It’s not the destination,
its the journey

-Ralph Waldo Emerson

Online Yoga met Ester

Yogaspecials elke maand

Nog 1 laatste yogaspecial voor de zomerstop

In 2021 geef ik online yogaspecials. Elke maand een themaspecial, bestaande uit 2 lessen en als je wilt een 3e les gratis :-). Doe jij (weer) mee, ga je lekker zen de zomer in en geef je jezelf een yogaboost?!

Voor jou:

*Als je verdieping zoekt van je yoga.

*Als je nog beter wilt leren hoe de verschillende yogahoudingen doorwerken in je emoties en in je geest.

*Als je nieuwe inspiratie zoekt.

*Als je nieuwsgierig bent. Ook naar hoe dat eigenlijk bij anderen werkt.

*Als je net iets meer zoekt dan een reguliere yogales.

*Als je wilt leren, maar ook de ontspanning van de yoga wilt blijven ervaren.

Zodat je yoga en wat je leert in yoga kunt toepassen in je dagelijkse praktijk, rust & ruimte nog meer kunt vasthouden, bewuste keuzes kunt maken & beter kunt connecten met je omgeving.

Herken je jezelf in bovenstaande?

Dan zijn mijn yogaspecials echt iets voor jou! Daarin ervaar je het namelijk niet alleen, je leert ook de geheimen HOE dit vast te houden.

online yoga vositivity ester

Hoe werkt het?

De eerste les wordt gegeven op:
zondagochtend 6 juni van 9:30-11:00 en
maandagavond 7 juni van 19:45-21:15.

De tweede les rondom dit thema is op:
maandagavond 14 juni van 19:45-21:15. In deze les bekrachtigen we het thema doordat ik mijn kennis met je deel.

Je volgt dus de eerste les op 1 van 2 genoemde data + de tweede les de week erop.
Wil je les 1 op beide data volgen, dat mag uiteraard. De derde les krijg je er dan GRATIS bij 😉
Zoals altijd maak ik het praktisch, haalbaar & leuk!

 

FAQ:
Ik kan niet op deze data, maar ik wil toch graag meedoen, kan dat?
Geen probleem, je kunt de videos ontvangen. Bestel de lessen en stuur mij een apart mailtje op info@vositivity.nl
Ik weet al dat ik alle lessen van het eerste kwartaal mee wil doen, kan dat?
Uiteraard! Sterker nog, je ontvangt dan een leuke KORTING.

Ben je getriggerd, maar twijfel je nog? Lees dan hieronder 2 reacties van deelnemers

” Ester, je hebt mij een inzicht gegeven. Want ik merkte op dat als ik in mijn frustratie kwam, doordat ik de oefening zwaar vond, dat ik dan alles ga aanspannen ipv ontspannen. En dat gebeurt dus ook in het dagelijks leven besef ik. Ipv loslaten, ga ik mij er juist in vastbijten. Wat natuurlijk averechts werkt . Mooie eyeopener waar ik wat mee kan en mee ga doen ”

“Wat een heerlijke les Ester! Met aan het einde zo’n savasana met een soort magisch randje. Na die les zo’n fijn gevoel van helderheid en stilte, van in het moment zijn. Iets dat ik toch ook echt wel op Bali geleerd heb als ik zo terugkijk. Bijzonder altijd weer wat zo’n yogales van jou brengt! Dankjewel !”

 

De laatste special voor de zomerstop data :

6, 7 en 14 juni 2021 (0930 of 1945)

‘Summer JOY & Yin vibes’; hart & dunne darm meridiaan

Kosten

Alle maandelijkse Yogaspecials kosten € 25,25 excl. btw (voor totaal 3 lessen in de maand dus).
Heb je vragen, stuur een mailtje naar info@vositivity.nl of app naar 0652478247

Meedoen in juni? Meld je hieronder aan:

Yoga is zoveel meer….

dan alleen fysieke oefeningen doen op een yogamat. Afgelopen jaar ervaarde ik dat weer eens volop. Lesgeven vond ik leuk, maar mijn eigen yogabeoefening was eerlijk gezegd saai geworden. Ik stapte met moeite op de mat, alleen omdat ik weet dat mijn lijf het nodig heeft. Maar echt leuk vond ik het niet. En toen kwam Corona en zaten wij op Bali. Ik had in paniek kunnen raken, heel angstig kunnen worden. En die angst lag zeker op de loer. Maar elke dag stapte ik op de mat. Om te aarden, om te ademen, om juist die oefeningen te doen die mij hielpen met mijn angst en onzekerheid te dealen. Ik voelde weer wat yoga voor me doet, wat een kracht het heeft…En vooral ook hoe ik dit in mijn dagen mee kon nemen. Ik bleef rustig, geaard, vol vertrouwen. In balans. En wat leerde ik weer veel over mezelf. Op en naast de mat. Soms was ik verbaasd over mijn veerkracht. En over de rust die ik voelde in alle chaos, onzekerheid en emoties die voorbijkwamen. Zeker in de onzekere periode die ik met mijn man beleefde. Emoties kwamen en gingen, ik raakte niet van slag. Yoga heeft mij daar zeker bij geholpen. Inmiddels gaan we richting de zomer en ziet het ernaar uit dat we weer meer mogen en kunnen bewegen. Misschien nog wel belangrijker om dan ook stil te staan. Op te laden. Je hart te openen, maar ook dicht bij jezelf te blijven. Om te gaan met alles wat we voelen. We werken met yinhoudingen die volgens de Chinese meridiaanleer gelinkt zijn aan verschillende emoties. De lever, de blaas, het hart en de dunne darm. Ook de chakrapsychologie is verweven in deze lessen.

Ga je mee op deze reis verder naar binnen? Dat vind ik ontzettend leuk! Ik kan niet wachten mijn kennis met je te delen.

Tot slot..

Enige yogaervaring of ervaring met mindfullness is aanbevolen.
Twijfel je of de les geschikt is voor je? Neem dan contact met mij op via een prive bericht, of mail info@vositivity.nl of WhatsApp naar 0652478247. Ik help je graag verder.

Ik wens je alvast een prachtige vliegende start van zowel de lente als de zomer vol (yoga)inspiratie, liefde en verdieping. Als we iets leerden in het afgelopen jaar is het wel dat we als mens veerkrachtig zijn en kunnen groeien in en van iedere situatie die op ons pad komt.

Namaste; het licht in mij groet het licht in jou.

Ik (her) ontmoet je graag op deze reis.

DARE TO FEEL

Echt, je leven wordt er een stuk aangenamer van!