Joyful Journey - Geven & nemen in balans

Een reis van 6 weken door het vierde chakra

Hoe vaak luister jij naar je hart?
Maak je keuzes vanuit je hart?
Doe je wat jou plezier brengt?
Werk je te HARD in plaats van vanuit je hart?
Heb je moeite met ontvangen?

 

In deze module krijg je inzicht in hoe jij geeft en ontvangt en vind je je weg naar zelfliefde.  Waar word jij blij van en hoe kan je dit aandacht en energie geven?

Doe je mee met deze mini reis van 6 weken door het vierde chakra?
Geven & nemen in balans

 

Een verrijkende mini online zelfgroei training, met beide beentjes op de grond

Reis je zes weken mee op een reis naar meer zelfliefde?

Vlieg dan met ons mee met op deze online reis ‘Geven & nemen in balans’. Deze mini reis is onderdeel van een reis die totaal 42 weken duurt, maar staat ook op zichzelf. Een mooie manier om te proeven aan deze reis en tegelijkertijd te ervaren hoe jij ‘geven & nemen’ meer in balans kunt brengen. 

Deze mini online training, is voor jou als je interesse hebt in de bijzondere werking tussen lichaam en geest, als je met meer compassie naar jezelf wilt kijken, de geheimen wilt ontdekken hoe een goede balans te vinden tussen in & ontspanning en – net als Ester – persoonlijke ontwikkeling en reflectie interessant vindt.

To love yourself is like a wild romance that takes a whole lifetime – Oscar Wilde

Een reis gericht op balans vinden in geven & nemen, die diepgang brengt, op nuchtere wijze. Die verbinding brengt met jezelf, die je meer laat houden van jezelf.
Ideaal voor een druk bestaan, een cadeau aan jezelf. En ook voor je omgeving, aangezien je ook een leuker mens wordt voor anderen als je investeert in jezelf 🙂

Geven & nemen in balans

Je raakt regelmatig de verbinding met jezelf kwijt. Doordat je anderen op de voorgrond zet. Teveel weggeeft. Of je laat afleiden door allerlei situaties, vragen & prikkels die op je pad komen. Je vindt het moeilijk om met compassie naar jezelf te kijken, bent regelmatig hard en streng voor jezelf. Of je vindt het moeilijk je open te stellen, kwetsbaar te zijn. Je wilt graag meer naar je hart luisteren, maar je weet niet goed hoe. Je hoofd neemt het hierbij regelmatig over. Daarnaast – of misschien vooral –  ben je benieuwd naar hoe lichaam en geest samenwerken. Hoe je de wijsheid van je lichaam kunt gebruiken. In deze journey maken we gebruik van de kapstok van de chakrapsychologie, de ontwikkelingspsychologie, de haptonomie en yoga.  Wil je je yoga bijvoorbeeld verder verdiepen of wil je de psychologie vanuit een andere invalshoek bekijken. Dan is deze reis echt iets voor jou!

Dus voor wie niet?

Deze training is niet bedoeld:
– Voor degene die geen commitment met zichzelf wil aangaan
– Voor degene die geen behoefte heeft om te veranderen
– Voor degene die niet buiten de eigen comfortzone wil gaan
– Voor degene die geen behoefte heeft om aan zichzelf te werken

Ik, Ester, geef je enorm veel. Ik heb het programma met enorm veel liefde samengesteld. Deelnemers die je voorgingen, zijn elke keer verbaasd over de inhoud en de hoeveelheid die ze ontvangen. Je moet er alleen wel ook zelf voor gaan ;-). Ook hier gaat het over balans…
Jouw winst

In deze reis :

 • Krijg je inzicht in waar je blokkades liggen (geef je teveel of durf je juist niet open te stellen?)
 • Leer je meer over jezelf (en over anderen) in relatie tot geven en nemen
 • Doe je concrete oefeningen om contact te maken met de wijsheid van je lichaam en het hart in het bijzonder.
 • Ontvang je diverse oefeningen, meditaties en visualisaties
 • Krijg je inzicht in de werking van de chakrapsychologie, vooral het vierde chakra
 • Krijg je ‘DARE TO FEEL oefeningen’: oefeningen die je uit je comfortzone halen EN die zorgen dat je het geleerde in je praktijk kunt toepassen

Kortom, niet geschikt als je niet bereid bent iets spannends te ondernemen 😉.
Wel geschikt, als je zin hebt in een avontuur, jezelf  wilt ontwikkelen en (nog) meer van jezelf wilt houden 😊

yoga cursus online
Hoe werkt het?

Je reis beslaat een periode van 6 weken. Die jij op en in je eigen tijd kan doorlopen. Die 6 weken zijn niet voor niks. Ons brein heeft namelijk zo’n 42 dagen nodig om nieuwe gewoontes te integreren. Op deze manier is de kans groot dat je ook daadwerkelijk een verandering doormaakt.

In deze 6 weken krijg je verschillende opdrachten:

 • Fysieke oefeningen
 • Meditaties & visualisaties
 • DARE TO FEEL opdrachten: oefeningen die je uit je comfortzone halen en daarmee zeker voor een leereffect zorgen

Lijkt het je wat?
Meld je aan en ga direct aan de slag! Heb je nog een vraag, schroom niet deze te stellen!

Wanneer?

Je reist begint op 28 juni 2021. Je doet de opdrachten in je eigen tijd, wanneer het jou dus uitkomt. Dat betekent dat er geen vaste tijden zijn om ermee aan de slag te gaan. Streven is wel om de opdrachten per week te voltooien.

Ook helpen we je met een kleine richting: om de 7 dagen ontvang je een volgende e-mail met instructie hoe de komende week aan de slag te gaan.

Ester is een fijn, warm persoon, waar je je direct bij op je gemak voelt. En geeft je het gevoel dat het er allemaal mag zijn. Doordat zij zich zo opstelt, durf je je ook meer open te stellen en kan je er mee aan de slag. Ik heb ontzettend veel aan Ester gehad. Ze heeft mij weer geleerd om minder te denken en meer te voelen. Te dealen met wat er speelt, de emoties te onderzoeken, accepteren en omarmen die er voorbij komen.

Mirjam de Jong

Ester, je hebt mij een inzicht gegeven. Want ik merkte op dat als ik in mijn frustratie kwam, doordat ik de oefening zwaar vond, dat ik dan alles ga aanspannen ipv ontspannen. En dat gebeurt dus ook in het dagelijks leven besef ik. Ipv loslaten, ga ik mij er juist in vastbijten. Wat natuurlijk averechts werkt . Mooie eyeopener waar ik wat mee kan en mee ga doen.

Esther

Ester is een golf positieve energie die over je heen spoelt. Ze brengt haar wijsheid met humor, zorgzaamheid en warmte en schuwt daarnaast niet om het een beetje uitdagend voor je te maken. Ik heb altijd ontzettend veel aan haar sessies en het is daarnaast een plezier om met haar samen te werken.

Esters yoga reizen zijn fantastisch: ook al kun je geen stap of beweging yoga, ze leert het je op een heel toegankelijke manier.

Sophie

Afgelopen januari mocht ik mee met Vositivity naar Curaçao. Ik had er veel zin in maar dat het zo fijn zou zijn had ik nooit kunnen bedenken! Een week lang heb ik mijn hoofd leeg kunnen maken, kunnen ontspannen en genieten en bewust mogen zijn van mijn gevoel en mijn lijf. Ester draagt daaraan bij door de reis comfortabel te laten zijn, maar vooral door haar lieve, zachte en nuchtere aanwezigheid, in contact en altijd vanuit gelijkwaardigheid met een flinke dosis humor en relativeringsvermogen. 

Marjan

Ik heb Ester’s boek gelezen. Daarna heb ik ook enkele online yogalessen bij haar gevolgd. Nooit eerder aan yoga gedaan, vond ik te zweverig en niets voor mij 🙂 Liever een les waarbij ik lekker bezig ben met gewichten of danspasjes, actie dus. Totdat ik de eerste les van Ester mocht ervaren. Er ging letterlijk een wereld voor me open! Ik had hele lichte spierpijn (had geen idee dat je zo intensief aan het werk gaat), mijn rug was compleet nat (je kon mijn t-shirt uitknijpen), maar ik voelde me zo bijzonder licht. En dat lichte gevoel bleef de hele dag aanwezig. Alles deed ik die dag met gemak en met een lach op mijn gezicht. Bijzondere ervaring!

Marie

In mijn werk als coach voel ik soms de beperking van het woord, de letterlijke taal. De ander verstaan, betekent niet automatisch de ander bereiken. Ester leerde mij in haar Masterclass Fysiek Werken een andere weg om elkaar te bereiken. Ik ervaarde dat je met het lichaam kan “weten”, wat je met je hoofd nog niet bevat. Ester koppelt theorie aan praktijkvoorbeelden en geeft eenvoudige oefeningen mee die direct toepasbaar zijn. Attent en nuchter, humorvol en doordacht zijn woorden die haar werkwijze en persoonlijkheid typeren.

