Ik hoop dat je een fijne zomer hebt gehad!

Mijn zomer bracht ik voor het grootste deel door in Indonesië (goh verrassend hoor ik je denken ;-)).

Voor Mind Work Productions (www.mindworkproductions.com, kijk vooral eens op de site, geweldig bedrijf!!) vloog ik in juli, samen met een geweldige crew, naar een prachtig eiland op Java voor een bijzonder TV programma.

Johnny de Mol gaat daar samen met ons psychologen team aan de slag met vier ontspoorde gezinnen. Heftig, intens, mooi, liefdevol…
Geweldig om mee te hebben kunnen werken aan dit programma!! Uiteraard vind ik het superleuk als je kijkt! Op 5 september om 20:30 uur is de eerste aflevering.

Vervolgens maakte ik onder andere een reis van Jakarta naar Bandung en zag ik de prachtige omgeving van Java tijdens een treinreis naar Yogyakarta. Reizen is voor mij altijd ontspanning en ontwikkelen tegelijkertijd. nieuwe indrukken, ontmoetingen, maar ook confrontaties met mezelf…

En nu weer terug in Nederland waar ik, misschien wel met jou, aan de slag mag met individuele Joyful coachtrajecten. En natuurlijk zijn er weer yogalessen. En, oh ja, er staan ook nog wat reizen op de agenda 🙂 Onderdaan deze pagina vind je alle info op een rij.

Ik kijk er naar uit je (weer) te ontmoeten!!

En last but not least, hoe hou je de ontspanning vast nadat je vol goede moed en voornemens weer met werken begint? Hier enkele tips:

  1. Blader rustig door je foto’s, herinner je de mooiste momenten, zucht een keer diep en geniet na…
  2. Als de zon zich laat zien, neem dan even een pauze, drink een koffie (of thee of sapje) in de zon en voel de warmte…
  3. Wat is je belangrijkste inzicht van je vakantie? We hebben vaak de neiging al onze inzichten te willen aanpakken om er vervolgens na twee maanden achter te komen dat het allemaal niet is gelukt. Kies 1 ding, maak het concreet en deel het met iemand die je hierin ondersteunt.

Succes en ik hoor graag je ervaringen!

0
Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *