Het is weer zo ver! Aftellen is begonnen. En daarmee ook de oliebollen en bubbels tijd! Hoe overleef je al dat lekkers? Bekijk hieronder mijn oefeningen voor de feestdagen.

Staan, zitten, op kantoor, aan zee of op de yogamat, overal kan je oefeningen doen! Dat is het mooie van je lichaam, die heb je altijd bij je. 😉 En hoewel de populariteit van yoga toeneemt en ik steeds meer mensen om me heen bewust zie worden van hun lichaam, is er ook nog veel te doen. Het aantal mensen met een burn-out neemt nog steeds toe, er lopen veel mensen rond met stress en ook depressies zijn aan de orde van de dag.

Dus ga ik ook in 2017 door met mijn missie nog meer mensen bewust te maken van de kracht van het lichaam. Van de verbinding tussen lichaam en geest. Met diepgang, en met beide voeten op de grond. Door yoga, maar ook door gesprekken, via particuliere coaching en coaching in bedrijven. En last but not least via de mooie reizen die we maken. En dat kan ik uiteraard niet alleen. Dus bedankt dat je er was in 2017, dat je me volgde, dat je mij steunde, dat je een traject bij me deed, of met me mee op reis ging. Ik zie je heel graag weer in 2017!

Fijne feestdagen & liefdevol en sparkelend 2017!

0
Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *