Door mijn vele reizen raak ik er een beetje aan gewend, maar het blijft gek om van de ene in de andere wereld te stappen.

Zo liep ik vorige week nog in de magische woestijn in Egypte waar de stilte onbeschrijfelijk is. Gaf ik ‘s morgens yoga aan zee, aten we zeer mindful 🙂 drie keer per dag overheerlijk, zag ik mensen per dag meer ontspannen en loslaten en hadden we ontzettend veel lol met elkaar maar ook en vooral met de Egyptenaren (die echt ontzettend veel humor hebben!).

En nu loop en fiets ik weer door de drukke straten van Amsterdam, waar de straten gezellig verlicht zijn, maar waar ook iedereen gehaast lijkt te proberen alles nog even af te ronden voor het einde van het jaar. En waar dus weet ik hoeveel prikkels op me af komen. Blijf daar zelf dan maar eens relaxt bij!

Oppassen geblazen dus, om niet mee te gaan in de drukte (want ja ook bij mij moet alles nog even af voor het einde van het jaar…). 😉
Dat valt niet mee. Iets fysieks doen helpt mij dan altijd. Soms is het gewoon een kwestie van even gaan liggen…

Ik wens je weer veel ontspanning!

0
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *