It’s not the destination,
its the journey

-Ralph Waldo Emerson

Online Yoga met Ester

 

De afgelopen periode maakten we samen een reis door onze emoties, zochten we de balans tussen yin en yang en maakten we ruimte in schouders en borstkas door diverse hartopeners. Wat was het weer fijn om dit samen te doen. Op afstand en toch dichtbij.

Ook al gaat het over de reis en niet de eindbestemming, ik vind het toch te leuk om de reis door de chakra’s af te ronden😊. Dus maken we de komende drie weken de reis naar de bovenste chakra’s. Maken we ruimte in het keelgebied om met nog meer helderheid onze boodschappen te verwoorden, versterken we onze intuïtie en verbinden we ons met dat grotere geheel. Wat dat voor jou ook betekent.

Het is ook nu erg leuk om elke week een les te volgen, zodat je als het ware een kleine reis maakt door de 3 verschillende chakra’s. Maar de lessen zijn ook los te volgen. Ook twee keer in de week is mogelijk en uiteraard ook alle lessen als je wilt 😊 En zegt de term chakra je niks? No worries, je kunt gewoon meedoen, ik hou het zoals altijd helder, nuchter en met een knipoog.

Hieronder vind je nieuwe data. Daarna hou ik zeer waarschijnlijk een zomerstop. Maar wie weet plan ik hierna toch nog spontane lessen. NU is nu en wat de toekomst brengt blijft een verrassing😉. Ik hou je in ieder geval op de hoogte. En mocht je de les om welke reden dan ook missen, dan ontvang je gewoon de recording. Kan je de les doen op JOUW moment. Een voordeel van de online lessen.

Full yoga package

Maandagen Gentle Hatha & Flow
Online: 19:30 – 20:30
Woensdagen Yoga Flow
Online: 17:30 – 18:30

Onbeperkt meedoen met de online yoga lessen.

Yoga op maandag

Yoga gentle Hatha & Flow
Online 19:30 – 20:30

Of boek een losse les:
Maandag 22-06-2020 >
Maandag 29-06-2020 >
Maandag 06-07-2020 >

Yoga op woensdag

Yoga Flow
Online 18:30 – 19:30

Of boek een losse les:
Woensdag 24-06-2020 >
Woensdag 01-07-2020 >
Woensdag 08-07-2020 >

Yoga on Saturdays

Yoga Flow in English
Online 12:00 – 13:00

Book a single class
Saturday June 20 >
Saturday June 27 >
Saturday July 4 >

Meer informatie online yoga

YOGA ONLINE OP MAANDAG (nieuwe schema)

Type les: gentle hatha & flow les. Lekker aan het begin van je week, of na je eerste werkdag. Ook geschikt voor beginners. Als je een beginner bent, nodig ik je graag uit voor een persoonlijk contactmoment voorafgaande aan de les.

22-06-2020 Vrijheid van uiting; veel oefeningen om het keelgebied ruimte te geven
29-06-2020 Volg je intuïtie: aandacht voor focus met veerkracht
06-07-2020 Jij en het grotere geheel; een les met aandacht voor meditatie & ademhalingsoefeningen

Tijd:
19:30 – 20:30 uur

Kosten:
€ 7,50 per les of € 40,00 excl. 9% btw voor alle 6 lessen op maandag + woensdag

Per e-mail ontvang je van mij de link om mee te doen via Zoom voor de door jou geboekte sessie(s).


EXTRA INBEGREPEN

Grote kans dat je na de les met vragen zit, over een houding in de les, of een gevoel na de les. Je kunt mij deze vraag stellen via mail (info@vositivity.nl) of whatsapp (0652478247) en dan help ik je zo goed mogelijk verder. Ook als je vooraf vragen hebt, zoals of het bijvoorbeeld wel geschikt is voor je, stuur me dan een berichtje, echt iedereen kan yoga doen, ik help je graag.


AANMELDEN

Je kunt je hieronder aanmelden per losse les, gebundeld voor alle 3 lessen op maandag of gebundeld alle 6 lessen op maandag en woensdag samen.

Naast deze standaard bundels, kan je ook een eigen bundel samenstellen. Bij 6 gekozen losse lessen (alle combinaties mogelijk uit maandag, woensdag en zaterdag lessen) ontvang je vanzelf korting en betaal je € 40,- excl. btw.

Ook kan je een bestaande bundel combineren met losse lessen erbij (bv bundel van maandag + 2 lessen op woensdag + 1 les op zaterdag).

Wil je meer dan 1 les/bundel bestellen? Zodra je de eerste gewenste optie selecteert, kom je op de bestelpagina. Onderaan je keuze zie je een blauwe button Plaats bestelling. Daarnaast staat ‘Terug naar de site-verder‘. Als je daarop klikt, kom je terug op deze pagina en kan je de volgende gewenste les of bundel selecteren.

Kom je er niet uit? Mail mira@vositivity.nl en Mira helpt je graag verder.

YOGA ONLINE OP WOENSDAG

Twijfel je of de les geschikt is, neem dan contact met mij op. Je kunt vaak meer dan je denkt 😊.

24-06-2020 Vrijheid van uiting; veel oefeningen om het keelgebied ruimte te geven
01-07-2020 Volg je intuïtie: aandacht voor focus met veerkracht
08-07-2020 Jij en het grotere geheel; een les met aandacht voor meditatie & ademhalingsoefeningen

Tijd:
17:30 – 18:30 uur

Kosten:
€ 7,50 per les of € 40,00 excl. 9% btw voor alle 6 lessen op maandag + woensdag

Per e-mail ontvang je later nog van mij de link om mee te doen via Zoom voor de door jou geboekte sessie(s).

 

EXTRA INBEGREPEN

Grote kans dat je na de les met vragen zit, over een houding in de les, of een gevoel na de les. Je kunt mij deze vraag stellen via mail (info@vositivity.nl) of whatsapp (0652478247) en dan help ik je zo goed mogelijk verder. Ook als je vooraf vragen hebt, neem gerust contact met me op.

 

AANMELDEN

Je kunt je hieronder aanmelden per losse les, gebundeld voor alle 3 lessen op maandag of gebundeld alle 6 lessen op maandag en woensdag samen.

Naast deze standaard bundels, kan je ook een eigen bundel samenstellen. Bij 6 gekozen losse lessen (alle combinaties mogelijk uit maandag, woensdag en zaterdag lessen) ontvang je vanzelf korting en betaal je € 40,- excl. btw.

Ook kan je een bestaande bundel combineren met losse lessen erbij (bv bundel van maandag + 2 lessen op woensdag + 1 les op zaterdag).

Wil je meer dan 1 les/bundel bestellen? Zodra je de eerste gewenste optie selecteert, kom je op de bestelpagina. Onderaan je keuze zie je een blauwe button Plaats bestelling. Daarnaast staat ‘Terug naar de site-verder‘. Als je daarop klikt, kom je terug op deze pagina en kan je de volgende gewenste les of bundel selecteren.

Kom je er niet uit? Mail mira@vositivity.nl en Mira helpt je graag verder.

YOGA ONLINE INTERNATIONAL ON SATURDAY

Teaching in english, for my international friends. But dutchies are also welcome ofcourse. A nice and gentle weekend flow yogaclass always based on the chakrapsychology.

Time: 12:00 – 13:00
Costs: € 7,50 excl. VAT per yogaclass

June 20th: Free to express yourself, lots of asanas to open our throatchakra
June 27th: Listen to your intuition; Focus & resilience
July 4th: You and the bigger picture; focus on meditation & breathing exercises