gelach, geyoga, geapp, nieuwe inzichten, hebben me een heel eind op weg geholpen op een hele fijne manier!!
  Ik ben zoooo blij dat jij er was op de meest kwetsbare momenten in mijn leven!
  Je weet niet half hoe dankbaar ik je daarvoor ben.
  Ik voel me een heel ander mens, dat vind ik zo bijzonder. Daar geniet ik van!!
  Na zo’n heerlijke superyogadag gisteren realiseerde ik me dat ik je niet zo vaak meer zal zien. En daar kwamen de tranen alweer!!
  Maar aan de andere kant sta ik nu met zo veel meer aandacht en gevoel in het leven.
  Het nieuwe leven heeft me al zoveel mooie, liefdevolle momenten gebracht!
  En ach…. die tranen horen er nu voorlopig gewoon bij.”

  – Wanda

 3. Yoga- en zangvakantie in Kaapverdië

  Het was een heerlijke vakantie met Ester en Elly op Santiago, een van de Kaapverdische eilanden!
  Onze groep verbleef in Casa Strela, een eenvoudig guesthouse en Villa Strela, met meer luxe, in Tarrafal.
  Kaapverdie is een Afrikaans land in opbouw, het toerisme is daar nog nauwelijks ontwikkeld. Voor mij is dat de charme van deze vakantie: restaurantjes waar je de catch of the day eet, geen verkopers op het strand die hun waar aanprijzen. Een verademing!
  Iedere dag hadden we twee yogalessen en een zangworkshop. Ik heb nauwelijks yoga ervaring dus ik was benieuwd of ik mee kon komen met de les. Maar Ester is iemand die iedereen op eigen niveau laat werken, veel persoonlijke aandacht geeft: invoelend, grappig en nuchter tegelijkertijd.
  Met Ester heb ik ook nog een individuele bodytalk gehad. Ik ben onder de indruk van wat zij aan mijn lichaam leest en de tips die ze geeft.
  Tijdens de zangworkshops van Elly heb ik heel veel plezier gehad en veel geleerd. Ongelofelijk hoe wij als groep in één week een mooi repertoire hebben opgebouwd.
  Bij Elly heb ik een individuele zangles gehad: ik heb al jaren de wens de blues te zingen en met Elly’s hulp is die wens uitgekomen: zo gaaf!
  Elly heeft een groot netwerk op Santiago: daardoor hebben we veel gezien: we hebben een kerkdienst bijgewoond, waar we een warme ontvangst kregen, een dans- en zanggroep heeft voor ons opgetreden, we hebben een indrukwekkende tour over het eiland gemaakt, waarbij we een markt hebben bezocht en een bezoek brachten aan een traditioneel dorp, een band heeft voor ons opgetreden en we hebben het verzetsmuseum bezocht.
  De week is voorbij gevlogen, ik heb met volle teugen genoten van Kaapverdie, van alle leuke mensen in de groep en van Elly en Ester!

  Monique

 4. “De Suriname reis was fantastisch! Leuke groep, veel persoonlijke aandacht en een zeer mooi divers programma samengesteld. Een reis vol ontspanning, een warm gevoel bij Suriname en belangstelling voor het land en de bewoners

  Mijn hoogtepunten waren: Het contact met de verschillende bevolkingsgroepen die samen Suriname vormen, de mix tussen ‘afzien’ (maar niet heus) en luxe verblijven, het heerlijke eten, yoga op mooie plekken.”
  – Annemarie, JOYful Suriname 2018

 5. De JOYFUL Suriname reis was een geweldige reis, 1 van de bijzonderste reizen die ik ooit heb gemaakt.
  Totally in love with SU, het land, de mensen, de sfeer, het weer, heerlijk! en natuurlijk elke dag yoga 🙂
  Het was een goede afwisseling tussen reizen en rusten, veel persoonlijke aandacht, inkijkjes bij locals, elke dag yoga

  De yogalessen waren een goede afwisseling tussen yang en yinlessen, geschikt voor beginners en gevorderden, met veel aandacht voor de chakrapsychologie. In nuchtere taal uitgelegd, met veel persoonlijke aandacht

  Het is een heel bijzondere ervaring om in Su rond te reizen, enerzijds omdat alles in het Nederlands is, het land ademt de bewogen geschiedenis en er heerst een vrolijke, open sfeer. Ik ga zeker terug !

