19 – 24 maart 2023

Foto 10-04-17 11 34 58 (1)

Bali… Zodra ik er 1 voet zet, die oh zo bekende typische Bali geuren ruik, voel ik de bijzondere energie van dit eiland.

Liefde voor mezelf. Liefde voor de ander. Liefde voor het grote geheel. Hier voel ik het direct. Of het nou komt door de ligging van dit eiland of door alle offertjes die hier de hele dag door worden gedaan. Hier heerst zo’n bijzondere vibe. En als je je daardoor laat meenemen, krijg je zeker inzichten. Niet vanuit je hoofd. Maar vanuit je hart. Hier valt alles op z’n plek.

Wat kijk ik er naar uit na 3 jaren terug te keren naar dit magische eiland. De plek waar ooit mijn droom begon om inspiratiereizen te organiseren. De plek die ook een tweede thuis is. Waar ik al meerdere groepen mee naartoe heb mogen nemen, heb gezien hoe de magie van dit eiland ook voor anderen werkte, we al zoveel mooie en bijzondere avonturen beleefden en ik prachtige plekken van dit eiland heb mogen bewonderen.

Op 1 van die mooie plekken gaf ik al vele jaren yogalessen. Een paradijsje in het rustige noorden van Bali. Holiway Garden resort. Met enorm veel liefde en oog voor detail is dit resort gebouwd. En nog belangrijker, dit resort is echt onderdeel geworden van de Balinese community. Het is een heel fijne werkplek geworden voor de mensen die er wonen. Jaren geleden alweer ontdekte ik deze plek. Ik voel me helemaal thuis op Holiway Garden resort en heb zelf al meerdere malen ervaren hoe deze plek je laat voelen wat er toe doet.  Ik wil dan ook niets liever dan jou meenemen in deze bijzondere ervaring. De elementen zijn nog veel sterker en intenser voelbaar op deze unieke plek. De basis van deze week is de chakrapsychologie gesteund door alle elementen aanwezig op het eiland. Je gaat verbinden met wat er voor jou de bedoeling is.

Als je een yes voelt, geef dan je interesse door aan Ester via info@vositivity. Je kunt je ook direct aanmelden door een aanbetaling van € 300,- te doen. Sowieso vindt eerst een telefoongesprek plaats om het retreat door te spreken. Heb je eerst nog abdere vragen of twijfels?  Neem dan ook contact op met  mij op info [at] vositivity.nl. Ook via whatsapp ben ik goed bereikbaar op 0031652478247. 

Een persoonlijke reis door de chakra’s en de elementen 

Dit Bali retreat vindt plaats op mijn favourite retreat locatie Holiway Garden. Je voelt je direct thuis op deze prachtige plek waar je liefdevol wordt begeleid door mij & het geweldige personeel van Holiway Garden. Het rustige leven en de magische sfeer brengen je direct in contact met jouw essentie, met wat er echt toe doet.

Wat kun je verwachten?
Yoga en meditatie, veel persoonlijke aandacht en ruimte voor coaching & bodytalks (een vorm van coaching waarbij lichaamswerk centraal staat gecombineerd met een praktische benadering)’. Er is daarnaast tijd om te relaxen aan het heerlijke zwembad met uitzicht op de oceaan, te zwemmen, te snorkelen en voor stilte & reflectie.

Vijf dagen dompelen wij je onder in de chakraleer en e Chinese meridianenleer. Opladen en avontuur gaan hand in hand. Veel deelnemers boeken nog extra dagen of weken (of maanden 😉  om het eiland verder te verkennen. We denken graag met je mee en kunnen je op basis van onze jarenlange ervaring met dit land heel goed adviseren. Op ons Bali retreat wordt je uiteraard geraakt op de thema’s die in dit land naar voren komen, zoals hoe je kunt vertragen, in contact kunt zijn met je yin (rustige, meer naar binnen gerichte) kant, meer kunt ZIJN, je hart kunt volgen & het pad te lopen wat voor jou de bedoeling is.

Bali, een eiland waar je eigenlijk altijd krijgt wat je op dat moment in het leven nodig hebt.

Voor jou als je al best wat stappen hebt gezet op het vlak van persoonlijke groei, maar net even dat stapje verder of dieper wilt zetten. En dat in een veilige bedding wilt doen onder professionele begeleiding met behulp van alle elementen.

HIGHLIGHTS


♦   Elke dag yoga gebaseerd op de chakrapsychologie, de chakrayoga en de yin yoga volgens de Chinese meridianenleer

♦   Een uniek stukje Bali ontdekken, een paradijsje in het noorden

♦   In contact zijn en blijven met wat het er daadwerkelijk toe doet

♦   Diepgang met een down to earth benadering,
een combi van rust en plezier

♦   De voordelen van een groep, maar genoeg tijd voor jezelf

♦   Professionele begeleiding van
een psycholoog en yogadocent

holiway
Foto 23-04-17 11 21 45
Foto 16-04-17 02 48 09

PROGRAMMA


Dit Bali retreat is op alle fronten een bijzondere ervaring. Het is een programma dat zodaning wordt geïntegreerd met het Balinese leven waardoor je met nieuwe inzichten en een flinke dosis zelfliefde weer terug gaat.

Vanwege mijn jarenlange ervaring met reizen naar Bali brengt de reis je een unieke lokale beleving.

Investering: € 1.450,-
Bij aanmelding doe je een aanbetaling van € 300,-.
Resterend bedrag kan je later ineens voldoen of verspreid over een aantal maandelijkse termijnen.

Foto 08-04-17 09 29 35
yogahw2
WhatsApp Image 2017-04-10 at 07.59.26

Veel van onze gasten combineren onze reis met een reis door Bali. Een aanrader! Hieronder een kleine impressie van de reis die een van onze gasten maakte.