VAN DENKEN
NAAR VOELEN

De enige reisgids
waarmee je thuis op pad kan

VAN DENKEN
NAAR VOELEN

De enige reisgids
waarmee je thuis
op pad kan

Een boek vol praktische verdieping

(De grote lijn van het boek gaat over het inzicht krijgen in gevoelens en emoties). In dit boek neemt Ester je mee op reis. Naar verre oorden, maar vooral naar en met jezelf. Waarin ze je laat zien hoe we weer in contact kunnen zijn met wat we voelen. En hoe we daarbij van ons lichaam kunnen leren. (In de psychologie wordt nog veelal de cognitieve rationele benadering toegepast als therapie. En emotioneel lichaamswerk valt meestal nog in de ‘zweverige’ alternatieve hoek. Daanaast is yoga en meditatie ook in Nederland populair geworden, maar daarin wordt nog niet vaak de vertaalslag gemaakt naar de concrete alledaagse praktijk.) Ze maakt het proces heel toegankelijk door de vertaalslag naar de dagelijkse praktijk te maken. Door persoonlijke voorbeelden te geven en voorbeelden uit haar dagelijkse praktijk als psycholoog en yoadocent. Daarnaast geeft ze veel pratische tips mee en fysieke oefeningen.

Ester vindt met “Van Denken Naar Voelen” de perfecte middenweg voor iedereen die meer ruimte, vrijheid, rust en vertrouwen wil ervaren. Juist door meer in contact te zijn met wat je voelt.

(Die reis binnen en met jezelf omschrijft Ester aan de hand van haar persoonlijke zoektocht en (reis)ervaringen. Daarnaast beschrijft ze casuïstiek over de vele mensen die in haar praktijk voorbij zijn gekomen.)

(De schrijfstijl is persoonlijk, herkenbaar en toegankelijk. Ervaringsgericht in plaats van wetenschappelijk, maar wel geschreven door een psycholoog. Het is geen zoveelste werkboek met de 10 stappen naar geluk, maar een heldere bijdrage aan het bewustzijn met duidelijke fysieke tips.)

Boek Ester de Vos

Van Denken Naar Voelen

Auteur: Ester de Vos

Paperback  |  140 pagina’s  |  full colour

€ 19,95 incl. BTW

Pre-order “Van Denken Naar Voelen”
en ontvang het als eerste vers uit de drukpers!
Verwacht: Augustus 2020

De auteur

Ester de Vos is psycholoog en business coach. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring in training en coaching in het bedrijfsleven. Dit jaar viert ze het 10 jarig bestaan van haar bedrijf Vositivity. Vositivity organiseert leiderschaps- en yoga reizen naar o.a. Suriname, Kaapverdië, Bali, Portugal en Terschelling.

Ester zegt:

“We zijn overprikkeld en raken emotioneel uitgeput, onder andere omdat we ons niet bewust zijn van de signalen van ons lichaam of er niet naar luisteren. Dat je een betere grip kunt krijgen op emoties via het lichaam is nog voor velen onbekend terrein.”

“In mijn praktijk en het bedrijfsleven kom ik veel mensen tegen die lastig overweg kunnen met hun emoties en gevoelens. Ik geloof dat het belangrijk is dat mensen weer meer gaan voelen, de kracht van het lichaam ervaren en zich daar bewust van worden, waardoor ze grip krijgen op hun eigen emoties en zich meer kunnen verbinden met anderen. 

Want als we beter weten wat we voelen kunnen we ook duidelijker maken wat we willen en meer begrip creëren voor elkaar.”

Sneak preview

Van Denken Naar Voelen

Auteur: Ester de Vos

Paperback  |  140 pagina’s  |  full colour

€ 19,95 incl. BTW

Pre-order “Van Denken Naar Voelen”
en ontvang een gesigneerde druk.
Verwacht: Augustus 2020