19 – 24 maart 2023

Foto 10-04-17 11 34 58 (1)

Bali… Zodra ik er 1 voet zet, die oh zo bekende typische Bali geuren ruik, voel ik de bijzondere energie van dit eiland.

Liefde voor mezelf. Liefde voor de ander. Liefde voor het grote geheel. Hier voel ik het direct. Of het nou komt door de ligging van dit eiland of door alle offertjes die hier de hele dag door worden gedaan. Hier heerst zo’n bijzondere vibe. En als je je daardoor laat meenemen, krijg je zeker inzichten. Niet vanuit je hoofd. Maar vanuit je hart. Hier valt alles op z’n plek.

Wat kijk ik er naar uit na 3 jaren terug te keren naar dit magische eiland. De plek waar ooit mijn droom begon om inspiratiereizen te organiseren. De plek die ook een tweede thuis is. Waar ik al meerdere groepen mee naartoe heb mogen nemen, heb gezien hoe de magie van dit eiland ook voor anderen werkte, we al zoveel mooie en bijzondere avonturen beleefden en ik prachtige plekken van dit eiland heb mogen bewonderen.

Op 1 van die mooie plekken gaf ik al vele jaren yogalessen. Een paradijsje in het rustige noorden van Bali. Holiway Garden resort. Met enorm veel liefde en oog voor detail is dit resort gebouwd. En nog belangrijker, dit resort is echt onderdeel geworden van de Balinese community. Het is een heel fijne werkplek geworden voor de mensen die er wonen. Jaren geleden alweer ontdekte ik deze plek via Annemarie Roozenboom die hier tevens yoga gaf. Ik vind het dan ook extra bijzonder dat ik op deze magische plek samen met haar een retreat ga geven in 2023. Wij voelen ons beide helemaal thuis op Holiway Garden resort en hebben zelf al meerdere malen ervaren hoe deze plek je laat voelen wat er toe doet.  We willen dan ook niets liever dan jou meenemen in deze bijzondere ervaring. De elementen zijn nog veel sterker en intenser voelbaar op deze unieke plek. We verbinden de chakrapsychologie met de elementenleer waardoor je kunt verbinden met wat er voor jou de bedoeling is.

Annemarie en ik zijn beide zeer ervaren in het organiseren van retreats. Deze reis & samenwerking zijn nieuw en we zetten nog wat puntjes op de i voor het programma. Als je al een yes voelt, meld je aan door een aanbetaling van € 300,- te doen. Heb je nog vragen of twijfels?  Neem dan contact op met Ester op info [at] vositivity.nl. Ook via whatsapp ben ik goed bereikbaar op 0031652478247. Bij serieuze interesse maken we een telefonische afspraak. 

Een persoonlijke reis door de chakra’s en de elementen 

Dit Bali retreat vindt plaats op onze all time favourite retreat locatie Holiway Garden. Je voelt je direct thuis op deze prachtige plek waar je liefdevol wordt begeleid door Annemarie en mij & het geweldige personeel van Holiway Garden. Het rustige leven en de magische sfeer brengen je direct in contact met jouw essentie, met wat er echt toe doet.

Wat kun je verwachten?
Yoga en meditatie, veel persoonlijke aandacht en ruimte voor coaching & bodytalks (een vorm van coaching waarbij lichaamswerk centraal staat gecombineerd met een praktische benadering)’. Er is daarnaast tijd om te relaxen aan het heerlijke zwembad met uitzicht op de oceaan, te zwemmen, te snorkelen en voor stilte & reflectie.

Vijf dagen dompelen wij je onder in de elementenleer en de chakraleer. Opladen en avontuur gaan hand in hand. Veel deelnemers boeken nog extra dagen of weken (of maanden 😉  om het eiland verder te verkennen. We denken graag met je mee en kunnen je op basis van onze jarenlange ervaring met dit land heel goed adviseren. Op ons Bali retreat wordt je uiteraard geraakt op de thema’s die in dit land naar voren komen, zoals hoe je kunt vertragen, in contact kunt zijn met je yin (rustige, meer naar binnen gerichte) kant, meer kunt ZIJN, je hart kunt volgen & het pad te lopen wat voor jou de bedoeling is.

Bali, een eiland waar je eigenlijk altijd krijgt wat je op dat moment in het leven nodig hebt.

Voor jou als je al best wat stappen hebt gezet op het vlak van persoonlijke groei, maar net even dat stapje verder of dieper wilt zetten. En dat in een veilige bedding wilt doen onder professionele begeleiding met behulp van alle elementen.

HIGHLIGHTS


♦   Elke dag yoga gebaseerd op de chakrapsychologie & de elementenleer

♦   Een uniek stukje Bali ontdekken, een paradijsje in het noorden

♦   In contact zijn en blijven met wat het er daadwerkelijk toe doet

♦   Diepgang met een down to earth benadering,
een combi van rust en plezier

♦   De voordelen van een groep, maar genoeg tijd voor jezelf

♦   Professionele begeleiding van
een psycholoog en twee yogadocenten

holiway
Foto 23-04-17 11 21 45
Foto 16-04-17 02 48 09

PROGRAMMA


Dit Bali retreat is op alle fronten een bijzondere ervaring. Het is een programma dat zodaning wordt geïntegreerd met het Balinese leven waardoor je met nieuwe inzichten en een flinke dosis zelfliefde weer terug gaat.

Vanwege onze jarenlange ervaring met reizen naar Bali brengt de reis je een unieke lokale beleving.

Investering: € 1.450,-
Bij aanmelding doe je een aanbetaling van € 300,-.
Resterend bedrag kan je later ineens voldoen of verspreid over een aantal maandelijkse termijnen.

Foto 08-04-17 09 29 35
yogahw2
WhatsApp Image 2017-04-10 at 07.59.26

Veel van onze gasten combineren onze reis met een reis door Bali. Een aanrader! Hieronder een kleine impressie van de reis die een van onze gasten maakte.