Yoga retreat Poros Griekenland

POROS | GRIEKENLAND   -   8 - 15 juni 2019


Poros, een romantisch eiland waar je je rust kunt vinden en de levendigheid kunt opzoeken. Vooral in de zomermaanden is het aan de boulevard een drukte van belang en een geliefde plek voor de watersporters. Het eiland is veelal bedekt met dennenbomen, olijfbomen en citroenbomen. De dennenbomen reiken tot aan de ruige kusten en zandstranden. De meest gefotografeerde bezienswaardigheid op Poros is de historische torenklok, op de top van de heuvel. De torenklok ligt tussen dennen-, cactus- en vijgenbomen. Vanaf hier heb je een waanzinnig mooi uitzicht over de stad, de haven met z'n vele bootjes, de pendelende veerboten en de kust van de Peloponessos.

Deze sfeervolle glamping (=glamorous camping) bevindt zich aan zee en in de boomgaard (olijven, citrus, noten) van Rik en Katerina. Je kunt een luxe tent voor jezelf kiezen, of eenzelfde tent delen. De tenten hebben allemaal binnen een straal van 50 meter een eigen afsluitbare douche en toilet waar je je toiletspullen kunt laten staan.
En natuurlijk hebben de tenten ook een kwalitatief goed bed.

Samen met Suus (van YogametSuus.nl), een week lang yoga op rondom het prachtige Griekse eiland Poros. De tenten staan vrij, maar in de buurt van elkaar, onder de bomen, met het geluid van de krekels en de zee op de achtergrond. Het geheel is aan elkaar verbonden met kronkelpaadjes en gezellige terrassen. Die paadjes brengen je ook naar de grote buitenkeuken, die zich aan zee bevindt en is voorzien van een houtoven waar de lekkerste gerechten uit getoverd worden.

Dichter bij de natuur kun je het niet krijgen (en ja, er is wifi :-)), met tegelijkertijd een mooie verbinding met de levendigheid. Het uitzicht op het hoofdplaatsje op het eiland Poros verveelt nooit en door 10 minuten te wandelen en een taxibootje voor een euro te nemen sta je er middenin.

Indien je eerst nog meer wilt weten of ons wilt leren kenen, voel je dan ook vrij een bericht te sturen. Dan plannen we graag een telefoon of skypegesprek met je in. Deze reis wordt begeleid door Ester de Vos en collega Suus de Jong (van Yogametsuus).

Wil je je aanmelden voor deze trip of heb je nog wat vragen? Bel: 06-52478247

Meld je nu aan voor: € 895,-

Ontspan en laad op
Een week lang (bijna) geen beslissingen nemen en boodschappen doen. Laat je verzorgen. Laat je spanningen los. Geniet van jezelf, de yoga, de hapjes en de drankjes, de schoonheid van de natuur en van de mensen om je heen.

​Raak geïnspireerd
Laat je inspireren door de begeleiders en andere deelnemers die allemaal op hun eigen manier bezig zijn met thema's als bewegen, geluk, groei, ontstressen, emoties, ontspannen leven, overbelasting, onthaasten en/of floreren.

​Bouw yoga en mindfulness routine op
Een week lang kun je dagelijks 2 yogalessen per dag volgen (m.u.v. 1 dag, dan slechts 1 les). Yogalessen waarin mindfullnessthema’s aan bod komen. Door de kleine groepsgrootte  max. 14 personen) is het een hele persoonlijke week waarbij je al jouw vragen over yoga kunt stellen. Na afloop kan je thuis met de routine en techniek die je hebt opgebouwd verder aan de slag met yoga en mindfulness.

Een cadeau voor jezelf!
Jezelf verwennen met tijd voor jezelf: niets moeten, veel mogen.
In deze rijk gevulde Yogavakantie kies jíj waar je behoefte aan hebt.

Inclusief
Je krijgt van onze kok iedere dag (7x) ontbijt en 5 x een diner inclusief (alcoholische) drankjes. De lunch kun je zelf invullen. 2 avonden ben je vrij om te dineren bij een van de vele Griekse taverna’s in het dorp.

Daarnaast:

 • 11 Nederlandstalige yogalessen [dagelijks 2 x 1 uur yoga: 1 x flow, 1 x yin] van twee docenten, dus veel aandacht en tussentijdse minimassages!
 • Twee schitterende natuurwandelingen
 • Een wandeling door het historische dorp Poros
 • Zeven overnachtingen in een luxe tent
 • Het beddengoed, de handdoeken, een badlaken, toeristenbelasting en de wifi
 • Onbeperkt gebruik van het terrein
 • Alle drankjes bij het ontbijt, borrel en diner (verse jus / koffie / thee bij het ontbijt, fris, bier en wijn bij borrel en diner; sterke dranken zijn voor eigen rekening).

Exclusief

 • Vliegticket naar Athene
 • Transfer van Athene naar Poros (indien je gebruik maakt van de aanbevolen vlucht)
 • Lunches
 • 2 x diner
 • Evt. taxiritjes of huur van andere vervoermiddelen
 • Evt. overige activiteiten 

PROGRAMMA


 Een nieuwe yogareis van 7 dagen van 8 - 15 juni 2019

ZATERDAG aankomst
Het programma start als de gasten zijn aangekomen met een welkomst- en kennismakingsborrel en verdeling van de
appartementen.

ZONDAG T/M VRIJDAG
Yoga*
08.15 - 9.15
of 12.30 - 13.30
of 17.00 - 18.00

Ontbijt 9.30

Vrije tijd
(op 3 dagen wordt er een wandeling aangeboden, zie verder overige activiteiten)

Borreltijd 18.30 - 19.30

Avondeten 19.30
(een gezond Mediterraan menu)

ZATERDAG vertrek
Ontbijt en vertrek naar het vliegveld

* Het moment van de yogalessen wordt tijdens het ontbijt en het diner vastgesteld. We proberen zo veel mogelijk de yoga buiten te doen en daardoor
kan het tijdstip verschillen. Uiteraard houden we rekening met ongeveer minimaal 2 uur tijd tussen een maaltijd en de yogales. Alle lessen worden gegeven door twee docenten, Ester de Vos en Suus de Jong. Veel persoonlijke aandacht en tussendoor minimassages!

Yoga retreat Poros Griekenland

HIGHLIGHTS


♦   Yoga en gezelligheid, inclusief een wijntje voor wie daar zin in heeft

♦   Een duidelijke prijs, met een lijst van wat inclusief en exclusief is, geen verborgen kosten

♦   10 jaar ervaring met het verzorgen van (yoga)vakantieweken & -weekenden

♦   Nederlandstalige yogadocenten & verzorging vanuit het hotel

♦   Twee docenten, vier handen die minimassages verzorgen tijdens de lessen!