met Elly Machtel en Ester de Vos, 10 t/m 12 juni 2022 & 16 t/m 18 september 2022.

Helaas kunnen deze weekenden niet doorgaan, aangezien de locatie zich gaat richten op een andere doelgroep. Voor het weekend in juni betekent dit dat het definitief niet doorgaat. Voor het weekend in september zijn we druk aan het zoeken naar een geschikte locatie.

Het lijkt erop dat we een prachtige locatie hebben gevonden. Niet voor september, maar wel voor augustus. Binnenkort meer inf!

We noteren overigens met alle liefde je naam en zetten je op de lijst. Stuur een mailtje naar info [at] vositivity.nl of een appje naar 0652478247.

Wat hebben we genoten in juni en september 2021 van onze eerste weekenden in tijden!

Op een steenworp van Leeuwarden vonden wij dit Zingenindezon-paradijs in Coronatijden. Een boerderij met twee grote, hoge glazen werkruimtes, uitkijkend op het water, gezellige zitjes, wandelpaadjes, kampvuurplek met podium en… 18 eenpersoonskamers met eigen douche en toilet! De ideale oplossing dus in onzekere reistijden én eindelijk een prachtige plek om nu ook in Nederland een reis aan te bieden.

Hoe ziet het weekend eruit?

We verzamelen op vrijdagmiddag tussen 12:15 en 12:45, waarna een heerlijke lunch voor ons klaar staat. Rond 16:00 beginnen we met het programma.

Op zaterdag en zondag zijn geven we workshops in de ochtend, én in de namiddag en vooravond.

Zondag sluiten we af met een optreden of livestream, waarna we het weekend feestelijk afsluiten met een diner.

 

Corona proof

Indien mogelijk zennen & zingen we buiten, maar gelukkig zijn ook de ruimtes binnen groot, hoog en goed geventileerd. Daarnaast kan het dak en de muren deels open zodat we optimale ventilatie hebben en het er al snel behaaglijk is.

Zowel binnen als buiten houden we benodigde afstand. Als het nodig is kunnen we de groep opsplitsen. Daarnaast hebben we allemaal de luxe van een eigen kamer met eigen douche en toilet.

Wat zijn de kosten?

Het Zennen & Zingenweekend kost 495,-

Inclusief: verblijf in een eenpersoonskamer met eigen douche en toilet, drie lunches, drie diners en twee maal ontbijt en alle zingen & zennen workshops. Exclusief: drankjes en reiskosten.

Lijkt het je wat, maar twijfel je nog? Neem dan vooral even een kijkje op de Facebook pagina’s van Vositivity/Ester de Vos en Zingen in de Zon/Elly Machtel. Daar vind je mooie foto’s en zeer enthousiaste reacties van deelnemers. Een aantal heeft al opnieuw geboekt, dus pas op het is verslavend 😉

Sta je te popelen?

Wil je mee? Aanmeldingen lopen via Elly: info@zingenindezon.nl.
Stuur haar een mailtje waarin je aangeeft een plekje te wilt reserveren en/of je graag meer informatie zou willen. Als je je nog niet definitief aan wilt melden kunnen we je op een voorlopige wachtlijst zetten. Wij polsen je dan bij een annulering, of als er tegen die tijd toch nog plek is.

Behalve Zennen & Zingen, organiseert Elly nog andere weekenden in Friesland. Meer info vind je op haar website: https://www.zingenindezon.nl/friesland/

Wil je liever mee op een verre reis? Kijk dan vooral ook eens bij onze andere reizen naar Suriname en Turkije.