Annemarie Kok

Wat een heerlijke les Ester! Met aan het einde zo’n savasana met een soort magisch randje. Na die les zo’n fijn gevoel van helderheid en stilte, van in het moment zijn. Iets dat ik toch ook echt wel op Bali geleerd heb als ik zo terugkijk. Bijzonder altijd weer wat zo’n yogales van jou brengt! Dankjewel!

Albertien

Ester brengt warmte, humor, luchtigheid en diepgang. Juist die combinatie maakt haar werkwijze zo fijn, authentiek en effectief. Gun je jezelf wat meer ruimte, liefde en relativering, dan ben je bij haar aan het goede adres.

Wil je graag meedoen maar houdt iets je nog tegen? Laat me weten wat je weerhoudt om aan jezelf te gaan werken onder mijn wekelijkse begeleiding per e-mail.

Ik ben zeer benieuwd. Mail mij gerust op info [at] vositivity.nl

Ik ben Ester de Vos, psycholoog, yogadocent en on a mission om mensen meer in contact te brengen met wat ze voelen.

Omdat ik erin geloof dat je daardoor niet alleen een fijner en mooie leven leidt, maar ook een leuker mens wordt voor je omgeving.

Ik ben er fan van ons lichaam daarbij te gebruiken als kompas. Ons lichaam bezit zo  veel kennis, maar we zijn vergeten hier naar te luisteren.

Zelf heb ik dat ook opnieuw moeten leren. En ben ik zo blij dat ik die verbinding weer terug heb. Het brengt mij een enorme rust en gevoel van vrijheid.

En dat gun ik jou ook.

Ester kan je fysiek laten ervaren wat je op psychisch vlak te doen hebt en andersom. Ik vind haar de beste in dit vak.

Ze weet hoofd en lijf weer met elkaar in contact te brengen, waardoor je leeft en werkt vanuit wat je echt gelukkig maakt.

Annemieke Figee

De methode die Ester heeft ontwikkeld helpt bij de verbinding te maken tussen hoofd, hart en lichaam. Ik heb Ester leren kennen als een warme persoonlijkheid en een integere coach, die bevlogen en zeer professioneel haar vak verstaat.

Regien Donders

Ik noem Ester een kleine tovenaar, want ik blijf me verbazen over de stappen die ik met haar maak en de aha-momenten die zij weet te creëren. Ester’s aanpak is multidisciplinair opgebouwd en dat resulteert in persoonlijke overwinningen die beklijven.

Michael Spierenburg

Ester ziet zoveel dingen in jou die je zelf niet ziet. Die verbinding probeert ze jou weer te laten voelen; de verbinding met jezelf en je eigen innerlijke wilskracht. Ik kan niet precies beschrijven hoe of wat, maar de fysieke aanpak van Ester doet iets.

Bianca

Wanneer je niet lekker in je vel zit, teveel hooi op je vork hebt genomen of wakker ligt van je gepieker dan moet je bij Ester zijn. Ester helpt je om weer te luisteren naar je lijf en je emoties. Dit doet ze op een fysieke, nuchtere en lieve manier. Heel vanzelfsprekend, stapje voor stapje. Ze leert je open te staan voor andere signalen dan je gewend bent. Doordat Ester dit als vanzelfsprekend inbrengt in organisaties komen de fysieke, emotionele, mentale en spirituele lagen weer meer in balans.

Leonie van Rijn

Ester is erg down to earth en geeft ook op deze manier haar yogalessen. De lessen zijn voor iedereen te volgen van beginners tot gevorderden, je doet mee op je eigen niveau.

Petra Poll

CHECK: Heb je het boek al?

Het is raadzaam om Ester’s boek Vliegen zonder te zweven aan te schaffen als naslagwerk en voor oefeningen: https://www.vositivity.nl/boek/.

Heb je dit boek reeds gekocht, dan ontvang je een korting van € 10,- op deze reis. Gebruik bij je aanmelding de volgende couponcode voor aftrek van dit bedrag: vliegen10

JOYFUL journey : Geven & nemen in balans

99

 • Waarde: €300,- excl. btw
 • Nu met €201,- korting!
 • Start op 28 juni 2021
 • Een reis van 6 weken