Eva (klein)

Eva van den Heuvel is van origine organisatiepyscholoog. Nieuwsgierigheid voedde de overtuiging om Vinyasa Docent te worden. Haar opleiding heeft ze in 2016 afgerond aan de Nieuwe Yoga School bij Johan Noorloos en Léah Kline.

“Het grootste cadeau wat je jezelf kunt doen is erachter komen wie je werkelijk bent. Los van alle ideeën die jijzelf over je identiteit hebt gevormd over de jaren. De weg van het voelen is niet een makkelijke, maar wel een onvermijdelijke als het aankomt op het leren kennen van je eigen ik.

Yoga staat voor mij voor de verbinding die je met jezelf hebt maar soms even vergeet, of kwijtraakt op het moment dat je geleefd wordt door je gedachten. Jezelf steeds weer tegenkomen op de mat, de mooie én moeilijke dingen, is een ontdekkingsreis die ik iedereen gun.

Voor mij is Yoga dé manier om steeds maar weer te oefenen met het voelen, leven in het hier en nu, en je gedachten te observeren zonder dat ze met jou aan de haal gaan. Hierdoor krijg je meer regie over je gedachten en emoties en daarmee over je leven. Dat is echt te gek!”

Eva werkt tevens voor een trainings en coachingsbureau waar ze als projectmanager zich bezig houdt met de ontwikkeling van mensen binnen organisaties. Op haar yogapad werkt ze samen met Into The Wild Algarve, Vositivity en Léah Kline, docent van de Nieuwe Yoga School.