 6. Yogacruise 23-30 september: Een echte verwenvakantie!
  Twee keer per dag yoga, begeleid door Ester op een down-to-earth manier, op de mooiste plekken langs de kust van Turkije, op het eiland Symi of soms op het dek van de boot.
  Ester weet precies de toon te treffen waardoor iedereen zich snel op zijn gemak voelt. Ook geeft ze de ruimte voor persoonlijke aandacht.
  Zeilen langs de kust, van de ene prachtige baai naar de andere nog mooiere baai, Soms aanleggen in een haven en een dorp of stadje bezoeken.
  Zwemmen, snorkelen, luieren, zonnen en heerlijk eten aan boord. Voor Captain Sedat en “chef”kok Erdem is geen moeite teveel om je een heerlijke week te bezorgen.
  We hadden een heel fijne groep, veel gelachen, goede gesprekken en bovenal veel plezier en ontspanning met elkaar.
  Kortom een onvergetelijke vakantie!
  Ester en dames reisgenoten: veel dank voor een geweldige week!

 7. In februari 2016 ben ik alleen op vakantie gegaan naar Bali om yoga te doen en “mezelf te vinden”. Door een fijn toeval (zij kwam in de kamer naast mij in het guesthouse in Sanur) kwam ik daar Ester tegen! Wij raakten aan de praat en door wat ik over mijzelf vertelde gaf zij aan dat zij yoga- en persoonlijke ontwikkelingsreizen organiseerde en op Bali was om ook weer zo’n reis te geven. En hoe fijn was het dat er normaal nooit een plekje vrij was, maar deze keer toevallig wel! En dat zij vermoedde dat ik goed in de groep zou vallen en of ik niet mee wilde? Ik heb onze ontmoeting ervaren als “het lot” en ik ben spontaan met haar meegegaan! Hier heb ik tot de dag van vandaag geen spijt van gehad!! Wat is Ester een fijne yoga docente, gesprekspartner en “raker van mensen” (ook weer “bezorger van tranen’ genoemd ;)). Ik, die dacht niet over emoties te beschikken, ben toch wel los gekomen onder de fijne begeleiding van Ester! Ik zou haar voor geen goud willen missen 🙂

 8. Ester is een bijzonder, mooi, positief persoon die erg goed is in haar vak!

  Ik houd van effectiviteit, snel stappen behalen en tot nieuwe inzichten komen die je direct kan toepassen…
  Dan zit je bij Ester goed. Zij prikt namelijk binnen no-time door je heen en weet heel goed de focus terug te leggen op die zaken die aandacht nodig hebben om uiteindelijk een meer in balans, gelukkiger mens te zijn. Zij leert je om niet (alleen) vanuit je hoofd te handelen, maar leert je beter naar jouw eigen gevoel te luisteren. Hierdoor kom je veel dichterbij jezelf te staan en kun je eerder en beter optreden in welke situatie dan ook.

  Ik ben haar dankbaar voor alles wat zij mij nu toe heeft gebracht en hoop nog veel te mogen leren!

 9. twee keer meegeweest naar Turkije met Ester, en kan het iedereen aanraden! Prettige yogalessen op schitterende plekken , ontspannen sfeer, persoonlijke aandacht

 10. Ester brengt warmte, humor, luchtigheid en diepgang. Juist die combinatie maakt haar werkwijze zo fijn, authentiek en effectief. Gun je jezelf wat meer ruimte, liefde en relativering, dan ben je bij haar aan het goede adres.

 11. Zwemmen of zonnen? Lezen of schrijven? Massage of snorkelen? Wijn of water? Yoga of nog even uitslapen? Keuzes die je tijdens de yogacruise maakt. Een heerlijk ontspannen en inspirerende week.
  Ester weet elke keer weer een bijzondere groep mensen bij elkaar te brengen. Dat levert mooie gesprekken, ontmoetingen op en heel veel lol.
  Natuurlijk met fijne yogalessen voor ieder niveau op de mooiste plekjes van Turkije.

  I

 12. Ester is een golf positieve energie die over je heen spoelt. Ze brengt haar wijsheid met humor, zorgzaamheid en warmte en schuwt daarnaast niet om het een beetje uitdagend voor je te maken. Ik heb altijd ontzettend veel aan haar sessies en het is daarnaast een plezier om met haar samen te werken. Dank voor al je steun en liefde Es!

 13. Voor de 3e keer mee geweest met de yogacruise naar Turkije met Ester en het was weer een feestje !
  Wat heb ik weer genoten van de yogalessen, de zon, de zee, het zeilen, het lekkere eten en drinken, het gezelschap, de crew en niet te vergeten Turkije. 🙂
  Met een lach en een traan, alles kan en alles mag, kortom een aanrader !
  Ik kijk nu al weer uit naar de reünie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *