online yoga cursus

NIETS in je hoofd
Ervaar jij dat wel eens?
Of maakt jouw hoofd overuren
Voel je onrust in je lijf
Misschien regelmatig stress
Korte lontjes
Of overmatige tranen
Gevoelens van onzekerheid
Piekeren
Geen of weinig contact met wat je lichaam je vertelt
Geneigd andermans ideeën te volgen in plaats van je eigen pad te bewandelen
Heb je geen balans in geven vs nemen
Vind je het spannend je uit te spreken
Durf je niet goed naar je intuïtie te luisteren en te vertrouwen op het grote geheel


Vind dan balans met een reis door de 7 chakra’s
& ontdek het geheim van relaxte mensen

 

Een verrijkende online zelfgroei training, met beide beentjes op de grond

Reis je mee op een reis die dit jaar ZEKER door kan gaan?

Vlieg dan met ons mee met op een online reis door de chakra’s.
Ontdek hoe je kunt meebewegen en tegelijkertijd rust kunt vinden in de onrust.

Deze nieuwe online training, is voor jou als je interesse hebt in de bijzondere werking tussen lichaam en geest, als je meer rust en ruimte wilt ervaren in hoofd en lichaam, de geheimen wilt ontdekken hoe ontspannen te leven en – net als Ester – persoonlijke ontwikkeling en reflectie interessant vindt.

Een reis door de chakra’s die diepgang brengt, op nuchtere wijze.
Ideaal voor een druk bestaan, een cadeau aan jezelf. En ook voor je omgeving, aangezien je ook een leuker mens wordt voor anderen als je investeert in jezelf 🙂

Van onrust naar rust

Je ervaart regelmatig onrust in je hoofd en lichaam. Je hoofd draait overuren. Je verlangt naar meer rust en ruimte, in hoofd en lichaam. Je kunt je gedachten moeilijk stop zetten. Ook heb je weinig grip op wat je voelt. Je voelt weinig of wordt juist overladen door emoties. Je bent daardoor soms ook de grip op je besluitvorming kwijt of neemt te weinig tijd om op te laden of je uit te spreken. Daarnaast – of misschien vooral –  ben je benieuwd naar hoe de chakra’s werken, hoe het lichaam en geest samenwerken. Wil je je yoga bijvoorbeeld verder verdiepen of wil je de psychologie vanuit een andere invalshoek bekijken. Dan is deze reis echt iets voor jou!

Voor wie niet?

Deze training is niet bedoeld:
– Voor degene die geen commitment met zichzelf wil aangaan
– Voor degene die geen behoefte heeft om te veranderen
– Voor degene die niet buiten de eigen comfortzone wil gaan
– Voor degene die geen behoefte heeft om aan zichzelf te werken

Jouw winst

In deze reis :

 • Krijg je inzicht in waar je blokkades liggen (waar heb je teveel van en waar te weinig?)
 • Leer je meer over jezelf (en over anderen) in relatie tot jouw energie
 • Doe je concrete oefeningen om rust en ruimte te ervaren in hoofd en lichaam
 • Ontvang je diverse oefeningen, meditaties en visualisaties
 • Krijg je inzicht in de werking van de verschillende chakra’s
 • Krijg je ‘DARE TO FEEL oefeningen’: oefeningen die je uit je comfortzone halen EN die zorgen dat je het geleerde in je praktijk kunt toepassen

Kortom, niet geschikt als je niet bereid bent iets spannends te ondernemen 😉.
Wel geschikt, als je zin hebt in een avontuur en jezelf  wilt ontwikkelen 😊

yoga cursus online
Hoe werkt het?

Er zijn 7 chakra’s en vandaar ook 7 modules. Elke module beslaat een periode van 6 weken. Die jij op en in je eigen tijd kan doorlopen. Die 6 weken zijn niet voor niks. Ons brein heeft namelijk zo’n 42 dagen nodig om nieuwe gewoontes te integreren. Op deze manier is de kans groot dat je ook daadwerkelijk een verandering doormaakt.

In deze 6 weken krijg je verschillende opdrachten:

 • Fysieke oefeningen
 • Meditaties & visualisaties
 • DARE TO FEEL opdrachten: oefeningen die je uit je comfortzone halen en daarmee zeker voor een leereffect zorgen

Lijkt het je wat, maar ken je Ester nog niet en vind je alle modules in 1 keer nog een beetje too much?

Volg dan eerst module 1 en besluit tijdens die reis of je je reis wilt vervolgen.
NB Module 1 wordt dan uiteraard verrekend met het bedrag van de volledige reis.

Wanneer?

Je volgt de modules in je eigen tijd, wanneer het jou dus uitkomt. Dat betekent dat er geen vaste tijden zijn (op bonussen na) om ermee aan de slag te gaan. Streven is wel om de opdrachten per week te voltooien.

De startdata geven aan wanneer we gaan beginnen met de nieuwe module. Aan het begin van elke week ontvang je een e-mail ter ondersteuning en instructie wat te doen die week. De materialen van de modules worden ook geleidelijk vrijgegeven, conform onderstaande data:

Data:

 • Module 1: 22 februari
 • Module 2: 5 april
 • Module 3: 17 mei
 • Module 4: 28 juni
 • Module 5: 16 augustus
 • Module 6: 27 september
 • Module 7: 8 november

Ester is een fijn, warm persoon, waar je je direct bij op je gemak voelt. En geeft je het gevoel dat het er allemaal mag zijn. Doordat zij zich zo opstelt, durf je je ook meer open te stellen en kan je er mee aan de slag. Ik heb ontzettend veel aan Ester gehad. Ze heeft mij weer geleerd om minder te denken en meer te voelen. Te dealen met wat er speelt, de emoties te onderzoeken, accepteren en omarmen die er voorbij komen.

Mirjam de Jong

Ester, je hebt mij een inzicht gegeven. Want ik merkte op dat als ik in mijn frustratie kwam, doordat ik de oefening zwaar vond, dat ik dan alles ga aanspannen ipv ontspannen. En dat gebeurt dus ook in het dagelijks leven besef ik. Ipv loslaten, ga ik mij er juist in vastbijten. Wat natuurlijk averechts werkt . Mooie eyeopener waar ik wat mee kan en mee ga doen.

Esther

Ester is een golf positieve energie die over je heen spoelt. Ze brengt haar wijsheid met humor, zorgzaamheid en warmte en schuwt daarnaast niet om het een beetje uitdagend voor je te maken. Ik heb altijd ontzettend veel aan haar sessies en het is daarnaast een plezier om met haar samen te werken.

Esters yoga reizen zijn fantastisch: ook al kun je geen stap of beweging yoga, ze leert het je op een heel toegankelijke manier.

Sophie

Afgelopen januari mocht ik mee met Vositivity naar Curaçao. Ik had er veel zin in maar dat het zo fijn zou zijn had ik nooit kunnen bedenken! Een week lang heb ik mijn hoofd leeg kunnen maken, kunnen ontspannen en genieten en bewust mogen zijn van mijn gevoel en mijn lijf. Ester draagt daaraan bij door de reis comfortabel te laten zijn, maar vooral door haar lieve, zachte en nuchtere aanwezigheid, in contact en altijd vanuit gelijkwaardigheid met een flinke dosis humor en relativeringsvermogen. 

Marjan

Ik heb Ester’s boek gelezen. Daarna heb ik ook enkele online yogalessen bij haar gevolgd. Nooit eerder aan yoga gedaan, vond ik te zweverig en niets voor mij 🙂 Liever een les waarbij ik lekker bezig ben met gewichten of danspasjes, actie dus. Totdat ik de eerste les van Ester mocht ervaren. Er ging letterlijk een wereld voor me open! Ik had hele lichte spierpijn (had geen idee dat je zo intensief aan het werk gaat), mijn rug was compleet nat (je kon mijn t-shirt uitknijpen), maar ik voelde me zo bijzonder licht. En dat lichte gevoel bleef de hele dag aanwezig. Alles deed ik die dag met gemak en met een lach op mijn gezicht. Bijzondere ervaring!

Marie

In mijn werk als coach voel ik soms de beperking van het woord, de letterlijke taal. De ander verstaan, betekent niet automatisch de ander bereiken. Ester leerde mij in haar Masterclass Fysiek Werken een andere weg om elkaar te bereiken. Ik ervaarde dat je met het lichaam kan “weten”, wat je met je hoofd nog niet bevat. Ester koppelt theorie aan praktijkvoorbeelden en geeft eenvoudige oefeningen mee die direct toepasbaar zijn. Attent en nuchter, humorvol en doordacht zijn woorden die haar werkwijze en persoonlijkheid typeren.

Annemarie Kok

Wat een heerlijke les Ester! Met aan het einde zo’n savasana met een soort magisch randje. Na die les zo’n fijn gevoel van helderheid en stilte, van in het moment zijn. Iets dat ik toch ook echt wel op Bali geleerd heb als ik zo terugkijk. Bijzonder altijd weer wat zo’n yogales van jou brengt! Dankjewel!

Albertien

Ester brengt warmte, humor, luchtigheid en diepgang. Juist die combinatie maakt haar werkwijze zo fijn, authentiek en effectief. Gun je jezelf wat meer ruimte, liefde en relativering, dan ben je bij haar aan het goede adres.

Module 1
Een reis door chakra 1: Uit je hoofd

Met behulp van diverse fysieke oefeningen, meditaties, en ‘dare to feel’ opdrachten ga je inzicht krijgen in hoe aanwezig jij bent in het hier en nu. En hoe je ervoor kunt zorgen dat je rust en ruimte kunt ervaren in je hoofd (en lichaam), ook al is het onrustig om je heen.

Om je een beter beeld te geven wat je wekelijks krijgt, zijn hieronder delen uit Module 1 als voorbeeld weergegeven. Elke module heeft dezelfde opbouw, uiteraard met een andere content.

Je lichaam als kompas

 • Video: welkom, introductie, uitleg van de module, hoe het werkt
 • Uitleg door Ester van chakra 1
 • Een bodyscan met opdracht
 • Toegang tot de community (indien je de hele journey volgt)

Yoga als verbinding tussen lichaam en geest

 • Audio-opname van Ester met korte toelichting
 • Een variant op de bodyscan
 • Audio-opname behorende bij serie 1 uit het boek ‘Vliegen zonder te zweven’

Met beide voeten op de grond

 • Video van Ester gericht op aarden
 • Een easy ‘Dare to Feel’ opdracht
 • Een kleine, maar spannende ‘Dare to Feel’ opdracht

Oefening baart kunst

 • Deze week gaat over de kracht van herhaling

Van voeten naar voeden

 • Audio met een visualisatie en bijbehorende oefening om jezelf goed te kunnen voeden met wat belangrijk is voor jou
 • Een spannende ‘Dare to Feel’ opdracht

Jouw plek op aarde

 • Audio meditatie over jouw plek op aarde
 • Een ‘Dare to Feel’ opdracht om JOUW plek nog meer in te nemen
 • Reflectie opdracht om al het geleerde te bekrachtigen

1 keer online mailcoaching waarbij je je tekening vooraf mailt en je de feedback mailt over je houding en complimenten etc.

Module 2
Een reis door chakra 2: Grip op emoties

Vind je emoties interessant? Of vind je ze lastig? Mijn overtuiging is dat emoties enorm veel inzicht kunnen geven. Inzicht in wat er belangrijk voor je is bijvoorbeeld. Zodat je betere keuzes kunt maken. Misschien vind jij dit ook, maar ben je een beetje vergeten hoe het moet. Of nemen je emoties het van je over, waardoor ze in plaats van boeiend heel lastig worden.

Met behulp van diverse fysieke oefeningen, meditaties en ‘dare to feel ’opdrachten krijg je in deze module inzicht in jouw manier van omgaan met emoties en hoe je hier zelf meer grip op kunt krijgen.

Module 3
Een reis door chakra 3 : Jouw ambities en jouw weg

Laat je je makkelijk afleiden van jouw pad? Of hou je juist te star vast aan wat je bedacht had waardoor je niet meer flexibel kunt meebewegen. Of word je teveel geleid door je ego in plaats van wat je echt wilt?

In deze module krijg je oefeningen, meditaties en ‘dare to feel’ opdrachten om je zelfvertrouwen te versterken en je eigen pad te bewandelen.

Module 4
Een reis door chakra 4: Geven & nemen in balans

Hoe vaak luister jij naar je hart? Maak je keuzes vanuit je hart? Doe je wat jou plezier brengt? Werk je te HARD in plaats van vanuit je hart? Heb je moeite met ontvangen?

In deze module krijg je inzicht in hoe jij geeft en ontvangt en vind je je weg naar jouw verlangens. Waar word jij blij van en hoe kan je dit aandacht en energie geven?

Module 5
Een reis door chakra 5: Jouw unieke stem

Durf jij je mening te geven? Of vind je dat juist makkelijk en vind je het lastig om stiltes te laten vallen? Gebruik jij al je talenten op een manier die voor jou goed voelt? Of voel je je daarin kwetsbaar?

Met behulp van fysieke oefeningen en ‘dare to feel’ opdrachten oefen je met het laten horen van jouw stem. Je staat stil bij jouw talenten en hoe je deze het liefste inzet.

Module 6
Een reis door chakra 6: Luisteren naar je intuïtie

Dat innerlijke kompas, we kennen het allemaal. Maar luister je er ook naar? Of zie je snel beren op de weg? Durf je niet te vertrouwen op een dieper weten en jouw wijsheid.

In deze module leer je (weer) contact te maken met jouw diepere wijsheid, jouw innerlijke kompas. Je ziet helder voor ogen waar je heen wilt en gaat.

Module 7
Een reis door chakra 7: In verbinding

Ben je kwijt waar je het eigenlijk voor doet? Vind je het lastig dat grotere plaatje te zien? Voel je je niet verbonden met je omgeving?

In deze module weet je weer waar je het voor doet en voel je stevige grond onder je voeten, terwijl je ook voelt dat je vooral mag vertrouwen op het ‘grote geheel’.

Wil je graag meedoen maar houdt iets je nog tegen? Laat me weten wat je weerhoudt om aan jezelf te gaan werken onder mijn wekelijkse begeleiding.

Ik ben zeer benieuwd. Mail mij gerust op info [at] vositivity.nl

Ik ben Ester de Vos, psycholoog, yogadocent en on a mission om mensen meer in contact te brengen met wat ze voelen.

Omdat ik erin geloof dat je daardoor niet alleen een fijner en mooie leven leidt, maar ook een leuker mens wordt voor je omgeving.

Ik ben er fan van ons lichaam daarbij te gebruiken als kompas. Ons lichaam bezit zo  veel kennis, maar we zijn vergeten hier naar te luisteren.

Zelf heb ik dat ook opnieuw moeten leren. En ben ik zo blij dat ik die verbinding weer terug heb. Het brengt mij een enorme rust en gevoel van vrijheid.

En dat gun ik jou ook.

Ester kan je fysiek laten ervaren wat je op psychisch vlak te doen hebt en andersom. Ik vind haar de beste in dit vak.

Ze weet hoofd en lijf weer met elkaar in contact te brengen, waardoor je leeft en werkt vanuit wat je echt gelukkig maakt.

Annemieke Figee

De methode die Ester heeft ontwikkeld helpt bij de verbinding te maken tussen hoofd, hart en lichaam. Ik heb Ester leren kennen als een warme persoonlijkheid en een integere coach, die bevlogen en zeer professioneel haar vak verstaat.

Regien Donders

Ik noem Ester een kleine tovenaar, want ik blijf me verbazen over de stappen die ik met haar maak en de aha-momenten die zij weet te creëren. Ester’s aanpak is multidisciplinair opgebouwd en dat resulteert in persoonlijke overwinningen die beklijven.

Michael Spierenburg

Ester ziet zoveel dingen in jou die je zelf niet ziet. Die verbinding probeert ze jou weer te laten voelen; de verbinding met jezelf en je eigen innerlijke wilskracht. Ik kan niet precies beschrijven hoe of wat, maar de fysieke aanpak van Ester doet iets.

Bianca

Wanneer je niet lekker in je vel zit, teveel hooi op je vork hebt genomen of wakker ligt van je gepieker dan moet je bij Ester zijn. Ester helpt je om weer te luisteren naar je lijf en je emoties. Dit doet ze op een fysieke, nuchtere en lieve manier. Heel vanzelfsprekend, stapje voor stapje. Ze leert je open te staan voor andere signalen dan je gewend bent. Doordat Ester dit als vanzelfsprekend inbrengt in organisaties komen de fysieke, emotionele, mentale en spirituele lagen weer meer in balans.

Leonie van Rijn

Ester is erg down to earth en geeft ook op deze manier haar yogalessen. De lessen zijn voor iedereen te volgen van beginners tot gevorderden, je doet mee op je eigen niveau.

Petra Poll

BONUS 1: 3 live webinars met Ester 

Wanneer je de hele reis van 7 modules doorloopt krijg je dit jaar ook nog eens toegang tot 3 webinars met Ester. Ester deelt daarin nog meer kennis, ze doet live een oefening en er is ruimte voor al je vragen.

De data van de webinars zijn als volgt, noteer ze vast in je agenda:

Je emoties bewust gebruiken in je keuzes:
maandagavond 29 maart 20:00-21:00

Luisteren naar je hart:
dinsdagavond 6 juli 20:00-21:00

Vertrouwen, overgave&verbinding; je hogere chakra’s:
woensdagavond 3 november 20:00-21:00

Indien je de sessies niet live kunt bijwonen, ontvang je de video’s. Ook kan je van te voren je vragen inzenden. Dan hoor je het antwoord van Ester op de opname.

BONUS 2: MC ‘Vliegen zonder te zweven’

Je krijgt tevens de Masterclass ‘Vliegen zonder te zweven’. In deze masterclass wandel je door alle 7 chakra’s om zo nog meer te ontdekken waar het bij jou juist stroomt en waar blokkades zitten. Zo kan je gerichter oefeningen doen die jou helpen je leven voluit en in balans te leven.

BONUS 3: JOYFUL Journey community

Toegang tot de JOYFUL Journey community. Hierin kan je met je mededeelnemers je ervaringen uitwisselen, je vragen stellen, tips en ideeën met elkaar delen. Bovendien ervaar je ook de kracht van een ‘groep’ en van ‘samen’ werken aan hetzelfde doel.

CHECK: Heb je het boek al?

Het is raadzaam om Ester’s boek Vliegen zonder te zweven aan te schaffen als naslagwerk en voor oefeningen: https://www.vositivity.nl/boek/.

Heb je dit boek reeds gekocht, dan ontvang je een korting van € 10,- op de reis door de 7 chakra’s. Gebruik bij je aanmelding de volgende couponcode voor aftrek van dit bedrag: vliegen10

JOYFUL journey door het 1e chakra Uit je hoofd

79

 • Waarde: €300,- excl. btw
 • Nu met €221,- korting!
 • Toegang tot de 1e module
 • Een reis van 6 weken

Alle prijzen zijn exclusief btw

NB Ga je voor de 1e chakra en besluit je daarna de volledige reis te vervolgen? Dan betaal je uiteraard het verschil nog bij, concreet € 420,- excl. btw.

Ga je voor de 7 chakra’s reis maar wil je liever in termijnen betalen? Dat kan natuurlijk ook!

Klik op de button hieronder, meld je aan en betaal in 3 gelijke maandelijkse termijnen van €167,- excl. btw.