Ga je mee?

Zeilen langs de Turkse kust, zingen en yoga doen op magische plekken... Wie wil dat niet?! 🙂 Met mijn zangcollega Elly Machtel organiseer ik deze geweldige zeilreis.

Geweldig gezelschap en 's avonds genieten op het dek van de sterrenhemel... En misschien zelfs wel slapen op datzelfde dek.

Begin mei 2024 gaan we weer varen met de fantastische crew van de Sailing Chef. Gegarandeerd in de watten worden gelegd op allerlei manieren. Door ontspannende yoga en zang in de meest magische baaitjes, aan dek of op een prachtig plekje aan land. En door fantastisch eten. Je voelt je geheel thuis aan boord en je hoeft even nergens over na te denken... Zie je jezelf al zitten - of beter gezegd liggen - aan dek met de warmte van de zon op je huid? Neem dan contact op, ook als je eerst alleen een optie wilt nemen.

Wanneer gaan we?
4 - 11 mei 2024

‘s Morgens yogales in de natuur, 's middags zingen op het voordek, overheerlijk eten van onze geweldige chef en al zwemmend en snorkelend op weg naar de volgende mooie plek.

Vaargebied :
We starten onze week in de haven van Datca. Vanuit daar varen we direct uit naar baaien rondom de Turkse kust om vervolgens diverse mooie baaien rond de Turkse kust te bezoeken. Het definitieve vaarprogramma wordt uiteraard tijdig met je gecommuniceerd.

Programma:
Elke ochtend vertelt de kapitein waar we heen zeilen. Eenmaal aangekomen, gaat het anker uit in de baai en kunnen we zwemmen of snorkelen. Of gewoon in de zon liggen uiteraard. Of we leggen aan in een haventje waar we kunnen rondslenteren. De bemanning zeilt het schip, de boodschappen worden gedaan, er wordt gekookt en afgewassen. Kortom: niks hoeft en veel mag, tijd om te genieten!

De yogalessen zijn geschikt voor zowel beginners als mensen met ervaring in de yoga. De lessen zijn altijd een combinatie van hatha met yin (ontspanning). Ester zorgt er altijd voor dat je aanpassingen krijgt als een oefening voor jou niet gaat bijvoorbeeld. Bij yoga is het motto dat je luistert naar je lichaam en er lief voor bent. Mocht je hier vragen over hebben of twijfelen, neem dan contact op met Ester via mail info [at] vositivity.nl of whatsapp naar 0652478247.

Inclusief

 • 7 overnachtingen aan boord
 • alle maaltijden aan boord: ontbijt, lunch, diner
 • alle (alcoholische*) drankjes (thee, koffie, fris, bier, wijn)
 • dagelijks een yogales én een sessie meerstemmig zingen op de mooiste plekjes
 • yogamatten zijn aanwezig
 • optreden een dag voor vertrek in de haven van Datca
 • een unieke ervaring

*uiteraard op verantwoorde en veilige wijze

Exclusief

 • retourvlucht en transfers (zie ook kopje vlucht boeken hieronder)
 • twee x diner aan land
 • € 15 boekingskosten per factuur
 • een reikie-behandeling van 45 minuten (€ 50)
 • eventueel fooi voor de bemanning (indicatie 75 Euro)
 • er is voldoende wifi aan boord. (het is niet de bedoeling om teveel te streamen, misschien ga je zelfs wel een weekje offline 🙂

Vlucht boeken 

Wij stemmen voor iedere week ons programma af rondom een bepaalde vlucht om op die manier een gezamenlijk transfer te kunnen regelen. De tickets kun je zelf regelen. En als je op de aanbevolen vlucht zit dan regelen wij het transfer. De transferprijs is afhankelijk van het aantal personen en ligt voor een enkele reis tussen de € 50 en maximaal € 100 pp. Hier hoef je zelf niets voor te regelen. Wanneer je een andere vlucht boekt, kunnen wij je transfer alsnog voor je regelen. Wat de kosten dan zijn, kunnen we je tegen de tijd van de reis meer over vertellen.

Na je aanmelding ontvang je van ons meer informatie omtrent de aanbevolen vluchten.

Uiteraard helpen wij je graag bij het meedenken van jouw vluchttijden en evt. aansluitende overnachtingen en transfers.

Hutten

Iedere hut heeft z’n eigen douche en toilet.
Voor iedereen is een zonnematras buiten op het dek dat veelal gebruikt wordt als buitenbed ‘s nachts. Als je toch (een keer) liever binnen slaapt dan zijn er de volgende opties: 

1. Prijs hut type 1: € 1.650 pppw
1 x Mastercabin [meer ruimte, 2-persoonsbed… naast het bed staat nog 1 grote bank, eventueel kan er 1 op de bank en 1 in het 2-persoonsbed].

2. Prijs hut type 2: € 1.550 pppw
4 x twin cabin, 2-persoonsbed

3. Prijs hut type 3: € 1.850 pppw (bezet)
2 x 1-persoonshut, 1-persoonsbed

Hut type 1 (mastercabin) en 2 (twin cabin) zijn gedeelde hutten. Daarom is het misschien extra leuk als je een yoga of zangvriend/in meeneemt. Heb je die niet? Dan deel je een hut met een van de andere deelnemers. Hierbij proberen we te zorgen voor een goede verdeling, waarbij we in principe via volgorde van aanmelden een indeling maken.

Het is onze ervaring dat de hutten met name worden gebruikt om te douchen en je spullen neer te leggen, aangezien de meeste mensen de ervaring van het slapen onder de sterren niet willen missen. Mocht je privacy willen en toch in je hut willen slapen kan je ook afspreken met je roomy om dat om en om te doen.

Heb je nog vragen?

AANMELDEN

Als je interesse hebt om mee te gaan varen, laat het ons hier even weten. In verband met ons programma, het bootleven en de groepsdynamiek plannen we bij interesse graag een telefonische afspraak met je in. In dit gesprek maken we nader kennis en onderzoeken we of deze reis bij je past en of we dus en match zijn. Bij een goede match en het voelen van een YES dit wil ik, doe je daarna eerst een aanbetaling van €300,-. Resterend bedrag kun je in termijnen betalen (nader overeen te komen) of ineens; wij ontvangen graag jouw volledige betaling uiterlijk een maand voor de reis.