Leer Ester de Vos kennen
“In 2000 ben ik afgestudeerd als bedrijfspsycholoog. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in training en coaching in het bedrijfsleven. Ik volgde diverse (interne) opleidingen. In 2008 volgde ik mijn hart en besloot Vositivity op te richten. Inmiddels ben ik zeer ervaren in het organiseren van leiderschaps- en inspiratiereizen.

Ik wil graag dat mensen intens en bewust leven. Ik heb zelf veel geworsteld met mijn privé-werk balans. Zowel in mijn vroegere dienstverband als in mijn huidige ondernemerschap stel ik hoge eisen aan mezelf en werkte ik vaak te hard, minimaal 60 uur in de week. Fysiek begon ik echter steeds meer tegen mijn grenzen aan te lopen.

De afgelopen jaren ben ik hier meer balans in gaan brengen en ervaren. Ik heb meer rust gekregen in mijn actieve denken. Ook door regelmatig tijd door te brengen op Bali heb ik geleerd meer te ontspannen en te genieten. Dit heeft tot gevolg dat ik minder fysieke klachten heb, mijn energie beter kan verdelen en betere besluiten kan nemen. Mijn werkwijze is er op gericht mensen en organisaties te helpen vanuit het hart te leven en te werken. Ik wil mijn kennis en ervaring overdragen. Dit doe ik vanuit grote betrokkenheid, met warmte en plezier, op een nuchtere en resultaatgerichte manier. Ik heb een eigen methode ontwikkeld waarbij mentaal en fysiek werken worden gecombineerd. Deze methode gaat uit van vier verschillende niveaus, te weten, spiritueel, emotioneel, fysiek en mentaal.”